Få mere at vide om, hvordan du logger på din Adobe-konto med en e-mailadresse, der er oprettet til dig i din virksomhed eller på din uddannelsesinstitution. Find løsninger på loginproblemer.

For at kunne bruge Adobe-produkter og -tjenester skal du have et Enterprise ID eller et Federated ID, der er blevet udstedt til dig af din virksomhed eller uddannelsesinstitution. Det er kun den it-ansvarlige i din virksomhed eller institution, der kan oprette, administrere og slette Enterprise ID'er og Federated ID'er.

Login med din virksomheds- eller uddannelsesinstitutionskonto

Angiv din officiel e-mail-adresse, og klik på Fortsæt.

Log på

Hvis din organisation eller skole bruger Single Sign-on, bliver du omdirigeret til din organisations login-side.

Angiv din adgangskode, og klik på Fortsæt.

Adgangskode

Bemærk:

Kan du ikke rydde teksten, der vises i feltet E-mailadresse? Klik i feltet, og begynd at skrive.

Vælg mellem personlig og officiel konto

Hvis du både har en personlig og en officiel konto tilknyttet den samme e-mailadresse, får du vist en skærm, hvor du skal vælge, hvilken af disse konti du vil logge på med. Vælg den konto, du vil bruge. Selvom disse konti deler e-mailadressen, er de stadigvæk to separate konti. Ingen data deles eller overføres automatisk mellem kontiene.

Angiv din officiel e-mail-adresse, og klik på Fortsæt. Du føres til en skærm, hvor du kan vælge kontoen.

Log på

Hvis du vil flytte til adgangskodeskærmen (Enterprise ID) eller din virksomheds login med Single Sign-on (Federated ID), skal du vælge Firma- eller skolekonto.

Kontovælger

Almindelige spørgsmål

Det er den it-ansvarlige, der står for oprettelse og administration af Federated ID'er og Enterprise ID'er. Du skal derfor kontakte den it-ansvarlige ang. oprettelse af en konto.

Bemærk:

Følgende gælder kun for Enterprise ID. Hvis du har et Federated ID og ikke kan logge på, skal du kontakte den it-ansvarlige.

Hvis du får at vide, at adgangskoden ikke er korrekt, eller hvis du har glemt din adgangskode, kan du nulstille den ved at følge nedenstående anvisninger.

1. På skærmen Indtast adgangskoden, klik på Nulstil adgangskoden.

2. Der sendes en e-mail til den e-mailadresse, du angav, med en vejledning om, hvordan du nulstiller adgangskoden. Hvis du ikke kan finde e-mailen i din indbakke, skal du se efter, om den ligger i mappen med spam eller uønsket post.

Hvis du stadig ikke har modtaget en e-mail, skal du kontakte din it-administrator.

Enterprise ID et er den e-mailadresse, der blev angivet, da firmaet eller skolen tilmeldte dig. Åbn loginskærmen, og prøv at logge på med din officielle e-mailadresse.

Du kan også prøve at nulstille din adgangskode eller se nedenstående tip.

Hvis du får vist fejlen Kontrollér din e-mailadresse, skal du kontakte din it-administrator.

Tip til løsning af e-mail-fejlen

• Prøv en anden browser.
  • Aktivér cookies i browseren, og slet derefter cookies og cachefiler i browseren. Du kan finde anvisninger i dokumentationen til din browser.
  • Hvis du ikke kan finde e-mailen fra Adobe, skal du se efter, om den ligger i mappen med spam eller uønsket post.
  • Skriv din e-mailadresse og adgangskode igen. Sørg for, at Caps Lock og Num Lock er slået fra.

Fjern markeringen i Forbliv logget på, når du bruger en computer, du deler med andre. Som standard er indstillingen Forbliv logget på markeret, så Adobe ID- eller Enterprise ID-brugere ikke behøver at logge på flere gange. Indstillingen gælder dog ikke for Federated ID (SSO)-brugere, for her har virksomhedens interne indstillinger første prioritet. Normalt afsluttes sessionen, når brugeren lukker alle browservinduer eller logger af Adobes websteder.

For Enterprise ID-brugere gælder det, at hvis indstillingen Forbliv logget på er aktiveret, forbliver sessionen aktiv i op til to uger, også selvom brugeren lukker browservinduet, og sessionen afsluttes først, når brugeren logger af manuelt.

Der er muligvis allerede knyttet et Adobe ID til din e-mailadresse på arbejdet. Du har måske logget på med et Adobe ID, der bruger den samme e-mailadresse som dit Enterprise ID eller Federated ID. I et sådant tilfælde vises der en skærm, hvor du skal vælge, hvilken konto du vil logge på med

Selvom disse konti deler e-mailadressen, er de stadigvæk to separate konti. Ingen data deles eller overføres automatisk mellem kontiene.

Du har måske logget på med en anden konto.Hvis din e-mailadresse både er knyttet til et Adobe ID og et Enterprise/Federated ID, har du i praksis to forskellige konti. De filer og aktiver, der er gemt på den ene konto, er ikke tilgængelige på den anden. Du kan dog overføre dine aktiver manuelt.

For at få adgang til dine aktiver skal du prøve at logge på med en anden konto.

• Hvis du er logget ind på en Enterprise ID-konto med en e-mailadresse, der også er knyttet til et Adobe ID, skal du logge af kontoen og derefter logge ind på din Adobe ID-konto.
  • Der kan være en anden e-mailadresse tilknyttet din konto. Log af, og log derefter på igen med en anden e-mailadresse.