Løs typiske installationsproblemer med Creative Cloud-appudvidelser eller plug-ins

Har du problemer med installation af Creative Cloud-appudvidelser eller plug-ins? Find hurtigt løsninger på nogle almindelige fejl, som du kan støde på under installationen.

Artboard 2 copy

Har du modtaget en fejlkode med din besked? Find løsningen for fejlkoden.

Fanen Marketplace vises ikke i Creative Cloud-computerappen

Hvis du ikke kan se fanen Marketplace i Creative Cloud-computerappen, er det sandsynligt, at du bruger Windows 10 på ARM. Vi arbejder på at sikre support til plug-ins for Windows-computere, der bruger ARM-processorer. I mellemtiden anbefaler vi, at du installerer og kører dine plug-ins på Windows-computere, der bruger Intel-processorer.

Det er ikke muligt at installere Adobe XD-plug-ins fra Marketplace

Adobe XD-plug-ins kan kun installeres fra fanen Marketplace i Creative Cloud-computerappen. Hvis du ikke har den nyeste version af Adobe XD og prøver at installere et XD-plug-in, får du følgende fejlmeddelelse:

Installer den nyeste version af Adobe XD

Prøv dette først

1. Åbn Creative Cloud-computerappen. (Vælg ikonet  i Windows-proceslinjen eller macOS-menulinjen).

2. Gå til fanen Apps, og vælg Opdateringer.

3. Vælg Opdater ud for Adobe XD.

4. Når du har den nyeste version af Adobe XD, kan du prøve at installere dit plug-in igen.

Hvis du stadig ikke kan installere dit plug-in, skal du følge de næste trin.

Er problemet ikke løst?

1. Sørg for, at du har installeret den nyeste version af Creative Cloud-computerappen.

2. Genstart computeren.

3. Åbn Creative Cloud-computerappen og Adobe XD.

4. Prøv at installere dit plug-in igen fra fanen Marketplace i Creative Cloud-computerappen

Afhjælp fejlen "Noget gik galt. Du kan muligvis ikke se alle dine plug-ins."

Det kan ske, at Adobe Exchange-webstedet viser dine hentede plug-ins, men de vises ikke i Creative Cloud-computerappen. I dette tilfælde får du følgende fejlmeddelelse: "Noget gik galt. Du kan muligvis ikke se alle dine plug-ins."

Du kan løse dette problem med følgende trin:

1. Åbn Creative Cloud-computerappen (hvis de ikke allerede er åben).

2. Vælg Hjælp > Søg efter opdateringer.

Søg efter opdateringer

Når Creative Cloud-computerappen er færdig med indlæsningen, vises dine erhvervede plug-ins eller udvidelser i fanen Marketplace.

Opfordring til at åbne appen i Intel-emuleringstilstand efter installation af plug-in

Når du installerer et plug-in eller en udvidelse på en Apple M1-computer, bliver du bedt om at åbne appen i Intel-emuleringstilstand.

For at åbne appen i Intel-emuleringstilstand skal du gøre følgende:

1. Gå til fanen Apps i Creative Cloud-computerappen.

Gå til fanen Apps

2. Under afsnittet Installeret skal du finde din app og derefter vælge ikonet Flere handlinger.

Vælg ikonet Flere handlinger

3. Vælg Åbn (Intel).

Åbn Creative Cloud-appen i Intel-emulering

Dette åbner appen i Intel-emuleringstilstand. Når appen er åbnet, kan du bruge dit plug-in.

Find løsningen for fejlkoden

Find fejlkoden i følgende tabel, og følg de foreslåede løsninger.

Fejl i udvidelser eller plug-ins i Creative Cloud-computerappen

Fejlkode Fejlmeddelelse eller beskrivelse Sådan retter du fejlen

-1

Ukendt fejl

Afslut Creative Cloud-computerappen og den installerede app. Start derefter Creative Cloud-computerappen igen, og prøv at installere den pågældende udvidelse eller plug-in igen.
-2 Arkivsystemfejl

Filsystemfejlene er normalt tilladelsesfejl eller er relateret til diskplads. Frigør plads på disken. Start derefter Creative Cloud-computerappen igen, og prøv at installere den pågældende udvidelse eller plug-in igen.

