Installatiefouten | Afsluitcode: 6 en 7 subfouten

Belangrijk:Dit document helpt u bij het oplossen van Photoshop Elements installatieproblemen voor de specifieke afsluitcodes 6 of 7. Als u twijfelt over de gegenereerde afsluit-/foutcode bij de mislukte installatie, bekijk dan eerst Oplossen installatiefouten Photoshop Elements.

Foutcode

Als u geen foutcode hebt, selecteert u Geen foutcode hieronder.

Geen foutcode

Een afsluitingscodefout 6 of 7 treedt op wanneer u Elements installeert

Afsluitcodes 6 en 7 geven aan dat de installatie is onderbroken of met fouten is voltooid. Probeer de volgende oplossingen om een afsluitingscodefout 6 of 7 op te lossen.

Oplossing 1: start de computer opnieuw op in een geminimaliseerde status

1. Start de computer opnieuw op volgens de instructies in een van deze documenten:

2. Start het installatieproces opnieuw op.

Oplossing 2: Verwijder Adobo AIR en herinstalleer AIR en Adobe Help

1. Adobe AIR verwijderen:

• Windows 8.1, 8, 7: Kies Start > Configuratiescherm, dubbelklik op Programma's en onderdelen, en selecteer Adobe AIR. Klik op Verwijderen.
    • Mac OS: Sleep de AIR-toepassing naar Prullenbak.
  2. Ga naar de payload-map van AdobeHelp. Bijvoorbeeld:

• Windows: C:\Photoshop Elements\13\Payloads\AdobeHelp
    • Mac OS: /Volumes/Adobe Photoshop Elements/13/Payloads/AdobeHelp
  3. Dubbelklik op AIRInstallerRunner.exe (Windows) of Adobe AIR Installer.app (Mac OS).
  4. Volg de instructies op het scherm.
  5. Keer terug naar de Payloads-map.

6. Dubbelklik op het bestand AdobeHelp.air.
  7. Volg de instructies op het scherm.

DW046

Fout DW046 wordt veroorzaakt wanneer een conflicterend proces het installatieproces onderbreekt.

1. Gebruik de teksten van de foutmelding om te bepalen welk proces het installatieproces heeft verstoord.
  2. Beëindig de oorzaak van de fout.
  3. Start het installatieproces opnieuw op.

DW023

Fout DW023 wordt veroorzaakt door beschadigde installatiebestanden. Download de installatiebestanden opnieuw en installeer de software nogmaals.

DW028

De Adobe Creative Cloud (CC) Cleaner Tool helpt bij het oplossen van installatieproblemen voor verschillende Adobe-producten, inclusief Photoshop Elements en Adobe Premiere Elements. Het gereedschap verwijdert installatierecords voor prerelease-installaties van producten en heeft geen invloed op installaties van vorige versies van een product.

Ga als volgt te werk om de Creative Cloud Cleaner Tool te gebruiken.

1. Een back-up maken van bestanden in Adobe-productmappen

Maak een back-up van alle opgeslagen bestanden in Adobe productmappen, inclusief plug-ins of profielen die u heeft geïnstalleerd.

2. Photoshop Elements of Premiere Elements verwijderen

1. In Windows 8.1/8/7, kies Start > Configuratiescherm > Programma's> Programma's en onderdelen.

2. Selecteer het product dat u wilt verwijderen en klik op Verwijderen.

3. Volg de aanwijzingen op het scherm om de verwijdering te voltooien.

4. Start de computer opnieuw op.

1. Navigeer in de Finder naar Applications/Utilities/Adobe Installers.

2. Dubbelklik de uninstaller van het product dat u wilt verwijderen.

3. Volg de aanwijzingen op het scherm om de verwijdering te voltooien.

4. Start de computer opnieuw op.

3. De Adobe CC Cleaner Tool uitvoeren

1. Klik op de volgende link om de Adobe Creative Cloud Cleaner Tool voor Windows te downloaden: AdobeCreativeCloudCleanerTool.exe

Als u wordt gevraagd een bestand te downloaden of op te slaan, klikt u op Bestand opslaan om het naar uw computer te downloaden.

2. Klik met de rechtermuisknop op AdobeCreativecloudCleanerTool.exe en kies Uitvoeren als beheerder.

Opmerking:

Als de optie Als administrator uitvoeren niet beschikbaar is wanneer u met de rechtermuisknop klikt, dubbelklikt u op AdobeCreativeCloudCleanerTool.exe om het bestand uit te voeren.

