Photoshop, Illustrator og InDesign indeholder arbejdsrummet Start, der giver dig hurtig adgang til din seneste filer og filer, der er gemt i Creative Cloud. I dette arbejdsrum kan du også have adgang til forskellige ressourcer, der er skræddersyet til dine behov. Du kan også søge efter Adobe Stock-aktiver fra dette arbejdsrum. I Photoshop kan du endda arbejde med dine Lightroom-fotos i arbejdsrummet Start.

Arbejdsrummet Start

Det nye arbejdsrum Start vises i en af følgende scenarier:

• Når du starter programmet
  • Når der ikke er åbnet et dokument

Tilstande i arbejdsrummet Start

Der er to tilstande i arbejdsrummet Start: Arbejd og Lær.

Arbejd

Visningen Arbejd
Work view

En række faner i tilstanden Arbejd giver dig hurtig adgang til de seneste filer med mere:

• Seneste: Viser en liste over de dokumenter, du har arbejdet på for nylig. Vælg et dokument for at arbejde videre med det. Du kan få vist dokumenterne som en liste eller som miniaturebilleder.
  • CC-filer: Viser en liste over filer, der er lagret i Creative Cloud.
  • Mobiloprettelser (Illustrator): Viser listen over projekter, som du har oprettet ved hjælp af et af følgende mobilprogrammer:
    • Adobe Illustrator Draw
    • Adobe Photoshop Sketch
    • Adobe Comp CC
  • LR-FOTOS (Photoshop): Gør det muligt at arbejde med dine Lightroom-fotos i Photoshop.

Find Stock-aktiver

Du kan søge blandt millioner af afgiftsfri billeder, illustrationer og vektorgrafik i høj kvalitet ved hjælp af Adobe Stock-søgelinjen i det nederste panel i tilstanden Arbejd. Du kan finde flere oplysninger under Sådan bruger du Adobe Stock.

Lær

Visningen Lær
Learn view

Tilstanden Lær i arbejdsrummet Start giver dig adgang til forskellige ressourcer, du kan vælge imellem.

• Lær: Se videoer, hvor du lærer om forskellige funktioner, arbejdsforløb og meget mere.
  • Biblioteker: Få adgang til biblioteker med gratis aktiver, og synkroniser dem med dine CC Libraries.
  • Mobil: Få mere at vide om og download forskellige mobilprogrammer.
  • Nyheder: Få mere at vide om de nye funktioner i programmet.

Oprette eller åbne et dokument i arbejdsrummet Start

Du kan hurtigt oprette et dokument eller søge efter et dokument i arbejdsrummet Start.

• Du kan oprette et dokument ved at klikke på Opret nyt eller bruge genvejstasten Ctrl+N (Windows) eller Cmd+N (Mac OS).
  • Du kan søge efter et dokument ved at klikke på Åbn eller bruge genvejstasten Ctrl+O (Windows) eller Cmd+O (Mac OS).

Skjul arbejdsrummet Start

Du kan skjule arbejdsrummet Start, så det ikke vises, når du starter appen.

1. Åbn indstillingerne for programmet. Du kan f.eks. åbne indstillingerne for InDesign på følgende måde:
  • (Windows) Vælg Rediger > Indstillinger > Generelt.
  • (Mac OS) Vælg InDesign > Indstillinger > Generelt.
  1. Fjern markeringen af afkrydsningsfeltet Vis arbejdsrummet "Start", når der ikke er nogen åbne dokumenter.
Skjul arbejdsrummet Start