Log ind på Adobe-apps og -webstedet med din virksomheds- eller skole-e-mail

Find ud af, hvordan du logger ind på din Adobe-konto ved hjælp af din skole- eller virksomheds-e-mailadresse. Find løsninger på loginrelaterede problemer.

Bemærk:

For at kunne levere fordele som lagring til virksomheder og andre funktioner på virksomhedsniveau overfører vi alle eksisterende Adobe ID'er til Business ID'er. Alle nye virksomhedskunder kommer til at bruge Business ID'er til deres teammedlemmer.

Du bliver kontaktet, når det er tid til, at din organisation skal modtage denne opgradering. Du kan finde flere oplysninger i Introduktion til Business ID'er og nye lagringsfunktioner. Indtil din organisation er blevet overført, vil du fortsat bruge Adobe ID-typen til at få adgang til organisationen. Support til Adobe ID'er vil derefter være forbeholdt individuelle kunder.

Du skal have et Business ID, Enterprise ID eller Federated ID, der er udstedt af din skole eller din virksomhed, for at kunne oprette forbindelse til Adobe-produkter og -tjenester. Kun din organisations it-administratorer kan oprette, administrere og slette Enterprise ID'er og Federated ID'er.

Log ind på din virksomheds- eller skolekonto

Angiv din virksomheds- eller skole-e-mailadresse, og klik på Fortsæt.

Login

Hvis din organisation eller din skole bruger enkeltlogon, bliver du omdirigeret til din organisations loginside.

Angiv din adgangskode, og klik på Fortsæt.

Adgangskode

Bemærk:

Kan du ikke rydde teksten, der vises i feltet  E-mailadresse? Klik i feltet, og begynd at skrive.

Vælg mellem virksomhedsprofiler og personlige profiler

(Hvis din organisation bruger Adobe Storage for Business)

Hvis du har flere Adobe-planer knyttet til den samme e-mailadresse, og hvis mindst én af disse er en virksomhedsplan, opretter Adobe separate profiler for hver plan og giver dem deres egen lagerplads. I så fald får du måske vist en profilvælger, når du har angivet dine legitimationsoplysninger. Vælg en profil for at fortsætte. Dine personlige aktiver og produktplaner (for eksempel Creative Cloud Photografhy-planen) er knyttet til din personlige profil. Planer, der leveres af en virksomhed, er knyttet til virksomhedsprofilerne. Ingen data deles eller overføres automatisk.

Du kan finde flere oplysninger under Administrer Adobe-profiler.

Angiv din e-mailadresse og din adgangskode for at logge på.

Login

For at gå til adgangskodeskærmbilledet (Enterprise ID) eller til din organisations enkeltlogonskærmbillede (Federated ID) skal du vælge Virksomheds- eller skolekonto.

Profilvælger

Vælg mellem personlig konto og virksomheds- eller skolekonto

(Hvis din organisation ikke er blevet migreret til Business ID'er. og stadig bruger Adobe ID'er.)

Hvis du har begge dele – en personlig konto (Adobe ID) og en virksomheds- eller skolekonto (Enterprise ID eller Federated ID) – knyttet til den samme e-mailadresse, får du vist skærmbilledet til valg af konto. Du bliver bedt om at vælge den konto, du vil bruge. Disse to konti deler e-mailadressen, men der er tale om forskellige konti. Ingen data deles eller overføres automatisk.

Angiv din virksomheds- eller skole-e-mailadresse, og klik på Fortsæt. Du bliver ført til skærmbilledet for valg af konto.

Login

For at gå til adgangskodeskærmbilledet (Enterprise ID) eller til din organisations enkeltlogonskærmbillede (Federated ID) skal du vælge Virksomheds- eller skolekonto.

Kontovælger

Almindelige spørgsmål

Kun it-administratorer kan oprette og administrere Federated ID'er, Enterprise ID'er og Business ID'er. Kontakt it-administratoren i din organisation for at få din skole- eller virksomhedskontakt.