3. Volg de instructies op het scherm:

1. Kies uw taal: Typ E voor Engels English of J voor Japans, en toets vervolgens Enter.
    2. Bekijk de Adobe Licentieovereenkomst Eingebruiker: Typ Y om te accepteren of N om af te wijzen (als u afwijst, stop het script). Druk op Enter.
    3. Selecteer het product dat u wilt verwijderen: typ het nummer dat overeenkomt met de productnaam, en druk op Enter.
    4. Typ Y om te bevestigen dat u het product wilt verwijderen en druk vervolgens op Enter.
  4. Wanneer u het bericht ziet dat de Adobe Creative Cloud Cleaner Tool is uitgevoerd, drukt u op Enter en start u uw computer opnieuw.

1. Klik op de link om de Adobe Creative Cloud Cleaner Tool voor Mac te downloaden: AdobeCreativeCloudCleanerTool.dmg

2. Dubbelklik op het bestandAdobeCreativeCloudCleanerTool.dmg.

3. U krijgt een bericht te zien waarin u wordt gevraagd of u het bestand wilt openen. Klik op Openen.

4. Omdat Adobe Creative Cloud Cleaner Tool machtigingen vereist om wijzigingen op uw computer aan te brengen, wordt u gevraagd om de gebruikersnaam en het wachtwoord in te voeren.

Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord in van een gebruikersaccount met beheerdersrechten.

5. Kies de taal van uw voorkeur, lees de licentieovereenkomst en klik op Accepteren op het scherm Licentieovereenkomst.

Opmerking:

De licentieovereenkomst voor eindgebruikers wordt weergegeven in het Engels of Japans, afhankelijk van de taalinstelling van de hoofdgebruikersaccount.

6. Selecteer de versie van het product dat u uit het menu wilt verwijderen in de rechterbovenhoek van het scriptvenster in het venster van Adobe Creative Cloud Cleaner Tool.

7. Selecteer het product dat u uit de tabel wilt verwijderen, en klik op Selectie opschonen. (Klik op Alles opschonen om alle installatiebestanden voor de versie van het CC- of CS-product dat u in stap 7 hebt gekozen, te verwijderen.)

8. Wanneer u het bericht ziet dat de Adobe Creative Cloud Cleaner Tool is uitgevoerd, klikt u op Sluiten en start u uw computer opnieuw.

4. Controleren of de Adobe CC Cleaner Tool is voltooid

1. Open Adobe Creative Cloud Cleaner Tool.log in een teksteditor, zoals WordPad. De locatie van dit bestand hangt af van uw besturingssysteem:

• Windows Vista of 7: C:\Users\[gebruikersnaam]
    • Windows XP: C:\Documents and Settings\[gebruikersnaam]
  2. Bekijk de ingangen in het logboekbestand. Als een van deze ingangen een fout aangeeft, neemt u contact met ons op.

1. Open /Users/[gebruikersnaam]/Adobe Creative Cloud Cleaner Tool.log in een teksteditor, zoals TextEdit.

2. Bekijk de ingangen in het logboekbestand. Als een van deze ingangen een fout aangeeft, neemt u contact met ons op.

5. Installeer uw toepassing

Nadat u de Creative Cloud Cleaner Tool hebt uitgevoerd, installeert u uw product.

DW040

De Adobe Creative Cloud (CC) Cleaner Tool helpt bij het oplossen van installatieproblemen voor verschillende Adobe-producten, inclusief Photoshop Elements en Adobe Premiere Elements. Het gereedschap verwijdert installatierecords voor prerelease-installaties van producten en heeft geen invloed op installaties van vorige versies van een product.

Ga als volgt te werk om de Creative Cloud Cleaner Tool te gebruiken.

1. Een back-up maken van bestanden in Adobe-productmappen

Maak een back-up van alle opgeslagen bestanden in Adobe productmappen, inclusief plug-ins of profielen die u heeft geïnstalleerd.