Hvis dette ikke virker skal du afslutte Creative Cloud-computerappen og den installerede app. Prøv derefter at installere den pågældende udvidelse eller plug-in igen.

-3

Fejl ved udpakning

Fejl -3 angiver, at den komprimerede plug-in-fil er ødelagt, mangler en af plug-in-filerne eller er løbet tør for diskplads.

Frigør plads på disken. Afslut Creative Cloud-computerappen og den installerede app. Start derefter Creative Cloud-computerappen igen, og prøv at installere den pågældende udvidelse eller plug-in igen.

-4

Parsing af konfigurationsoplysninger mislykkedes

Afslut Creative Cloud-computerappen og den installerede app. Start derefter Creative Cloud-computerappen igen, og prøv at installere den pågældende udvidelse eller plug-in igen.

-5

Intern parsingfejl

Afslut Creative Cloud-computerappen og den installerede app. Start derefter Creative Cloud-computerappen igen, og prøv at installere den pågældende udvidelse eller plug-in igen.

-6

plug-in er ikke kompatibelt

Fejlkode -6 indikerer, at det downloadede plug-in ikke er kompatibelt med nogen af de installerede apps. En udvidelse eller et plug-in, der er installeret på Adobe Exchange, tilføjes ikke til din Creative Cloud-app, hvis appversionen ikke er kompatibel med udvidelsen. Tilsvarende, hvis du opdaterer din app, og den ikke længere er kompatibel med udvidelsen eller det pågældende plug-in, vises de ikke i appen.

Installer en kompatibel app, og afslut Creative Cloud-computerappen og den installerede app. Start derefter Creative Cloud-computerappen igen, og prøv at installere den pågældende udvidelse eller plug-in igen.

-7

Downloadfejl

Kontrollér først, at du har forbindelse til internettet. Kontrollér derefter, at du er logget på Adobe Exchange-webstedet og Creative Cloud-computerappen med den samme konto.

-8

Ingen internetforbindelse

Kontrollér internetforbindelsen og afslut Creative Cloud-computerappen og den installerede app. Start derefter Creative Cloud-computerappen igen, og prøv at installere den pågældende udvidelse eller plug-in igen.

-9
Timeout i forbindelse
Kontrollér internetforbindelsen og afslut Creative Cloud-computerappen og den installerede app. Start derefter Creative Cloud-computerappen igen, og prøv at installere den pågældende udvidelse eller plug-in igen.

-10

Ugyldigt filtypenavn

Afslut Creative Cloud-computerappen og den installerede app. Start derefter Creative Cloud-computerappen igen, og prøv at installere den pågældende udvidelse eller plug-in igen.

-11

Databaseopdateringsfejl

Afslut Creative Cloud-computerappen og den installerede app. Start derefter Creative Cloud-computerappen igen, og prøv at installere den pågældende udvidelse eller plug-in igen.

-12

Opgaven er anulleret

Afslut Creative Cloud-computerappen og den installerede app. Start derefter Creative Cloud-computerappen igen, og prøv at installere den pågældende udvidelse eller plug-in igen.
-13 Brugeren annullerede handlingen Afslut Creative Cloud-computerappen og den installerede app. Start derefter Creative Cloud-computerappen igen, og prøv at installere den pågældende udvidelse eller plug-in igen.
-14

Appen kører, men reagerer ikke

Afslut Creative Cloud-computerappen og den installerede app. Start derefter Creative Cloud-computerappen igen, og prøv at installere den pågældende udvidelse eller plug-in igen.
-15 Appen ikke tilgængeligt Afslut Creative Cloud-computerappen og den installerede app. Start derefter Creative Cloud-computerappen igen, og prøv at installere den pågældende udvidelse eller plug-in igen.
1001 Berettigelse ikke fundet
  • Sørg for at bruge den samme brugerkonto til Adobe Exchange og Creative Cloud. Log på med de samme legitimationsoplysninger på både Adobe Exchange-webstedet og Creative Cloud-computerappen.
  • Åbn Creative Cloud-computerappen, og vælg Hjælp > Søg efter opdateringer for at opdatere dine plug-in-berettigelser.
  • Kontrollér, om internetforbindelsen fungerer.
1002 Tilladelsesproblem

Denne fejl forekommer, når du ikke har angivet dine kontolegitimationsoplysninger, når du bliver bedt om det.