Hvis du får vist en advarsel om, at adgangskoderne ikke stemmer overens, eller hvis du har glemt din adgangskode, skal du følge disse trin for at nulstille din adgangskode.

1. På skærmbilledet Angiv din adgangskode skal du klikke på Nulstil din adgangskode.

2. Du modtager en e-mail på den e-mailadresse, du har angivet, med en vejledning til at nulstille din adgangskode. Hvis du ikke kan se e-mailen i din indbakke, skal du kontrollere mappen med spam eller uønsket post.

Hvis du stadig ikke har modtaget en e-mail, skal du kontakte din it-administrator.

Dit Business ID eller Enterprise ID er den e-mailadresse, der blev brugt, da din organisation eller din skole tilmeldte dig. Gå til skærmbilledet Log ind, og prøv at logge ind med din virksomheds- eller skole-e-mailadresse.

Du kan også prøve at nulstille din adgangskode eller følge tippene herunder.

Hvis du får vist fejlen Kontrollér din e-mailadresse, skal du kontakte din it-administrator.

Tip til at løse e-mailfejlen

• Prøv en anden browser.
  • Aktivér cookies i din browser, og ryd browserens cookies og cache. Se browserens dokumentation for at få vejledning.
  • Hvis du ikke kan se den forventede e-mail fra Adobe, skal du kontrollere mappen med spam eller uønsket post.
  • Indtast din e-mail og din adgangskode igen. Sørg for, at Caps Lock- og Num Lock-tasterne er deaktiveret.

Deaktiver Vær fortsat logget ind, når du bruger en offentlig eller delt enhed. Som standard er indstillingen Vær fortsat logget ind aktiveret, og Adobe ID- eller Enterprise ID-brugere bliver ikke bedt om at logge ind flere gange. Denne indstilling gælder dog ikke for brugere af Federated ID (SSO), og deres organisationsindstillinger overholdes. Normalt slutter brugersessionen, når du lukker alle browservinduer eller logger ud fra Adobes websteder.

For Enterprise ID'er – hvis indstillingen Forbliv logget ind er aktiveret – varer sessionen i op til to uger, selvom du lukker browservinduet, indtil du manuelt logger ud.

Det er muligt, at du allerede har et Adobe ID, der er knyttet til din virksomheds-e-mailadresse. Du har muligvis tilmeldt dig et Adobe ID, der bruger den samme e-mailadresse som dit Enterprise ID eller Federated ID. I så fald viser systemet skærmbilledet med kontovælgeren, hvor du bliver bedt om at vælge den konto, du vil logge ind på.

Adobe-profiler oprettes, når du har flere Adobe-planer (herunder mindst én virksomhedsplan), der er tilknyttet den samme e-mailadresse. Derfor kan der blive vist en profilvælger, når du har indtastet dine legitimationsoplysninger.

Disse konti eller profiler deler e-mailadressen, men der er tale om forskellige konti. Ingen data deles eller overføres automatisk.

Det er muligt, at du har logget ind med en anden konto. Hvis du har e-mailadresse knyttet til et Adobe ID og et Enterprise ID eller et Federated ID, vil der være oprettet to forskellige konti. Hvis din konto har flere profiler, har du muligvis valgt en anden profil.

De filer og aktiver, der er gemt på den ene konto, er ikke tilgængelige fra den anden. Du kan dog overføre dine aktiver manuelt.

For at finde dine aktiver kan du prøve at logge ind på en anden konto eller profil.

• Hvis du er logget ind på din Enterprise ID-konto med en e-mailadresse, der også er knyttet til en Adobe ID-konto, skal du logge ud og derefter logge ind på Adobe ID-kontoen.
  • Der er muligvis knyttet en anden e-mailadresse til din konto. Log ud, og brug en anden e-mailadresse til at logge ind med.
  • Hvis du er logget ind med en profil, kan du prøve at logge ud og derefter logge ind igen med en anden profil, før du flytter aktiver fra én profil til en anden.