Almindelige spørgsmål | Mobilapps

Vigtig påmindelse:

Se også:

Generelle oplysninger

De generelle systemkrav til brug af Adobe-mobilapps er som følger:

iOS

Adobe-mobilapps understøtter iOS 9 og nyere på iPad Pro, iPad 2 og nyere, iPhone 4s, 5, 5s, 5c, 6, 6S, 6 Plus, 6S Plus, 7, 7 Plus og iPod Touch 5. generation.

Android

Adobe-mobilapps understøtter telefoner med Android 4.1.x og nyere.

Sørg for, at den Android-telefon, som du vil installere Adobe-mobilapps på, opfylder følgende systemkrav:

Mindste systemkrav

• Processor: Quad Core CPU med 1,5 GHz frekvens og ARMv7-arkitektur
  • RAM: 1 GB
  • Internt lager: 8 GB
  • Android OS-version: 4.1.x og nyere

Anbefalede systemkrav

• Processor: Quad Core CPU med 2,2 GHz frekvens og højere ARMv7-arkitektur
  • RAM: 2 GB
  • Internt lager: 8 GB og derover
  • Android OS-version: 4.1.x og nyere

Nogle undtagelser

Nogle Adobe-mobilapps understøtter lidt anderledes enheder og platforme end ovenstående standardkrav:

Adobe-mobilapp

Android OS-kompatibilitet

Photoshop Fix

Kræver en telefon med Android OS-version 5.1.x eller nyere.

Tablets med Android OS understøttes ikke.

Med CreativeSync kan du nemt flytte mellem flere apps på din mobilenhed i ét arbejdsforløb. Her er et eksempel:

Du er designer, der opretter et layout ved hjælp af Adobe Comp. Du har indsat et billede i layoutet, men billedet skal bearbejdes – du vil måske fjerne baggrunden fra billedet. Du trykker på billedet, og Adobe Photoshop Mix starter automatisk på enheden med billedet forudindlæst. Hvis du ikke har Mix installeret, bliver du bedt om at installere det. Du fjerner baggrunden og redigerer billedet, indtil det er perfekt. Derefter lukker du Mix, og takket være CreativeSync er den nye version af billedet automatisk blevet indsat i layoutet i Comp.

Den funktion, du bruger, er omkostningsfri i en introduktionsperiode, men den kan på et tidspunkt kræve betaling eller en betalt Adobe Creative Cloud-medlemsplan. Bemærk, at efter et betalingstilbud er igangsat, vil du stadig have adgang til alt arbejde, som du har gemt, mens du anvendte disse funktioner i den omkostningsfrie periode. Du mister ikke noget af dit arbejde.

Adobe gør mange af de nye funktioner, som du vil finde i Adobe-mobilapps, tilgængelige i udvalgte apps fra andre virksomheder via Adobe Creative SDK. Nogle af disse funktioner kan på et tidspunkt kræve betaling eller en betalt Creative Cloud-medlemsplan, for at de kan bruges i appen.

Priser og tilgængelighed

Besøg Apple App Store eller Google Play i dit land for at se, om de er tilgængelige.

Gå ind i Apple App Store for dit land eller Google Play for at se, om et specifikt sprog er tilgængeligt.

Forbindelsen mellem Adobe-mobilapps og Creative Cloud (for at synkronisere, lagre og dele filer) kræver enten et omkostningsfrit eller et betalt Creative Cloud-medlemskab. Hvis du ikke allerede er medlem, kan du tilmelde dig et omkostningsfrit Creative Cloud-medlemskab. Adobe-mobilapps kræver en separat download.

Adobe Capture

Adobe Capture til iOS og Android kan downloades omkostningsfrit i iTunes App Store og Google Play.

Adobe Capture er i øjeblikket tilgængelig på følgende sprog: engelsk, norsk, tjekkisk, dansk, nederlandsk, finsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, koreansk, polsk, portugisisk, russisk, spansk, svensk, kinesisk (traditionelt) og tyrkisk.

Besøg Adobe Capture-siden i iTunes App Store eller Google Play for at få de senest opdaterede systemkrav.

Du skal enten have et omkostningsfrit eller et betalt Creative Cloud-medlemskab. Hvis du ikke allerede er medlem, kan du tilmelde dig et omkostningsfrit Creative Cloud-medlemskab. Hvis du bruger en Google Chromebook, skal du oprette et Adobe ID, hvis du ikke har ét, og derefter logge på.

Du kan få flere oplysninger om Capture på disse websider:

Se et selvstudie for at komme i gang, eller besøg Adobe Capture-forummerne.

Adobe Comp

Adobe Comp til iPad, iPad Pro, iPhone, Android-enheder og Chromebook kan downloades omkostningsfrit i iTunes App Store og på Google Play.

