Fejlfinding og hjælp

Køb

Adobe Creative Cloud for teams leverer skalerbare produkter, tjenester og samarbejdsfunktioner, der forbedrer produktiviteten, til reduceret pris sammenlignet med køb af individuel software. Du kan få mere at vide under Creative Cloud-forretningsplaner. Du finder oplysninger om de bedste tilbud under særlige tilbud.

Betaling med kreditkort er en almindeligt accepteret betalingsmetode for Creative Cloud-medlemskaber i alle understøttede lande. Der kan betales gennem PayPal i nogle få understøttede lande. Se Betalingsmuligheder.

Du kan læse mere om bedre rabatter og tilbud til erhvervslivet under Value Incentive Plan.

For abonnementsprodukter (Adobe Creative Cloud, Acrobat DC) kan du finde dit ordrenummer online under Ordrehistorik. Du skal logge ind med dit Adobe ID og din adgangskode for at få adgang til din ordrehistorik.

For produkter uden abonnement er dit ordrenummer inkluderet i din ordrebekræftelsesmail. Du kan også finde dit ordrenummer online under din ordrehistorik. Log ind med dit Adobe ID og din adgangskode for at få adgang til din ordrehistorik.

I nogle lande gemmes ordreoplysninger et andet sted. Hvis Ordrehistorik indikerer, at du ikke har nogen ordrer, skal du klikke på linket på siden Ordrehistorik  og derefter vælge Vis transaktionshistorik.

Hvis du har købt Adobe-produkter som en del af Value Incentive-programmet, kan du få vist dine ordrer fra siden Rapporter på Adobes licenswebsted.

En licens gælder for ét år eller proportionalt fordelt i forhold til årsdagen. Derfor skal du bevare det forpligtede antal licenser indtil din årsdag. Hvis du har købt dit Teams-medlemskab direkte fra Adobe.com, kan du fjerne licenser. I dette tilfælde opkræves et afbestillingsgebyr. Kontakt Kundesupport for at få mere at vide.

Se ofte stillede spørgsmål under Ofte stillede spørgsmål om Creative Cloud for teams.

Teamstyring

Du kan tildele en produktlicens til en bruger direkte fra oversigtssiden i Admin Console, hvor dine købte licenser vises. Klik på linket Tildel brugere under den ønskede Creative Cloud-app, og tilføj brugeren. Alternativt kan du tildele produktlicenser fra produktsiden. For at tildele en licens skal du vælge det ønskede produkt og klikke på Tilføj bruger.

Hvis du er administrator, kan du udføre brugeradministrationsopgaver, f.eks. tilføje og fjerne brugerkonti, via siden Brugere i Admin Console. Disse brugerkonti giver slutbrugere i din organisation brugsret til Adobe-produkter og -tjenester.

Hvis du vil ændre ejerskab af din Teams-konto, skal den eksisterende kontraktejer (primære administrator) overføre rettighederne til en sekundær administrator for kontoen. Muligheden for skift af kontraktejer vises kun i Admin Console, hvis du er kontoens nuværende primære administrator. Hvis du er sekundær administrator på teamkontoen, og din primære administrator ikke har mulighed for at foretage ændringen, skal du kontakte support.

Du kan finde flere oplysninger under Skift kontraktejer.

Ja. Adobe anbefaler, at der tildeles mindst én sekundær administrator til kontoen, så der altid hurtigt kan blive taget hånd om dit teams administrations- og udrulningsbehov.

Teamadministratorer kan redigere navnet på teamet, hvis du har købt teams-planen direkte hos Adobe. Du kan finde flere oplysninger under Konsolindstillinger. Muligheden for at ændre teamnavn er ikke tilgængelig for VIP-programmer.

Hvis du køber Teams-medlemskabet på Adobes websted, kan du til enhver tid købe flere licenser. Ekstra licenser faktureres i din næste faktureringscyklus.

Hvis du køber licenser gennem en forhandler, kan du til enhver tid tilføje licenser. Du skal dog afgive en ordre hos forhandleren inden for 30 dage fra årsdatoen for fakturering for at fuldføre transaktionen. Hvis du ikke afgiver din købsordre inden for 30 dage, kan du ikke tilføje flere licenser, og dine ubetalte licenser deaktiveres. Alle ekstra licenser udløber samtidig med din oprindelige årsdag. Du kan finde flere oplysninger under Tilføj produkter og licenser.

