Generelle oplysninger

Hvilke platforme og enheder understøttes af Adobe-mobilapps?

De generelle systemkrav til brug af Adobe-mobilapps er som følger:

iOS

Adobe-mobilapps understøtter iOS 9 og nyere på iPad Pro, iPad 2 og nyere, iPhone 4s, 5, 5s, 5c, 6, 6S, 6 Plus, 6S Plus, 7, 7 Plus og iPod Touch 5. generation.

Android

Adobe-mobilapps understøtter telefoner med Android 4.1.x og nyere.

Sørg for, at den Android-telefon, som du vil installere Adobe-mobilapps på, opfylder følgende systemkrav:

Mindste systemkrav

• Processor: Quad Core CPU med 1,5 GHz frekvens og ARMv7-arkitektur
  • RAM: 1 GB
  • Internt lager: 8 GB
  • Android OS-version: 4.1.x og nyere

Anbefalede systemkrav

• Processor: Quad Core CPU med 2,2 GHz frekvens og højere ARMv7-arkitektur
  • RAM: 2 GB
  • Internt lager: 8 GB og derover
  • Android OS-version: 4.1.x og nyere

Nogle undtagelser

Nogle Adobe-mobilapps understøtter lidt anderledes enheder og platforme end ovenstående standardkrav:

Adobe-mobilapp Android OS-kompatibilitet
Photoshop Fix

Kræver en telefon med Android OS-version 5.1.x eller nyere.

Tablets med Android OS understøttes ikke.

Premiere Clip

Tablets med Android OS understøttes ikke

Hvad er Adobe CreativeSync?

Med CreativeSync kan du nemt flytte mellem flere apps på din mobilenhed i ét arbejdsforløb. Her er et eksempel:

Du er en designer, der opretter et layout ved hjælp af Adobe Comp CC. Du har indsat et billede i layoutet, men billedet skal bearbejdes – du vil f.eks. måske fjerne baggrunden fra billedet. Du trykker på billedet, og Adobe Photoshop Mix starter automatisk på enheden med billedet forudindlæst. (Hvis du ikke har Mix installeret, bliver du bedt om at installere det). Du fjerner baggrunden og redigerer billedet, indtil det er perfekt. Derefter lukker du Mix, og takket være CreativeSync er den nye version af billedet automatisk blevet indsat i layoutet i Comp.

Da jeg brugte en funktion i en mobilapp, fik jeg denne besked: "Dette er en betalingsfunktion. Omkostningsfri i en begrænset periode." Hvad betyder det?

Den funktion, du bruger, er omkostningsfri i en introduktionsperiode, men den kan på et tidspunkt kræve betaling eller en betalt Adobe Creative Cloud-medlemsplan. Bemærk, at efter et betalingstilbud er igangsat, vil du stadig have adgang til alt arbejde, som du har gemt, mens du anvendte disse funktioner i den omkostningsfri periode. Du mister ikke noget af dit arbejde.

Hvorfor får jeg vist denne besked i mobilapps, der ikke stammer fra Adobe?

Adobe gør mange af de nye funktioner, som du vil finde i Adobe-mobilapps, tilgængelige i udvalgte apps fra andre virksomheder via Adobe Creative SDK. Nogle af disse funktioner kan på et tidspunkt kræve betaling eller en betalt Creative Cloud-medlemsplan, for at de kan bruges i appen.

Priser og tilgængelighed

Hvordan får jeg Adobe-mobilapps?

Besøg Apple App Store eller Google Play i dit land for at se, om de er tilgængelige.

På hvilke sprog er Adobe-mobilapps tilgængelige?

Gå ind i Apple App Store for dit land eller Google Play for at se, om et specifikt sprog er tilgængeligt.

Koster det noget at bruge Creative Cloud med Adobe-mobilapps?

Forbindelsen mellem Adobe-mobilapps og Creative Cloud (for at synkronisere, lagre og dele filer) kræver enten et omkostningsfrit eller betalt Creative Cloud-medlemskab. Hvis du ikke allerede er medlem, kan du tilmelde dig et omkostningsfrit Creative Cloud-medlemskab. Adobe-mobilapps kræver en separat download.

Adobe Capture CC

Hvordan får jeg Adobe Capture CC?

Adobe Capture CC til iOS og Android kan downloades omkostningsfrit i iTunes App Store og på Google Play.