Prøv at installere plug-in'et eller udvidelsen igen, og angiv dine legitimationsoplysninger, når du bliver bedt om det.

ExManCmd-fejl

Fejlkode Fejlmeddelelse eller beskrivelse Sådan retter du fejlen
-175 Tilføjelsen kunne ikke installeres: Det kræver udvidede rettigheder.

Denne fejl opstår, hvis du ikke har administratorrettigheder til at installere apps på computeren, eller hvis du vælger Nej eller Annuller, når du bliver bedt om at indtaste en administratoradgangskode. For at løse denne fejl skal du indtaste administratoradgangskoden, hvis du bliver bedt om det under installationen.

Prøv at installere den pågældende udvidelse eller plug-in igen. Gå til Creative Cloud Marketplace, find udvidelsen, og hvis den er installeret, skal du vælge Afinstaller. Vent et par minutter, mens udvidelsen bliver fjernet, og klik derefter på Installer. Vælg meddelelsen, når den vises. Angiv din administratoradgangskode, hvis du bliver bedt om det, og vælg Ja i dialogboksen.

(Kun Windows) Hvis problemet fortsætter, skal du åbne Jobliste og gå til fanen Detaljer. Vælg processen AdobeExtensionsService.exe,, og vælg derefter Afslut job. Når baggrundsprocessen er lukket, skal du prøve at installere plug-in'et igen.

-192 Initialisering af Extension Manager mislykkedes, status = -192!

Din version af Creative Cloud-desktopappen er inkompatibel med kommandolinjeværktøjet ExMan. Opdater din Creative Cloud-app, og prøv igen.

Opdater til den nyeste version af Creative Cloud-computerappen, og prøv derefter at installere den pågældende udvidelse eller plug-in.
-201

Tilføjelsesprogrammet <addon-name> blev ikke installeret. Kontrollér, at tilføjelsesprogrammet er gyldigt og downloadet.

Kunne ikke pakke ZXP-filen ud.

Afslut de kompatible Creative Cloud-apps, der kører. Prøv at installere den pågældende udvidelse eller plug-in igen.
-402 Mislykket bekræftelse af signatur. Signer ZXP-filen igen med det nyeste ZXPSignCmd-værktøj. Afslut de kompatible Creative Cloud-apps, der kører. Prøv at installere den pågældende udvidelse eller plug-in igen.
-403, -411 Der blev ikke fundet en kompatibel Creative Cloud-app. Installer en kompatibel version af Creative Cloud-appen, før du installerer udvidelsen. Når appen er installeret, kan du prøve at installere udvidelsen igen
-407, -408 Et andet tilføjelsesprogram, der kræves af denne app, er ikke installeret eller aktiveret.

Kontrollér, hvilke udvidelser eller plug-ins der skal installeres først, ved at læse beskrivelsen af den udvidelse eller det plug-in, du forsøger at installere. Installer først den nødvendige udvidelse eller plug-in, og geninstaller derefter den, du prøvede at installere.
-412 Et tilføjelsesprogram med samme navn er allerede installeret. Kontroller, at den udvidelse eller det plug-in, som du allerede har installeret, er det rigtige. Hvis det er et andet produkt med samme navn, og du vil have den udvidelse, der er tilgængelig via Creative Cloud Marketplace, skal du afinstallere den, der allerede er installeret. Installer derefter den pågældende udvidelse eller plug-in igen via Creative Cloud Marketplace.
-418 En nyere version af dette produkt er allerede installeret. Hvis du ønsker den specifikke version, som tilbydes via Creative Cloud Marketplace, skal du fjerne den nyere version, som du tidligere har installeret. Installer derefter den pågældende ældre version igen via Creative Cloud Marketplace. Åbn plug-ins i Creative Cloud Marketplace, find det pågældende plug-in, og hvis det allerede er installeret, skal du vælge Afinstaller. Vent et par minutter, mens plug-in'et bliver fjernet, og klik derefter på Installer.
-456

Scenarie 1: Tilføjelsesprogrammet kræver, at de relevante Creative Cloud-apps lukkes, før installationen kan gennemføres.

