Organiser sider i en PDF online

Brug tjenesten Organiser sider til at rotere, flytte, slette eller omnummerere sider i en PDF.

Trin for at organisere sider i en PDF:

1. Log på Acrobat Web på https://documentcloud.adobe.com/dk/da/ med dit Adobe ID og din adgangskode eller med en social konto som f.eks. Facebook eller Google.

2. I den øverste navigationslinje skal du klikke på Rediger > Organiser sider.

Vælg Organiser sider

3. Gør ét af følgende for at vælge de filer, som du vil organisere, og klik derefter på Fortsæt:

• Vælg filer på listen Seneste eller Filer.
    • Tilføj filer fra din computer, eller træk og slip filerne over på det fremhævede område.
    • Du kan også trække og slippe filer til værktøjet Organiser sider på siden Rediger.
    Vælg en fil på listen Seneste eller Dokumenter

Vælg en fil fra din computer

4. Hvis du vil vælge flere filer, skal du klikke på Indsæt og derefter vælge de ønskede filer på listen Seneste eller Filer eller fra din computer og derefter klikke på Fortsæt.

Tilføj flere filer

5. Du kan udføre enhver af følgende handlinger på siderne:

• Træk siderne for at omarrangere dem.
    • Hold markøren mellem to sider for at få muligheden for at tilføje en PDF mellem dem.
      Klik på ikonet (+), og vælg derefter den ønskede fil på listen Seneste eller Filer eller fra din computer og derefter klikke på Fortsæt.
    • Hold markøren over en side for at få muligheder for at:
      • Rotere siden med eller mod uret.
      • Slette siden.
    Hold markøren over en side for at få muligheder
    Hold markøren over en side for at få muligheder for at rotere eller slette en side

Tilføj sider mellem to sider
    Tilføj sider mellem to sider

6. Giv den organiserede PDF-fil et navn, og klik derefter på Organiser.

Gem den organiserede PDF

7. PDF-filen organiseres, hvorefter den er klar til download. Klik på ikonet Download for at gemme filen på din computer eller enhed.

Download den organiserede PDF

En kopi af den organiserede PDF-fil gemmes også på din Adobe Document Cloud-konto. Sektionen Seneste nederst på Hjem-siden viser alle de filer, du har organiseret for nylig. Alternativt kan du for at se listen over alle dine filer klikke på Dokumenter i den øverste menulinje.