Het dialoogvenster Bestandsinfo (Bestand > Bestandsinfo) heeft een nieuwe opzet, met een nieuwer framework. De schermafbeelding hieronder toont de nieuwe lay-out van het dialoogvenster Bestandsinfo.

Het nieuwe dialoogvenster Bestandsinfo

Bekende problemen

  • Op HiDPI-computers wordt het dialoogvenster Bestandsinfo afgekapt weergegeven.

Dit werk is gelicentieerd onder de Creative Commons Naamsvermelding/Niet-commercieel/Gelijk delen 3.0 Unported-licentie  De voorwaarden van Creative Commons zijn niet van toepassing op Twitter™- en Facebook-berichten.

Juridische kennisgevingen   |   Online privacybeleid