Scenarie 2: Tilføjelsesprogrammet kræver, at dets kompatible Adobe-app lukkes, før installationen/opdateringen kan gennemføres.

Afslut de kompatible Creative Cloud-apps, der kører. Prøv derefter at installere/opdatere den pågældende udvidelse eller plug-in igen.
-458 Ingen af de krævede Adobe-apps er blevet installeret.

En udvidelse eller et plug-in, der er installeret på Adobe Exchange, tilføjes ikke til din Creative Cloud-app, hvis appversionen ikke er kompatibel med den pågældende udvidelse eller plug-in. Tilsvarende, hvis du opdaterer din app, og den ikke længere er kompatibel med udvidelsen eller det pågældende plug-in, vises de ikke i appen.

Installer mindst én kompatibel Creative Cloud-app, der understøtter denne udvidelse (plug-in eller tilføjelsesprogram), og prøv derefter at installere den pågældende udvidelse eller plug-in.

-459 Installation af tilføjelsesprogrammet mislykkedes, fordi det er inkompatibelt med installerede Adobe-apps.

En udvidelse eller et plug-in, der er installeret på Adobe Exchange, tilføjes ikke til din Creative Cloud-app, hvis appversionen ikke er kompatibel med den pågældende udvidelse eller plug-in. Tilsvarende, hvis du opdaterer din app, og den ikke længere er kompatibel med udvidelsen eller det pågældende plug-in, vises de ikke i appen.

Installer mindst én kompatibel Creative Cloud-app, der understøtter denne udvidelse (plug-in eller tilføjelsesprogram), og prøv derefter at installere den pågældende udvidelse eller plug-in.

-1xx (-151 til -191) Der opstod en filbehandlingsfejl under installationen af tilføjelsesprogrammet. Den pågældende udvidelse eller plug-in er beskadiget. Prøv at installere igen.
-2xx (-251 to -278) Der opstod en filbehandlingsfejl under installationen af tilføjelsesprogrammet. Den pågældende udvidelse eller plug-in er beskadiget. Prøv at installere igen.
-5xx (-500 til -513) Databasen blev ikke opdateret. Den pågældende udvidelse eller plug-in er beskadiget. Prøv at installere igen.
-602 Licenskontrol mislykkedes  Udvidelsen eller plug-in-installationen afprøves med administratorrettigheder. Prøv at installere den pågældende udvidelse eller plug-in igen uden administratorrettigheder.
-6xx (-601, -602, -603, -604, -651, -652, -653) Kunne ikke validere licensen online. Den pågældende udvidelse eller plug-in er beskadiget. Prøv at installere igen.

Har du stadig problemer?

Send installationslogfilerne til Adobes kundeservice, så vi kan hjælpe med at diagnosticere problemet.

1. Opret først en tom fil kaldet ExManCoreLibLog.YES (med filtypenavnet .YES, ikke .txt) på følgende placering:

• Win: C:\Brugere\<brugernavn>\AppData\Roaming\Adobe\UPI\Log\
    • Mac: /Brugere/<brugernavn>/Bibliotek/Application Support/Adobe/UPI/Log/
  2. Opret først en tom fil kaldet asu.trace (med filtypenavnet .trace, ikke .txt) på følgende placering.

• Win: C:\Brugere\***\AppData\Local\Temp
    • Mac: /Brugere/***/Library/Logs
  3. Start Creative Cloud-computerappen (vælg ikonet  på Windows-proceslinjen eller macOS-menulinjen).

4. Prøv at installere den pågældende udvidelse eller plug-in igen via Creative Cloud Marketplace.

5. Send dine logfiler til Adobe ved hjælp af Log Collector-værktøjet.