Følg anvisningerne nedenfor for at hente og installere Adobe Reader X på en computer, der kører Windows.

Solid State Networks: Adobe har licens på overførselsteknologier fra Solid State Networks in Phoenix, Arizona. Du kan få flere oplysninger om Solid State Networks og deres produkter ved at klikke her.

Systemkrav

Inden installationen skal du sikre dig, at systemet opfylder systemkravene.

Internet Explorer: Hent og installer Adobe Reader

Følg disse trin for at installere Reader vha. Internet Explorer.

1. Luk alle versioner af Reader. Luk alle de browsere, der har en PDF-fil åben.
  2. På overførselssiden til Adobe Reader skal du klikke på Download nu.

Bemærk:  Hvis du vil installere en ældre version af Reader, skal du åbne denne side
  3. Gør følgende, når dialogboksen Filoverførsel – sikkerhedsadvarsel vises. Klik på Kør.

Kør Filoverførsel i dialogboksen Sikkerhedsadvarsel

4. Når dialogboksen med en sikkerhedsadvarsel vises i Internet Explorer, skal du klikke på Kør.

Internet Explorer – dialogboksen Sikkerhedsadvarsel

Bemærk: Reader-installationen er en proces i to dele: Når installationsprogrammet er hentet, installeres Reader. Vent, indtil begge dele er fuldført. Statuslinjen viser den resterende tid.

5. Når du ser bekræftelsesmeddelelsen om, at installationen er fuldført, skal du klikke på Afslut.

Bekræftelsesmeddelelse om at installationen er fuldført

Mozilla Firefox: Hent og installer Adobe Reader

Følg disse trin for at installere Reader vha. Mozilla Firefox.

1. Luk alle versioner af Reader. Luk alle de browsere, der har en PDF-fil åben.
  2. På overførselssiden til Adobe Reader skal du klikke på Download nu.

Bemærk:  Hvis du vil installere en ældre version af Reader, skal du åbne denne side
  3. Når dialogboksen Åbner vises, skal du klikke på Gem fil.

Dialogboksen Åbner vises. Klik på Gem fil.
  4. Når vinduet Overførsler vises, skal du klikke på .exe-filen til Reader.

Bemærk: Hvis vinduet Overførsler ikke vises, er det muligvis skjult bag andre programmer eller vinduer.

Dobbeltklik på .exe-filen til Reader i vinduet Overførsler
  5.  Når du bliver bedt at åbne den eksekverbare fil, skal du klikke på OK.

Når du bliver bedt at åbne den eksekverbare fil, skal du klikke på OK

Bemærk: Reader-installationen er en proces i to dele: Når installationsprogrammet er hentet, installeres Reader. Vent, indtil begge dele er fuldført. Statuslinjen viser den resterende tid.

6. Når du ser bekræftelsesmeddelelsen om, at installationen er fuldført, skal du klikke på Afslut.

Bekræftelsesmeddelelse om, at installationen er færdig

Har du brug for hjælp?

Hvis du har problemer med at downloade Reader efter at have prøvet trinnene i denne TechNote, kan du prøve at downloade installationsprogrammet til Reader direkte ved at klikke på dette link: get.adobe.com/dk/reader/direct. Vælg operativsystem, sprog og version, og klik derefter på Hent nu. Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre overførslen.

Få en vejledning til hurtig fejlfinding på Hurtig løsning | Installer, download | Reader.

Du kan finde en liste over kendte problemer og mere dybdegående fejlfinding under Installation af fejlfinding | Adobe Reader | Windows.

Undersøg, om andre brugere oplever tilsvarende problemer ved at overførsel og installation ved at besøge Reader-brugerforummet eller forummet Deployment & Installation forum på AcrobatUsers.com. Prøv at lægge dit problem ud på foraene til interaktiv fejlfinding. Når du skriver indlæg i fora, skal du medtage dit operativsystem og dit produkts versionsnummer.