Fanen med apps mangler i Creative Cloud-programmet, efter at du har opdateret et Creative Cloud-program.

Løsning

1. Klik på tandhjulsikonet i Creative Cloud-programmet, og vælg Afslut.

quit_v1
  2. Naviger til følgende placering

(Windows): C:/Programmer(x86)/Common Files/Adobe/OOBE/Configs/

(macOS): /Bibliotek/Application Support/Adobe/OOBE/Configs/

3. Find og åbn filen serviceconfig.xml i Notesblok (Windows) eller TextEdit (macOS).

4. I filen serviceeconfig.xml skal du ændre værdien af AppsPanel fra false til true.

serviceconfig
  5. Gem og luk serviceconfig.xml.

6. Genstart computeren, og åbn Creative Cloud-programmet.

Fanen Apps skulle nu være synlig.