Overzicht van Elements Organizer-projecten

Informatie over verschillende soorten projecten en hoe u deze gebruikt in Elements Organizer.

Projecten

Met Elements Organizer en Photoshop Elements Editor kunt u snel en gemakkelijk creatieve projecten maken van uw mediabestanden. U kunt bepaalde projecten helemaal uitvoeren in Elements Organizer. Voor andere projecten selecteert u eerst de gewenste mediabestanden in Elements Organizer. Daarna voltooit u het project in Photoshop Elements Editor.

De projecten onder Maken begeleiden u bij het maken van uw eigen unieke projecten op basis van professioneel ontworpen sjablonen. Als een project klaar is, kunt u het online delen of thuis of via een professionele afdrukservice afdrukken.

Uw projecten worden weergegeven in de werkruimte van Elements Organizer, in de weergave Media. Op uw lokale vaste schijf worden het projectbestand en de verwante submappen met de documenten of webpaginabestanden voor elk project gemaakt. Wanneer u de projectbestanden, submappen en paginabestanden met behulp van Windows Verkenner verplaatst, wordt de koppeling tussen deze projectbestanden verbroken. Gebruik in plaats daarvan de opdracht Verplaatsen in Elements Organizer.

U kunt projecten op verschillende manieren delen. U kunt bijvoorbeeld een presentatie naar een lokale schijf exporteren of deze online delen met behulp van de diverse online diensten die beschikbaar zijn.

Opmerking:

Soms kunnen projecten die met vorige versies van Photoshop Elements zijn gemaakt, niet in de huidige versie worden geopend. In die gevallen moet u een vorige versie gebruiken om de betreffende projecten te openen.

Opgeslagen projecten zoeken

 1. Kies in Elements Organizer de optie Zoeken > Op mediatype > Projecten.

Verschillende typen projecten identificeren

Elements Organizer herkent de verschillende typen projecten in de weergave Media.

 1. Zoek in de weergave Media de volgende pictogrammen in de rechterbovenhoek van miniaturen:
  • Fotoprojecten: Uit meerdere pagina's bestaande documenten die zijn gemaakt in Elements Organizer en die zijn opgeslagen in de PSE-indeling.

  • Projecten:  Documenten die zijn gemaakt in een vorige versie van Elements Organizer.

  • Presentaties:  Presentatieprojecten die zijn gemaakt in Elements Organizer.

  • PDF-bestanden:  Documenten die zijn opgeslagen in de Adobe Acrobat-indeling.

   Photoshop Elements-projecten worden gemaakt als .pse-bestanden en worden weergegeven in het raster van de weergave Media.

Opgeslagen projecten openen

U kunt opgeslagen projecten op elk gewenst moment openen en ze bewerken of opnieuw publiceren. Projecten worden in de weergave Media standaard samen met alle andere mediabestanden weergegeven.

Opgeslagen projecten in de weergave Media

Als u projecten in de weergave Media wilt weergeven, kiest u op de menubalk Weergave > Mediatypen > Projecten.

 1. Voer in de weergave Media een van de volgende handelingen uit:
  • Dubbelklik op het project.

  • Klik met de rechtermuisknop of houd Ctrl ingedrukt en klik op een project in de weergave Media in Photoshop Elements Editor en kies Bewerken in het contextmenu.

Verwante informatie

 Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?