Konvertér PDF til Word/Excel online

Brug Adobe Acrobat Export PDF for at konvertere PDF-filer til redigerbare Microsoft Word- eller Microsoft Excel-filer.

Adobe Acrobat PDF Pack udfører OCR på PDF-filer, der indeholder billeder, vektortegninger, skjult tekst eller en kombination af disse elementer. (Adobe Acrobat PDF Pack udfører f.eks. OCR på PDF-filer, der er oprettet ud fra scannede dokumenter.) Adobe Acrobat PDF Pack udfører også OCR på tekst, som det ikke kan fortolke, fordi teksten er forkert kodet i kildeprogrammet.

Bemærk:

OCR er en konvertering af billeder af tekst (scannet tekst) til redigerbare tegn, så du kan søge i, rette og kopiere teksten.

Trin til at konvertere eller eksportere PDF:

1. Log på Acrobat Web på https://documentcloud.adobe.com med dit Adobe ID og din adgangskode eller med en social konto som f.eks. Facebook eller Google.

2. I den øverste navigationslinje skal du klikke på Konverter > Eksportér PDF.

Vælg Eksportér PDF

3. Gør ét af følgende for at vælge den PDF-fil, som du vil eksportere, og klik derefter på Fortsæt:

• Vælg filer på listen Seneste eller Dokumenter.
    • Tilføj filer fra din computer, eller træk og slip filerne over på det fremhævede område.
    • Du kan også trække og slippe filer til værktøjet Eksportér PDF på siden Konvertér.
    Vælg en fil på listen Seneste eller Dokumenter

Vælg en fil fra din computer

4. Hvis du vil vælge flere PDF-filer til eksport, skal du klikke på Tilføj filer og derefter vælge de ønskede filer på listen Seneste eller Filer eller fra din computer og derefter klikke på Fortsæt.

Tilføj flere filer

5. Gør ét af følgende på det samme pop op-vindue:

1. Vælg det ønskede filformat fra rullelisten Eksportér til.
    2. Vælg sproget for det eksporterede dokument på rullelisten Dokumentsprog.

Bemærk! Adobe Acrobat PDF Pack beholder ikke sprogindstillingen fra session til session. Kontrollér derfor, at du vælger det rigtige sprog, hver gang du konverterer et dokument med OCR.

Vælg filformat og dokumentsprog

6. Klik på Eksportér til.

7. Den valgte PDF-fil uploades til serveren, og indholdet eksporteres til det ønskede format. Klik på ikonet Download for at gemme filen på din computer eller enhed.

Download den eksporterede fil

En kopi af den eksporterede fil gemmes også på din Adobe Document Cloud-konto. Sektionen Seneste nederst på Hjem-siden viser alle de filer, du har eksporteret for nylig. Alternativt kan du for at se listen over alle dine filer klikke på Dokumenter i den øverste menulinje.