Brug Organiser sider til at rotere, flytte, slette eller omnummerere sider i en PDF.

Trin for at organisere sider i en PDF-fil:

1. Log på Adobe Document Cloud-tjenesten på https://documentcloud.adobe.com med dit Adobe ID og din adgangskode eller med en social konto som f.eks. Facebook eller Google.

2. Klik på Organiser sider i sektionen Hurtig start.

Vælg Organiser sider
  3. Gør ét af følgende for at vælge de filer, som du vil organisere, og klik derefter på Fortsæt:

• Vælg filer på listen Seneste eller Filer.
    • Du kan også tilføje filer fra din computer eller trække og slippe filerne over på det fremhævede område.
    Vælg en fil på listen Seneste
    Vælg en fil fra din computer

4. Hvis du vil vælge flere filer, skal du klikke på Tilføj filer og derefter vælge de ønskede filer på listen Seneste eller Filer eller fra din computer og derefter klikke på Fortsæt.

Tilføj flere filer
  5. Du kan udføre enhver af følgende handlinger på siderne:

• Træk siderne for at omarrangere dem.
    • Hold markøren mellem to sider for at få muligheden for at tilføje en PDF mellem dem.
      Klik på , og vælg derefter den ønskede fil på listen Seneste eller Filer eller fra din computer og derefter klikke på Fortsæt.
    • Hold markøren over en side for at få muligheder for at:
      • Rotere siden med eller mod uret.
      • Slette siden.
    Tilføj sider mellem to sider
    Tilføj sider mellem to sider
    Hold markøren over en side for at få muligheder
    Hold markøren over en side for at få muligheder for at rotere eller slette en side

6. Giv den organiserede PDF-fil et navn, og klik derefter på Organiser.

Gem den organiserede PDF
  7. PDF-filen organiseres, hvorefter den er klar til download. Klik på ikonet Download for at gemme filen på din computer eller enhed.

Download den organiserede PDF

En kopi af den organiserede PDF-fil gemmes også på din Adobe Document Cloud-konto. Sektionen Seneste nederst på siden viser alle de filer, du har organiseret for nylig. Alternativt kan du for at se listen over alle dine filer klikke på Filer i panelet i Adobe Document Cloud Hjem.