Fanen med apps mangler i Creative Cloud-programmet, efter at du har opdateret et Creative Cloud-program.

Løsning

1. Klik på tandhjulsikonet i Creative Cloud-programmet, og vælg Afslut.

quit_v1
  2. Naviger til følgende placering

(Windows): C:/Programmer(x86)/Common Files/Adobe/OOBE/Configs/

(macOS): /Bibliotek/Application Support/Adobe/OOBE/Configs/

3. Find filen serviceconfig.xml, og kopier den til skrivebordet (eller et andet sted på computeren). Åbn den fil, du har kopieret, i Notepad (Windows) eller TextEdit (macOS).

4. Find AppsPanel i serviceconfig.xml, og skift dens værdi fra false til true.

serviceconfig
  5. Gem og luk serviceconfig.xml.

6. Flyt filen serviceconfig.xml til den oprindelige placering, og overskriv den oprindelige fil med den nye fil.

7. Genstart computeren, og åbn Creative Cloud-programmet.

Fanen Apps skulle nu være synlig.

Har du stadig brug for hjælp?

Hvis fanen Apps stadig ikke kan ses, skal du prøve trinnene i Fejlfinding i forbindelse med aktivering og deaktivering.