Het stuurprogramma voor de TWAIN-scanner is niet compatibel met Photoshop Elements 2018.

Probleem

TWAIN is een interface voor het importeren van afbeeldingen van apparaten zoals scanners. De TWAIN-plugin voor Photoshop maakt verbinding met compatibele apparaten die op uw computer zijn geïnstalleerd.

Photoshop Elements 2018 wordt in 64-bits modus uitgevoerd. Momenteel zijn er nog niet veel fabrikanten die een 64-bits versie van stuurprogramma's voor hun scanners hebben uitgegeven. De stuurprogramma's zijn daarom niet compatibel met Photoshop Elements 2018.

Oplossing voor Windows

Gebruik de WIA-interface (Windows Image Acquisition) voor uw apparaat om afbeeldingen van een scanner in Photoshop Elements te importeren.

Oplossing voor macOS

Gebruik de ImageKit-technologie van Apple in plaats van TWAIN om afbeeldingen van een scanner in Photoshop Elements te importeren.