Adobe Capture er i øjeblikket tilgængelig på følgende sprog: engelsk, norsk, tjekkisk, dansk, nederlandsk, finsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, koreansk, polsk, portugisisk, russisk, spansk, svensk, kinesisk (traditionelt) og tyrkisk.

Besøg Adobe Capture CC-siden i iTunes App Store eller på Google Play for at få de senest opdaterede systemkrav.

Skal jeg have en Creative Cloud-konto for at bruge Capture?

Du skal enten have et omkostningsfrit eller betalt Creative Cloud-medlemskab. Hvis du ikke allerede er medlem, kan du tilmelde dig et omkostningsfrit Creative Cloud-medlemskab. Hvis du bruger en Google Chromebook, skal du oprette et Adobe ID, hvis du ikke har ét, og derefter logge på.

Hvor kan jeg få flere oplysninger om Capture?

Du kan få flere oplysninger om Capture på disse websider:

Hvor kan jeg få hjælp og support til Capture?

Se et selvstudie for at komme i gang, eller besøg Adobe Capture-forummerne.

Adobe Comp CC

Hvordan får jeg Adobe Comp CC?

Comp til iPad, iPad Pro, iPhone, Android-enhed og Chromebook kan downloades omkostningsfrit i iTunes App Store og Google Play.

Comp CC er tilgængelig på engelsk, fransk, tysk, japansk, italiensk, spansk, russisk, koreansk, brasiliansk portugisisk, polsk, kinesisk (traditionelt), svensk, tyrkisk, dansk, nederlandsk, finsk, norsk og tjekkisk.

Besøg Adobe Comp-siden på iTunes App Store eller Google Play for at se de mest opdaterede systemkrav.

Skal jeg have en Creative Cloud-konto for at bruge Comp?

Du skal enten have et omkostningsfrit eller betalt Creative Cloud-medlemskab. Hvis du ikke allerede er medlem, kan du tilmelde dig et omkostningsfrit Creative Cloud-medlemskab. Hvis du bruger en Google Chromebook, skal du oprette et Adobe ID, hvis du ikke har ét, og derefter logge på.

Hvor kan jeg få flere oplysninger om Comp?

Du kan få flere oplysninger om Comp på disse websider:

• Besøg Adobe Comp-produktsiden.

• Besøg Adobe Comp Lær-siden.

• Besøg Adobe Comp iTunes-siden.

Hvor kan jeg få hjælp og support til Comp?

Adobe Illustrator Draw

Hvordan får jeg Adobe Illustrator Draw?

Draw til mobiltelefoner, tablets og Chromebook kan downloades omkostningsfrit i iTunes App Store og Google Play.

Draw er i øjeblikket tilgængelig på engelsk, fransk, tysk, japansk, italiensk, spansk, russisk, koreansk, brasiliansk, portugisisk, polsk, tjekkisk, svensk, dansk, nederlandsk, finsk, kinesisk (traditionelt), norsk og tyrkisk.

Besøg Adobe Illustrator Draw-siden i iTunes App Store eller på Google Play for at få de senest opdaterede systemkrav.

Er jeg nødt til at eje Adobe Ink og Slide for at bruge Draw?

Nej. Draw er udviklet til at arbejde sammen med Ink og Slide, men du behøver ikke at eje denne hardware for at bruge Draw. Du kan arbejde i Draw med din finger eller et tegneværktøj og den indbyggede digitale lineal.

Understøtter Draw andre trykfølsomme penne?

Ja. Draw understøtter følgende trykfølsomme penne: Adonit Jot Touch 4, Adonit Jot Touch with Pixel Point, Wacom Intuos Creative Styluses, Pencil fra FiftyThree og Apple Pencil.

Bemærk, at Apple Pencil kun understøttes på iPad Pro.

Draw understøtter også Adonit Jot Scripts funktion til ignorering af håndfladen.

Skal jeg have en Creative Cloud-konto for at bruge Draw?

Du skal enten have et omkostningsfrit eller betalt Creative Cloud-medlemskab. Hvis du ikke allerede er medlem, kan du tilmelde dig et omkostningsfrit Creative Cloud-medlemskab. Hvis du bruger en Google Chromebook, skal du oprette et Adobe ID, hvis du ikke har ét, og derefter logge på.

Hvor kan jeg få flere oplysninger om Draw?

Du kan få flere oplysninger om Draw på disse websider:

Hvor kan jeg få hjælp og support til Draw?