2. Photoshop Elements of Premiere Elements verwijderen

1. In Windows 8.1/8/7, kies Start > Configuratiescherm > Programma's> Programma's en onderdelen.

2. Selecteer het product dat u wilt verwijderen en klik op Verwijderen.

3. Volg de aanwijzingen op het scherm om de verwijdering te voltooien.

4. Start de computer opnieuw op.

1. Navigeer in de Finder naar Applications/Utilities/Adobe Installers.

2. Dubbelklik de uninstaller van het product dat u wilt verwijderen.

3. Volg de aanwijzingen op het scherm om de verwijdering te voltooien.

4. Start de computer opnieuw op.

3. De Adobe CC Cleaner Tool uitvoeren

1. Klik op de volgende link om de Adobe Creative Cloud Cleaner Tool voor Windows te downloaden: AdobeCreativeCloudCleanerTool.exe

Als u wordt gevraagd een bestand te downloaden of op te slaan, klikt u op Bestand opslaan om het naar uw computer te downloaden.

2. Klik met de rechtermuisknop op AdobeCreativecloudCleanerTool.exe en kies Uitvoeren als beheerder.

Opmerking:

Als de optie Als administrator uitvoeren niet beschikbaar is wanneer u met de rechtermuisknop klikt, dubbelklikt u op AdobeCreativeCloudCleanerTool.exe om het bestand uit te voeren.

3. Volg de instructies op het scherm:

1. Kies uw taal: Typ E voor Engels English of J voor Japans, en toets vervolgens Enter.
    2. Bekijk de Adobe Licentieovereenkomst Eingebruiker: Typ Y om te accepteren of N om af te wijzen (als u afwijst, stop het script). Druk op Enter.
    3. Selecteer het product dat u wilt verwijderen: typ het nummer dat overeenkomt met de productnaam, en druk op Enter.
    4. Typ Y om te bevestigen dat u het product wilt verwijderen en druk vervolgens op Enter.
  4. Wanneer u het bericht ziet dat de Adobe Creative Cloud Cleaner Tool is uitgevoerd, drukt u op Enter en start u uw computer opnieuw.

1. Klik op de link om de Adobe Creative Cloud Cleaner Tool voor Mac te downloaden: AdobeCreativeCloudCleanerTool.dmg

2. Dubbelklik op het bestandAdobeCreativeCloudCleanerTool.dmg.

3. U krijgt een bericht te zien waarin u wordt gevraagd of u het bestand wilt openen. Klik op Openen.

4. Omdat Adobe Creative Cloud Cleaner Tool machtigingen vereist om wijzigingen op uw computer aan te brengen, wordt u gevraagd om de gebruikersnaam en het wachtwoord in te voeren.

Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord in van een gebruikersaccount met beheerdersrechten.

5. Kies de taal van uw voorkeur, lees de licentieovereenkomst en klik op Accepteren op het scherm Licentieovereenkomst.

Opmerking:

De licentieovereenkomst voor eindgebruikers wordt weergegeven in het Engels of Japans, afhankelijk van de taalinstelling van de hoofdgebruikersaccount.

6. Selecteer de versie van het product dat u uit het menu wilt verwijderen in de rechterbovenhoek van het scriptvenster in het venster van Adobe Creative Cloud Cleaner Tool.

7. Selecteer het product dat u uit de tabel wilt verwijderen, en klik op Selectie opschonen. (Klik op Alles opschonen om alle installatiebestanden voor de versie van het CC- of CS-product dat u in stap 7 hebt gekozen, te verwijderen.)

8. Wanneer u het bericht ziet dat de Adobe Creative Cloud Cleaner Tool is uitgevoerd, klikt u op Sluiten en start u uw computer opnieuw.

4. Controleren of de Adobe CC Cleaner Tool is voltooid

1. Open Adobe Creative Cloud Cleaner Tool.log in een teksteditor, zoals WordPad. De locatie van dit bestand hangt af van uw besturingssysteem:

• Windows Vista of 7: C:\Users\[gebruikersnaam]
    • Windows XP: C:\Documents and Settings\[gebruikersnaam]
  2. Bekijk de ingangen in het logboekbestand. Als een van deze ingangen een fout aangeeft, neemt u contact met ons op.

1. Open /Users/[gebruikersnaam]/Adobe Creative Cloud Cleaner Tool.log in een teksteditor, zoals TextEdit.

2. Bekijk de ingangen in het logboekbestand. Als een van deze ingangen een fout aangeeft, neemt u contact met ons op.

5. Installeer uw toepassing

Nadat u de Creative Cloud Cleaner Tool hebt uitgevoerd, installeert u uw product.

Overige (fouttekst beschikbaar)

Als uw afsluit-/foutcode hier niet wordt vermeld:

Als u het probleem niet kunt verhelpen met behulp van de informatie over probleemoplossing en als u Photoshop Elements of Premiere Elements niet kunt installeren, neemt u contact op met de Adobe Support-community.