Adobe Camera Raw

Adobe Camera Raw, som giver dig mulighed for at importere og forbedre raw-billeder, har været et uundværligt værktøj for professionelle fotografer lige siden det blev udgivet første gang i 2003. Programmer, der understøtter Adobe Camera Raw, omfatter Photoshop, Photoshop Elements, After Effects og Bridge. Desuden er Adobe Lightroom bygget på samme kraftfulde raw-billedbehandlingsteknologi som Adobe Camera Raw.

Understøttede kameramodeller

Hvis du vil se en komplet liste over alle kameraer og objektiver, som Camera Raw understøtter, skal du gå til:

Hyppige opdateringer giver understøttelse af de nyeste kameraer samt nye funktioner i Adobe Photoshop CC og Lightroom CC.

Camera Raw (2.3 eller nyere) understøtter RAW-filer i Digital Negative (DNG), et RAW-filformat, som Adobe har gjort offentligt tilgængeligt.

Hjælp og dokumentation

Fejlfindingssupport til kamera finder du på:

Hvorfor understøtter min version af Photoshop eller Lightroom ikke mit kamera?

Dokumentation til brug af Adobe Camera Raw og DNG Converter finder du på:

Introduktion til Camera Raw
Introduktion til DNG Converter

Gør dit bedste billede endnu bedre med Creative Cloud Photography-plan. Få alle de nødvendige værktøjer, herunder Adobe Photoshop Lightroom og Photoshop, for at skabe fantastiske billeder hver dag, overalt – uanset om du er begynder eller professionel. Det er dine fotografier. Alt sammen samlet på ét sted.

Adobe

Få hjælp hurtigere og nemmere

Ny bruger?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX

Kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX

Kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online