Ved installation af et Adobe-program via Creative Cloud-appen på en Mac-computer opstår følgende fejl:

! Installationen mislykkedes – flere oplysninger

Screen Shot 2017-03-01 at 1.03.14 PM

Hvis du klikker på "Flere oplysninger", vises der en dialogboks med meddelelsen:

"Der opstod et problem ved installation af [produktnavn]

"Der findes flere oplysninger i den specifikke fejlmeddelelse nedenfor.

"Installationen er ikke udført. Der opstod nogle fejl under installationen.(7) Flere oplysninger"

Screen Shot 2017-02-27 at 11.51.33 AM

Hvis du klikker på "Flere oplysninger", vises følgende meddelelse:

Afslutningskode: 7
Find de specifikke fejl nedenfor ved fejlfinding. For eksempel FEJL: DW003, DW006 ...

-------------------------------------- Oversigt --------------------------------------
– 0 alvorlig(e) fejl, 2 fejl

----------- Element: [produktnavn] [installationsprogram] -----------
FEJL: DW006: Apple-pakken blev ikke installeret.
FEJL: DW003: Installationsprogram til tredjepartselement [installationsprogram] blev afbrudt med følgende afslutningskode: 1
-------------------------------------------------------------------------------------

Et sikkerhedscertifikat i visse versioner af Adobe-softwaren er udløbet

Fejlen opstår, når du installerer følgende programmer via Creative Cloud-appen på computeren:

• Adobe Scout CC
  • Lightroom 5

Du kan undgå fejlen ved installation via Creative Cloud-appen på computeren på følgende måde:

1. Installer de nyeste versioner af Adobe-softwaren. Fejlen opstår f.eks. ikke, hvis du installerer Lightroom 6/CC i stedet for Lightroom 5. Hvis du vil installere ældre versioner af Lightroom, skal du bruge de individuelle installationsprogrammer, som findes her: Installation af Photoshop Lightroom.
  2. Hvis du vil installere Scout, skal du bruge det individuelle installationsprogram, der findes her: Download Adobe Scout CC

Hvis du har forsøgt at installere en pakke, som indeholder de viste elementer, og denne fejl er opstået, skal du genstarte computeren, før du forsøger at køre en anden installationspakke.

Dette dokument bliver opdateret, når der kommer flere oplysninger.

Yderligere oplysninger