Onderhoudsupdate voor eSign-services, februari 2016

Overzicht

Voer transacties sneller en met minder risico uit dankzij Adobe eSign-services. Adobe eSign-services is onderdeel van een volledige portfolio met veilige oplossingen voor digitale documenten, brengt betrouwbare elektronische handtekeningen naar elke afdeling en stuurt volledig digitale workflows in uw volledige organisatie aan. 

Zie https://acrobat.adobe.com/nl/nl/documents/esignatures.html voor een overzicht van Adobe eSign-services.

De onderhoudsupdate voor eSign-services uit februari 2016 bevat oplossingen voor problemen, beveiligingsupdates, verbeterde functies en verwijderde functies. 

IE7 en IE8 worden niet langer ondersteund

Zoals we sinds september 2015 hebben vermeld in onze maandelijkse technische update, is eSign-services afgestemd op het beleid van Microsoft met betrekking tot het einde van de levensduur van oudere versies van Internet Explorer.

Dienovereenkomstig is de ondersteuning voor IE7 en IE8 met ingang van 12 januari 2016 opgeheven. In deze versie worden gebruikers die proberen de eSign-services te openen met IE7 of IE8 geblokkeerd. Ze krijgen het volgende foutbericht te zien met de mededeling dat hun browser niet meer wordt ondersteund:

"U probeert toegang te krijgen tot Adobe Document Cloud met een niet-ondersteunde browser. We raden u aan een moderne browser te downloaden en te installeren die ondersteuning biedt voor nieuwe technologieën, verhoogde snelheid, betere prestaties en betere beveiliging".

Zie de lijst met Door Adobe ondersteunde browsers voor meer informatie.

ACTIE VEREIST: voer een upgrade uit naar de nieuwste versie van Internet Explorer of gebruik een andere door Adobe ondersteunde browser. 

Extra ondersteuning voor globale datacenters

Naarmate het gebruik van eSign globaal toeneemt, passen we onze infrastructuur aan en voegen we internationale datacenters toe. De uitgebreide service wordt uitgevoerd via een aantal nieuwe IP-adressen, in aanvulling op de IP-adressen die momenteel al in gebruik zijn door de service.

ACTIE VEREIST: als uw bestaande netwerk- of firewallconfiguratie de IP-adressen voor eSign-services expliciet op een whitelist plaatst, dient u uw netwerkconfiguratie bij te werken en de volgende nieuwe IP-adressen erin op te nemen:

  • Bestaande IP-adressen:

Noord-Amerika

166.78.79.112/28 

207.97.227.112/28

  • Aanvullende IP-adressen:

Noord-Amerika

52.71.63.224/27 

52.35.253.64/27

Europa

52.48.127.160/27

52.58.63.192/27

De bestaande IP-adressen blijven gewoon in gebruik en u dient deze niet uit uw netwerkconfiguratie te verwijderen.

Opgeloste problemen

Probleem-id

Beschrijving

4099362

Het volgende probleem is nu opgelost: Logboek API-verzoek legt niet alle aanroepen vast wanneer de gebruiker niet de eigenaar is van de toepassing.

4098680

Het volgende probleem is nu opgelost: na het vernieuwen van de pagina bij Rapportinstellingen voor Groepen worden de selecties die zijn aangebracht in de sectie Rapportgegevens exporteren opnieuw ingesteld.

4091157

Het volgende probleem is nu opgelost: kan geen provisioning toepassen op de gebruiker als SAML als verplicht is ingesteld in het account.

4087287

Het volgende probleem is nu opgelost: de onjuiste foutmelding dat er een of meerdere fouten zijn opgetreden omdat het wachtwoord en de bevestiging niet overeenkomen, verschijnt bij gebruik van Salesforce v12-integratie, of er nu een wachtwoord is ingesteld of niet.

4090083

Het volgende probleem is nu opgelost: OAuth URL-omleiding in de Netsuite-integratie.

4085659

Het volgende probleem is nu opgelost: Gebruik bijhouden op basis van KBA (Op kennis gebaseerde verificatie) wordt niet goed weergegeven bij Verzendinstellingen.

Bekende problemen

Probleem-id

Beschrijving

4111900

SugarCRM biedt niet langer ondersteuning voor de id's die door het EU-datacenter worden gegenereerd en kan daarom alleen het datacenter in Noord-Amerika gebruiken.

4109710

Acrobat Reader 11 kan alleen documenten uploaden naar het datacenter in Noord-Amerika.

4110553

Overeenkomsten uit verschillende datacenters die de faxworkflow gebruiken, worden niet goed geladen op de beheerpagina.

Adobe-logo

Aanmelden bij je account