Forsigtig:

Creative Cloud Packager is no longer in development and no updates will be provided. Also, Creative Cloud Packager cannot be used to create packages that include Creative Cloud 2019 apps or later. Learn More.

We recommend that you use the create package workflows provided in the Adobe Admin Console.

See how to create Named User Licensing packages and Shared Device Licensing packages.

Som administrator opretter du pakker i Adobe Admin Console til de Adobe-apps og -tjenester, som du vil udrulle til slutbrugerne.

Når pakken er oprettet og downloadet til computeren, kan du udrulle pakken og installere de pakkede apps på en af følgende måder:

Dobbeltklik på pakkefilen

Windows

I Windows kan du dobbeltklikke på filen setup.exe, som findes i mappen Build i pakken.

Bemærk:

Hvis du bruger MSI i stedet for setup.exe til at udrulle en pakke, som indeholder Acrobat DC, installeres Acrobat DC ikke.

macOS

I macOS kan du dobbeltklikke på .pkg-filen, som findes i mappen Build i pakken.

Hvis du vil tilpasse installationsindstillingerne, skal du opdatere filen Info.plist:

1. Åbn filen Info.plist på følgende placering:

[package]/Build/xyz_install.pkg/Contents/Info.plist

2. Tilføj følgende indgang med den relevante sti i strengtagget for at angive en tilpasset installationsmappe, hvor apps skal installeres på klientcomputeren.

<key>IFPkgFlagDefaultLocation</key>

<string>[Sti til installationsmappe]</string>

3. Føj følgende indgang til filen med det sprog, som er angivet i strengtagget:

<key> InstallLanguage </key>

<string>en_GB</string>

4. Dobbeltklik på .pkg-filen.

Installationen begynder.

Brug tredjepartsværktøjer

Her følger et antal trin til at udrulle pakker.

1. Når du har oprettet en pakke i Adobe Admin Console, downloades pakken til computeren.

2. Brug følgende værktøjer fra tredjepart til at udrulle de Adobe-apps og -tjenester som er inkluderet i pakken:

Brug kommandolinjen

Windows

Der er flere obligatoriske parametre på kommandolinjen. Standardværdierne for dem anvendes, hvis du kører Setup.exe ved atdobbeltklikke.

I kommandoen:

[ADOBEINSTALLDIR] er den installationsmappe, hvor apps skal installeres på klientcomputeren.

[INSTALLLANGUAGE] er det sprog, som dine apps skal installeres på.

Syntaks

setup [--silent] [--ADOBEINSTALLDIR=] [--INSTALLLANGUAGE=]

Syntakseksempel:

setup.exe --silent --ADOBEINSTALLDIR="C:\InstallDir" --INSTALLLANGUAGE=fr_CA

Sti til setup.exe:

[Package]\Build

Udrul opdateringer

Det indledende pakke vil indeholde apps og de seneste opdateringer. Når nye opdateringer bliver tilgængelige, ønsker du måske at gøre disse tilgængelige for brugerne. Du kan gøre dette på flere måder:

• Hvis Remote Update Manager var inkluderet i din udrulningspakke (dette er standardfunktionsmåden), kan du bruge et valgfrit udrulningsværktøj til at fjernkøre Remote Update Manager på klientcomputeren. Opdateringerne køres med administrative rettigheder og kommer fra Adobe Update Server.

Hvis du har en intern Adobe Update Server og vælger at bruge denne server, når du opretter pakken, vil Remote Update Manager hente opdateringerne fra din interne server i stedet for fra Adobe-serveren, hvilket sparer meget netværksbåndbredde.

• For at spare på netværksbåndbredde er det også muligt at konfigurere din egen interne Adobe Update Server. Du kan bruge AUSST og konfigurere en server, som kan være vært for både Windows- og macOS-opdateringerne.

• Du kan oprette en pakke kun med opdateringer i Admin Console. Du kan derefter udrulle denne pakke med det udrulningsværktøj, som du har valgt.

Bemærk:

Udrulningen af Creative Cloud 2019 og senere apps understøttes ikke i et udrulningsmiljø med serielle licenser eller ældre enhedslicenser.  For Creative Cloud 2019 og senere skal du vælge Navngiven brugerlicensering eller Licensering til delte enheder. Se oversigten over Adobes licenseringsmetoder.

Udrul UWP-apps

Hvis du opretter en pakke, der indeholder, UWP-baserede apps (Universal Windows-platform) opstår en uventet funktionsmåde, når du udruller pakken på en slutbrugercomputer. Få flere oplysninger i dette dokument.

Logfilplaceringer

På følgende placeringer findes logfiler for tilsvarende Adobe-udrulningsværktøjer:

Komponent
Logfilnavn
Adobe Update Server Setup Tool (AUSST)
AdobeUpdateServerSetupTool.log
Exception Deployer
ExceptionDeployer.log
Remote Update Manager (RUM)
RemoteUpdateManager.log
Creative Cloud Packager (CCP)

PDApp-loggen hedder PDApp.log

Package Builder-loggen har følgende navn:
– AdobePBttmmss_ddmmåå.log
, hvor ttmmss_ddmmåå = time|minut|sekund_dag|måned|år

Licenslogfiler:
– Win: %temp%\oobelib.log
– Mac: /tmp/oobelib.log

Download-/installationslogfiler for Creative Cloud

Creative Cloud Packager opretter en logfil til fejlfinding af downloadproblemer, hvis en fil, som hedder asu.trace gemmes under %temp% (Windows) eller ~/Library/Logs (Mac OS).

Filen, DLM.log, oprettes under: %temp%\AdobeDownload (Windows) eller ~/Library/Logs/AdobeDownload (Mac OS)

Information om Windows-fejl (for eksempel 12150) i DLM.log findes i Windows Dev-fejlmeddelelser.