Når du forsøger at underskrive en PDF-fil digitalt i Adobe Acrobat 8 eller 9 i Windows, viser programmet fejlmeddelelsen "Oprettelse af signaturen kunne ikke gennemføres. Platformundtagelse." Fejlmeddelelsen følges af ét af disse udtryk:

• "Objektet findes allerede. Fejlkode: 2148073487"
  • "Nøglesættet findes ikke. Fejlkode: 2148073494"
  • "Nøglen er ikke gyldig til brug i den angivne tilstand. Fejlkode: 2148073483"

Løsning: Gendan det digitale id og/eller den krypteringsmappen

Vælg en eller begge af følgende løsninger:

Gendan det digitale id

1. Åbn Acrobat.
  2. Vælg Avanceret > Sikkerhedsindstillinger.
  3. Vælg Digitale id'er på listen over kategorier i venstre siden af vinduet Sikkerhedsindstillinger.

4. Vælg det digitale id, som du forsøgte at underskrive PDF-filen med.
  5. Klik på Fjern id.
  6. Klik på OK i bekræftelsesdialogboksen.
  7. Klik på Tilføj id.
  8. Følg instruktionerne på skærmen for at gendanne det digitale id.

9. Klik på OK.

Gendannelse af krypteringsmappen

1. Luk Acrobat.
  2. Benyt en af følgende fremgangsmåder i Windows Explorer:

• Windows XP: Gå til C:\Dokumenter og indstillinger\[brugernavn]\Application Data\Microsoft.
    • Windows Vista: Gå til C:\Brugere\[brugernavn]\AppData\Roaming\Microsoft.

Bemærk: Stierne inkluderer skjulte mapper. Du kan vise skjulte mapper som beskrevet i Vis skjulte filer og mapper i Windows 10 og ældre versioner.

3. Omdøb krypteringsmappen til Gammel kryptering.

4. Åbn Acrobat. Krypteringsmappen gendannes automatisk.