Fout DF024 bij het installeren van Creative Cloud, Creative Suite of Elements

Fout DF024 bij het installeren van Creative cloud, Creative Suite, Photoshop Elements of Premiere Elements

Als u een Creative Cloud- of Creative Suite-toepassing, Photoshop Elements of Premiere Elements installeert, kunt u een fout krijgen die er als volgt uitziet:

  • DF024: Kan het oorspronkelijke bestand niet opslaan op "/Library/ColorSync/Profiles/Recommended.
  • FOUT: DF024: Kan het bestand in "C:\Program Files (x86)\..." niet verplaatsen naar "C:\Program Files\Adobe\Adobe Premiere Pro CC 2015\AXE8SharedExpat.dll"
  • FOUT: DF024: Kan het bestand in "C:\Program Files (x86)\Common Files\..." niet verplaatsen naar "C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CC 2015\..." Fout 32 Het proces heeft geen toegang tot het bestand omdat het door een ander proces wordt gebruikt. Stel de juiste machtigingen in voor het opgegeven bestand of de opgegeven map of hoofdmap, zodat de beheerder rechten heeft om hem aan te passen.(Volgnr. 899)

Deze fout treedt vaak op omdat u geen machtiging hebt om het bestand te wijzigen of omdat het bestand al in gebruik is door een andere toepassing of een ander proces.

Opmerking:

Deze fout treedt vaak op wanneer machtigingen onjuist zijn ingesteld na een systeemherstel of het terugzetten van bestanden vanaf de Time Machine. Dit kan ook gebeuren als u Adobe-toepassingen probeert te migreren of kopiëren naar een andere computer. Voor een juiste installatie op een nieuwe computer moet u Adobe-toepassingen altijd opnieuw installeren en niet naar de nieuwe computer kopiëren.

Oplossing 1: pas de bestandsmachtigingen aan

Controleer uw Adobe-logboekbestanden om het bestand te vinden dat de fout veroorzaakt. Zorg vervolgens dat u machtigingen hebt om bestanden te lezen en te schrijven naar de hoofdmap die het bestand bevat. Voor gedetailleerde instructies zie:

Creative Cloud: controleer de bestandsmachtigingen in Creative Cloud

Creative Suite (CS6, CS5.5, CS5), Photoshop Elements, Premiere Elements: controleer de bestandsmachtigingen in Creative Suite

Oplossing 2: schakel antivirussoftware tijdelijk uit

Uw antivirussoftware kan voorkomen dat de vereiste bestanden uit de map Temp worden verplaatst naar de map Program Files of Applications. Zie de documentatie bij de antivirussoftware voor instructies over hoe u de viruscontrole tijdelijk kunt uitschakelen.

Oplossing 3: meld u aan met een nieuwe beheerdersaccount

Gebruikersaccounts kunnen beschadigd raken en voorkomen dat het installatieprogramma toegang kan verkrijgen tot de benodigde bestanden en mappen of deze bestanden en mappen kan maken. Maak een andere beheerdersaccount, meld u aan bij de nieuwe account en probeer de Adobe-toepassing opnieuw te installeren. Voor gedetailleerde instructies zie:

Mac OS X: Adobe-toepassingen in nieuwe gebruikersaccount installeren of uitvoeren | Mac OS X

Windows: Een nieuwe lokale beheerdersaccount maken | Windows

Als u de Adobe-toepassing met de nieuwe lokale beheerdersaccount kunt installeren en u de bestandsmachtigingen in oplossing 1 niet kon aanpassen, is het een goed idee uw documenten en instellingen naar de nieuwe account te migreren.

 Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online