Adobe Comp er tilgængelig på engelsk, fransk, tysk, japansk, italiensk, spansk, russisk, koreansk, brasiliansk portugisisk, polsk, kinesisk (traditionelt), svensk, tyrkisk, dansk, nederlandsk, finsk, norsk og tjekkisk.

Besøg Adobe Comp-siden i iTunes App Store eller Google Play for at se de mest opdaterede systemkrav.

Du skal enten have et omkostningsfrit eller et betalt Creative Cloud-medlemskab. Hvis du ikke allerede er medlem, kan du tilmelde dig et omkostningsfrit Creative Cloud-medlemskab. Hvis du bruger en Google Chromebook, skal du oprette et Adobe ID, hvis du ikke har ét, og derefter logge på.

Du kan få flere oplysninger om Comp på disse websider:

• Besøg Adobe Comp-produktsiden.

• Besøg Adobe Comp Lær-siden.

• Besøg Adobe Comp iTunes-siden.

Adobe Illustrator Draw

Draw til mobiltelefoner, tablets og Chromebook kan downloades omkostningsfrit i iTunes App Store og Google Play.

Draw er i øjeblikket tilgængelig på engelsk, fransk, tysk, japansk, italiensk, spansk, russisk, koreansk, brasiliansk, portugisisk, polsk, tjekkisk, svensk, dansk, nederlandsk, finsk, kinesisk (traditionelt), norsk og tyrkisk.

Besøg Adobe Illustrator Draw-siden i iTunes App Store eller Google Play for at få de senest opdaterede systemkrav.

Nej. Draw er udviklet til at arbejde sammen med Ink og Slide, men du behøver ikke at eje denne hardware for at bruge Draw. Du kan arbejde i Draw med din finger eller et tegneværktøj og den indbyggede digitale lineal.

Ja. Draw understøtter følgende trykfølsomme penne: Adonit Jot Touch 4, Adonit Jot Touch med Pixel Point, Wacom Intuos Creative Styluses, Pencil fra FiftyThree og Apple Pencil.

Bemærk, at Apple Pencil kun understøttes på iPad Pro.

Draw understøtter også Adonit Jot Scripts funktion til ignorering af håndfladen.

Du skal enten have et omkostningsfrit eller et betalt Creative Cloud-medlemskab. Hvis du ikke allerede er medlem, kan du tilmelde dig et omkostningsfrit Creative Cloud-medlemskab. Hvis du bruger en Google Chromebook, skal du oprette et Adobe ID, hvis du ikke har ét, og derefter logge på.

Du kan få flere oplysninger om Draw på disse websider:

Se et selvstudie, læs de ofte stillede spørgsmål, eller besøg supportforummet.

Adobe Photoshop Fix

Photoshop Fix er for professionelle brugere og alle, der blot synes godt om fotos. Det er en Adobe-mobilapp med retouchering til iPhone, iPad og Android-enheder. Appen er udviklet ved hjælp af Adobe Creative SDK. Fix leverer funktioner til mobilenheder, der tidligere kun har været tilgængelige i Photoshop. Fix er nem at bruge og handler lige så meget om opkobling som om retouchering. Fix fungerer uden problemer med Photoshop Mix – Adobe-mobilappen, som gør det nemt at klippe fotos ud og kombinere dem. Begge apps giver dig mulighed for at sende til Photoshop og gemme i dine Lightroom-samlinger.

Adobe Photoshop Fix er tilgængelig til iPhone- og iPad-brugere som en omkostningsfri download i iTunes App Store. Android-brugere kan downloade den omkostningsfrie app fra Google Play Store.

Besøg iTunes App Store eller Google Play Store for at få de senest opdaterede systemkrav.

Bemærk:
  • Til iOS er Photoshop Fix i øjeblikket tilgængelig på følgende sprog: engelsk, fransk, tysk og japansk.
  • Til Android er Photoshop Fix-appen i øjeblikket ikke tilgængelig til Android-tablets og Chromebooks.

Med CreativeSync kan du nemt flytte mellem flere apps på din mobilenhed i ét arbejdsforløb. Flyt nemt til og fra: Photoshop Mix, Lightroom på mobil og Photoshop Express til Fix og tilbage igen.

Se et selvstudie for at komme i gang, eller besøg supportforummet. Personlig teknisk support, sikkerhedsrettelser og fejlrettelser er i øjeblikket ikke tilgængelige for Photoshop Fix.

Adobe Photoshop Mix

Adobe Photoshop Touch blev oprindelig udviklet til at levere et undersæt af Photoshop-værktøjer i et selvstændigt, men begrænset program. Photoshop Mix fokuserer udelukkende på at mikse billeder. Dets funktioner udvides via Adobe Creative SDK-tjenesterne i skyen og integration med programmer såsom Photoshop CC og Lightroom CC, så du kan være endnu mere kreativ.