Adobe Photoshop Fix

Hvad er Adobe Photoshop Fix?

Photoshop Fix er for professionelle brugere og alle, der blot synes godt om fotos. Det er en Adobe-mobilapp med retouchering til iPhone, iPad og Android-enheder. Appen er udviklet ved hjælp af Adobe Creative SDK. Fix leverer funktioner til mobilenheder, der tidligere kun har været tilgængelige i Photoshop. Fix er nem at bruge og handler lige så meget om opkobling som om retouchering. Fix fungerer uden problemer med Photoshop Mix – Adobe-mobilappen, som gør det nemt at klippe fotos ud og kombinere dem. Begge apps giver dig mulighed for at sende til Photoshop og gemme i dine Lightroom-samlinger.

Hvordan får jeg Photoshop Fix?

Adobe Photoshop Fix er tilgængelig til iPhone- og iPad-brugere som en omkostningsfri download i iTunes App Store. Android-brugere kan downloade den omkostningsfri app fra Google Play Store.

Gå til iTunes App Store eller Google Play Store for at få de senest opdaterede systemkrav.

Bemærk:

• Til iOS er Photoshop Fix i øjeblikket tilgængelig på følgende sprog: engelsk, fransk, tysk og japansk.
  • Til Android er Photoshop Fix-appen i øjeblikket ikke tilgængelig til Android-tablets og Chromebooks.

Hvordan udnytter Photoshop Fix Adobe CreativeSync?

Med CreativeSync kan du nemt flytte mellem flere apps på din mobilenhed i ét arbejdsforløb.

Flyt nemt til og fra: Photoshop Mix, Lightroom på mobil og Photoshop Express til Fix og tilbage igen. Fix er også kompatibel med Adobe Photoshop CC, Adobe Spark Video og Adobe Spark Page.

Hvor kan jeg få hjælp og support til Photoshop Fix?

Se et selvstudie for at komme i gang, eller besøg supportforummet.

Adobe Photoshop Mix

Hvordan er sammenligningen mellem Adobe Photoshop Touch og Photoshop Mix?

Adobe Photoshop Touch blev oprindelig udviklet til at levere et undersæt af Photoshop-værktøjer i et selvstændigt, men begrænset program. Photoshop Mix fokuserer udelukkende på at mikse billeder. Dets funktioner udvides via Adobe Creative SDK-tjenesterne i skyen og integration med programmer såsom Photoshop CC og Lightroom CC, så du kan være endnu mere kreativ.

Mix, der er udviklet ved hjælp af Creative SDK, leverer funktioner og funktionalitet til mobilenheder, der tidligere kun har været tilgængelige i vores professionelle computerprodukter, i en brugervenlig app, der handler lige så meget om opkobling som om redigering.

Hvordan får jeg Photoshop Mix?

Photoshop Mix til iPad, iPad Pro, iPhone, Android-enhed eller Chromebook kan downloades omkostningsfrit i iTunes og Google Play.

Til iOS er Photoshop Mix i øjeblikket tilgængelig på: engelsk, fransk, tysk, japansk, italiensk, spansk, brasiliansk portugisisk, polsk, russisk, koreansk, kinesisk (forenklet), kinesisk (traditionelt), svensk, tyrkisk, dansk, nederlandsk, finsk, norsk og tjekkisk.

Til Android fås appen i øjeblikket på: engelsk, fransk, tysk og japansk.

Besøg Photoshop Mix-siden i iTunes App Store eller på Google Play for at få de senest opdaterede systemkrav.

Hvordan udnytter Photoshop Mix Adobe CreativeSync?

Med CreativeSync kan du nemt flytte mellem flere apps på din mobilenhed i ét arbejdsforløb.

I Photoshop Mix kan du nemt flytte arbejde til og fra den nye Photoshop Fix-app, Lightroom for mobile, Comp og Sketch. Mix er også kompatibel med Adobe Spark Video og Adobe Spark Page.

Hvor kan jeg få flere oplysninger om Photoshop Mix?

Du kan få flere oplysninger om Photoshop Mix på Adobe Photoshop Mix-produktsiden.

Hvor kan jeg få hjælp og support til Photoshop Mix?

Se et selvstudie for at komme i gang, eller besøg supportforummet.

Hvordan kan jeg få flere oplysninger om Photoshop Mix?

Se et omfattende selvstudie i, hvordan du kommer i gang med Photoshop Mix.

