Grondbeginselen voor beheerders | Lesbestanden

In deze videolesbestanden leert u een aantal belangrijke functies en taken voor beheerders.

Rapporten maken

Gebruik de rapportfunctie om meer inzicht te krijgen in gegevens die verband houden met uw documentondertekeningsproces, zoals de manier waarop de afzonderlijke groepen of gebruikers Adobe Sign gebruiken.

Back-ups van transacties maken met extern archiveren

Met archiveren kunt u kopieën van ondertekende overeenkomsten naar een opgegeven e-mailadres of een online archiefservice verzenden. Zo kunt u een back-up van uw overeenkomsten bewaren.

Gebruikers toevoegen aan uw account

Met accounts voor meerdere gebruikers kunt u meerdere gebruikers opnemen in één account. Een account kan net zoveel ACTIEVE gebruikers hebben als het aantal licenties dat beschikbaar is. Leer hoe u nieuwe gebruikers kunt toevoegen aan uw account.

Account delen

Door accounts te delen kunt u alleen-lezen toegang instellen of krijgen voor de overeenkomsten van een andere gebruiker. Als de deelfunctie is ingeschakeld, kunt u overeenkomsten die door een andere gebruiker zijn verzonden, op uw beheertabblad bekijken.

Deze functie is nuttig voor beheerders of managers die bijvoorbeeld documenten willen controleren die ter ondertekening zijn verzonden door individuele gebruikers.

Groepen aanmaken

Adobe Sign-accounts voor meerdere gebruikers krijgen toegang tot de groepsfunctie. Met groepen kunt u afzonderlijke subsets van gebruikers toegang geven tot verschillende bibliotheekdocumenten en verschillende instellingen (zoals logo's en partijen in Cc).

Gebruikers in bulk toevoegen

U kunt gebruikers toevoegen of de informatie van een groot aantal gebruikers bijwerken met een CSV-bestand 

Klik hier om te kijken hoe u dit moet doen.

 

 

 

Adobe-logo

Aanmelden bij je account