Mix, der er udviklet ved hjælp af Creative SDK, leverer funktioner til mobilenheder, der tidligere kun har været tilgængelige i vores professionelle computerprodukter, i en brugervenlig app, der handler lige så meget om forbindelsesmuligheder som om redigering.

Photoshop Mix til iPad, iPad Pro, iPhone, Android-enhed eller Chromebook kan downloades omkostningsfrit i iTunes og Google Play.

Til iOS er Photoshop Mix i øjeblikket tilgængelig på: engelsk, fransk, tysk, japansk, italiensk, spansk, brasiliansk portugisisk, polsk, russisk, koreansk, kinesisk (forenklet), kinesisk (traditionelt), svensk, tyrkisk, dansk, nederlandsk, finsk, norsk og tjekkisk.

Til Android fås appen i øjeblikket på: engelsk, fransk, tysk og japansk.

Besøg Photoshop Mix-siden i iTunes App Store eller Google Play for at få de senest opdaterede systemkrav.

Med CreativeSync kan du nemt flytte mellem flere apps på din mobilenhed i ét arbejdsforløb. I Photoshop Mix kan du nemt flytte arbejde til og fra den nye Photoshop Fix-app, Lightroom til mobil og Comp.

Du kan få flere oplysninger om Photoshop Mix på Adobe Photoshop Mix-produktsiden.

Se et selvstudie for at komme i gang, eller besøg supportforummet. Personlig teknisk support, sikkerhedsrettelser og fejlrettelser er i øjeblikket ikke tilgængelige for Photoshop Mix.

Se et omfattende selvstudie i, hvordan du kommer i gang med Photoshop Mix.

Adobe Photoshop Sketch

Sketch til iPad, iPad Pro, iPhone, Android-enhed og Chromebook kan downloades omkostningsfrit i iTunes App Store og Google Play.

Sketch findes i øjeblikket på engelsk, fransk, tysk, japansk, italiensk, spansk, russisk, koreansk, portugisisk (brasiliansk) og polsk.

Besøg Sketch-siden i iTunes App Store eller Google Play for at se de mest opdaterede systemkrav.

Nej. Sketch er udviklet til at arbejde sammen med Ink og Slide, men du behøver ikke at eje denne hardware for at bruge Adobe Sketch. Du kan tegne i Sketch med din finger eller et tegneværktøj og den indbyggede digitale lineal.

Ja. Ud over Ink understøtter Sketch også de nyeste trykfølsomme penne fra Wacom, Pencil fra FiftyThree og Apple Pencil.

Apple Pencil er det eneste tegneværktøj, som Sketch understøtter på iPad Pro.

Du skal enten have et omkostningsfrit eller et betalt Creative Cloud-medlemskab. Hvis du ikke allerede er medlem, kan du tilmelde dig et omkostningsfrit Creative Cloud-medlemskab. Hvis du bruger en Google Chromebook, skal du oprette et Adobe ID, hvis du ikke har ét, og derefter logge på.

Du kan få flere oplysninger om Sketch ved hjælp af disse ressourcer:

Brug en eller flere af følgende praktiske ressourcer:

1. Log på Sketch.

2. Tryk på ikonet  i øverste venstre hjørne af skærmen.

3. Vælg Vis selvstudier

Du kan også sende feedback og spørgsmål fra mobilappen:

1. Log på Sketch.

2. Klik på ikonet  i øverste venstre område af skærmen.

3. Vælg Send feedback.

Creative Cloud Tutorials (ophør)

Adobe Creative Cloud-mobilappen understøtter nu visning af og søgning i Adobes nyeste selvstudier og hjælpeindhold og erstatter Creative Cloud Tutorials-appen.

Appen fjernes fra appbutikken 17. september 2018.

Adobe anbefaler, at brugere af Creative Cloud Tutorials downloader Adobe Creative Cloud-mobilappen for at se, søge efter og spore fremskridt i Adobes nyeste selvstudier. Adobe Creative Cloud-mobilappen er tilgængelig til iOS- og Android-enheder, og du kan se hjælpeselvstudier og afspilningslister på engelsk, tysk, fransk, japansk og koreansk.

Download og installer Adobe Creative Cloud-mobilappen ved at klikke på et af følgende mærker:

For alle, der har installeret Creative Cloud Tutorials inden den 18/9/2018, vil appen fortsat fungere, også selvom den ikke længere er tilgængelig i appbutikken.

Bemærk:

1 Internetforbindelse er påkrævet. Adobes onlinetjenester er kun tilgængelige for brugere, der er fyldt 13 år, og kræver accept af yderligere vilkår og Adobes politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Mobil- og tabletprogrammer kræver separat download og accept af yderligere vilkår. Sådanne programmer er muligvis ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog, og der tages forbehold for ændringer eller ophør uden varsel. Ekstra gebyrer eller gebyrer for medlemskab kan blive opkrævet.