Belangrijk: Dit document helpt u bij het oplossen van Photoshop Elements installatieproblemen voor de specifieke afsluitcodes 6 of 7. Als u twijfelt over de gegenereerde afsluit-/foutcode bij de mislukte installatie, bekijk dan eerst Oplossen installatiefouten Photoshop Elements.

Foutcode

Als u geen foutcode hebt, selecteert u Geen foutcode hieronder.

Geen foutcode

DW046

Fout DW046 wordt veroorzaakt wanneer een conflicterend proces het installatieproces onderbreekt.

1. Gebruik de teksten van de foutmelding om te bepalen welk proces het installatieproces heeft verstoord.
  2. Beëindig de oorzaak van de fout.
  3. Start het installatieproces opnieuw op.

DW023

Fout DW023 wordt veroorzaakt door beschadigde installatiebestanden. Download de installatiebestanden opnieuw en installeer de software nogmaals.

DW028

DW040

Overige (fouttekst beschikbaar)

Als uw afsluit-/foutcode hier niet wordt vermeld:

Als u het probleem niet kunt verhelpen met behulp van de informatie over probleemoplossing en als u Photoshop Elements of Premiere Elements niet kunt installeren, neemt u contact op met de Adobe Support-community.