Adobe Photoshop Sketch

Hvordan får jeg Adobe Photoshop Sketch?

Sketch til iPad, iPad Pro, iPhone, Android-enhed og Chromebook kan downloades omkostningsfrit i iTunes App Store og Google Play.

Sketch findes i øjeblikket på engelsk, fransk, tysk, japansk, italiensk, spansk, russisk, koreansk, portugisisk (brasiliansk) og polsk.

Besøg Sketch-siden på iTunes App Store eller Google Play for at se de mest opdaterede systemkrav.

Er jeg nødt til at eje Adobe Ink og Slide for at bruge Sketch?

Nej. Sketch er udviklet til at arbejde sammen med Ink og Slide, men du behøver ikke at eje denne hardware for at bruge Adobe Sketch. Du kan tegne i Sketch med din finger eller et tegneværktøj og den indbyggede digitale lineal.

Understøtter Sketch andre trykfølsomme penne?

Ja. Ud over Ink understøtter Sketch også de nyeste trykfølsomme penne fra Wacom, Pencil fra FiftyThree og Apple Pencil.

Apple Pencil er det eneste tegneværktøj, som Sketch understøtter på iPad Pro.

Skal jeg have en Creative Cloud-konto for at bruge Sketch?

Du skal enten have et omkostningsfrit eller betalt Creative Cloud-medlemskab. Hvis du ikke allerede er medlem, kan du tilmelde dig et omkostningsfrit Creative Cloud-medlemskab. Hvis du bruger en Google Chromebook, skal du oprette et Adobe ID, hvis du ikke har ét, og derefter logge på.

Hvor kan jeg få flere oplysninger om Sketch?

Du kan få flere oplysninger om Sketch ved hjælp af disse ressourcer:

Hvor kan jeg få hjælp og support til Sketch?

Brug en eller flere af følgende praktiske ressourcer:

1. Log på Sketch

2. Tryk på ikonet  i øverste venstre hjørne af skærmen.

3. Vælg Vis selvstudier

Du kan også sende feedback og spørgsmål fra mobilappen:

1. Log på Sketch.

2. Klik på ikonet  i øverste venstre område af skærmen.

3. Vælg Send feedback.

Adobe Premiere Clip

Hvordan får jeg Adobe Premiere Clip?

Premiere Clip er tilgængelig til iPhone-, iPad- og Android-brugere og kan downloades omkostningsfrit i appbutikkerne iTunes og på Google Play.

Premiere Clip er i øjeblikket tilgængelig på engelsk, fransk, tysk, japansk, koreansk, italiensk, russisk, portugisisk (Brasilien), nederlandsk, svensk, kinesisk (traditionelt) og spansk.

Besøg siden Premiere Clip i iTunes App Store eller Google Play Butik for at finde de mest opdaterede systemkrav.

Skal jeg have en Creative Cloud-konto for at bruge Premiere Clip?

Du skal enten have et omkostningsfrit eller betalt Creative Cloud-medlemskab. Hvis du ikke allerede er medlem, kan du tilmelde dig et omkostningsfrit Creative Cloud-medlemskab.

Kan jeg åbne mit Premiere Clip-projekt i Adobe Premiere Pro?

Ja. Når du er klar til at eksportere dit projekt til Premiere Pro, skal du begynde med at trykke på ikonet Del i øverste højre hjørne på skærmen. Tryk derefter blot på Rediger i Premiere Pro. Inden for få minutter sendes dit projekt og dine medier til din Creative Cloud-mappe. Åbn Premiere Pro på computeren, og vælg Filer > Konverter Premiere Clip-projekt på menulinjen. Alle de redigeringer, musikmarkører og brugerdefinerede Looks, der er anvendt i Premiere Clip, vises problemfrit på din tidslinje.

Hvor kan jeg få flere oplysninger om Premiere Clip?

Du kan få flere oplysninger om Premiere Clip på disse websider:

Hvor kan jeg få hjælp og support til Adobe Premiere Clip?

Bemærk:

1 Internetforbindelse er påkrævet. Adobes onlinetjenester er kun tilgængelige for brugere, der er fyldt 13 år, og kræver accept af yderligere vilkår og Adobes politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Mobil- og tabletprogrammer kræver separat download og accept af yderligere vilkår. Sådanne programmer er muligvis ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog, og der tages forbehold for ændringer eller ophør uden varsel. Ekstra gebyrer eller gebyrer for medlemskab kan blive opkrævet.