Fakturering

Hvis du ikke kan opdatere dine kreditkortoplysninger, eller du ikke kan se nogen mulighed for at opdatere oplysningerne, skal du kontrollere følgende mulige årsager:

• Din browser er ikke kompatibel med kontosiden.
  • Du forsøger at opdatere kreditkortoplysningerne på din fornyelses-/faktureringsdato.
  • Betalingen var forfalden for mere end 30 dage siden.
  • Kontrollér, om betalingstypen er PayPal/indkøbsordre eller VIP.
  • Kontrollér, om du er logget ind som kontraktejer.

Du kan kun ændre din betalingsmetode fra kreditkort til PayPal og omvendt fra siden Planer i Admin Console. Du kan også ændre din faktureringsadresse og så videre. Der er flere oplysninger under Opdater dine kreditkort- og faktureringsoplysninger.

Hvis du er kontraktejeren, og du har købt Teams-medlemskabet via Adobe.com, kan du se dine tidligere fakturaer via Admin Console. Der er flere oplysninger under Vis tidligere fakturaer.

Download/installation

Med Creative Cloud-computerprogrammet kan du downloade, installere og opdatere dine Creative Cloud-apps. Du kan finde en vejledning under Download Creative Cloud-computerappen.

Der kan være flere grunde til, at installationen af din Creative Cloud-app sidder fast. Installationsprogrammerne til Creative Cloud-apps kan være beskadiget, eller din enhed kan ikke oprette forbindelse til Adobe-serveren. Se Fejlfinding af problemer med download og installation af Creative Cloud for at få tip og fejlfindingstrin.

Tilladelsesproblemer opstår, når du har forkerte eller utilstrækkelige tilladelser til at kunne udføre en handling eller opgave. Du finder oplysninger om løsning af tilladelsesproblemer under Fejlkoder og løsninger i forbindelse med installation.

Hvis du støder på netværksproblemer, når du forsøger at downloade eller opdatere en Creative Cloud-app, kan det skyldes flere ting, f.eks. en langsom internetforbindelse, restriktive firewalls, forkert routeropsætning eller proxykonfiguration osv. Der er flere oplysninger under Fejlfinding af problemer med download og installation af Creative Cloud. Du finder en oversigt over de forskellige netværksslutpunkter for Adobe Creative Cloud under Adobe Creative Cloud-netværksslutpunkter.

Pakke-/udrulningsproblemer opstår som regel af forskellige årsager, såsom:

• Installationsprogrampakken er ødelagt.
  • Installationsprogrammet indeholder ikke den pakke, der skal installeres.
  • Dit system overholder ikke de mindste systemkrav
  • Der kører processer, som er i konflikt med hinanden, på dit system.

Du kan finde flere oplysninger om fejlfinding under Fejlkoder og løsninger i forbindelse med installation.

Du kan få mere at vide om oprettelse af pakker under Opret pakker

Hvis du har brug for specifikke indstillinger til pakkeoprettelsen, skal du inkludere AUSST-tilsidesættelsesfilen, brugerdefinerede installationsstier og så videre.

Aktivering

Din Creative Cloud-app eller -tjeneste er aktiveret, efter at Adobe-servere er i stand til at knytte den til en gyldig brugerlicens. Denne bekræftelsesproces sker automatisk i baggrunden, når du logger ind. Der kan imidlertid opstå fejl, hvis du ikke kan oprette forbindelse til aktiveringsserveren, din licens ikke er aktiv, eller du forsøger at installere en app på flere enheder. Du kan finde oplysninger om fejlfinding under Fejlfinding i forbindelse med Creative Cloud-aktiveringsfejl.

Hvis du modtager fejlmeddelelser om, at du stadig bruger en testversion, selvom du har købt et Creative Cloud-abonnement, kan du finde en løsning under Har købt Creative Cloud-apps, men de vises som testversioner.

I nogle situationer kan du muligvis ikke logge ind på dine Creative Cloud-apps, eller også bliver du uventet logget ud eller anmodet om at logge ind flere gange. Hvis sådanne problemer opstår, kan du se under Creative Cloud logger dig ud eller beder dig logge ind gentagne gange.

Du kan finde nogle enkle løsninger på almindelige problemer med at logge på Adobe ID-kontoen under Løs problemer med at logge ind på Adobe-konto.

Fællesskab

Et forum med ligesindede Enterprise- og Teams-administratorer.