Problem: Der vises en meddelelse om, at mappen med indstillinger er skrivebeskyttet

Fejl, der skyldes, at mappen med indstillinger er skrivebeskyttet
Fejl, der skyldes, at mappen med indstillinger er skrivebeskyttet

Der kan ikke skrives til mappen med indstillinger. Illustrator kan ikke starte, når mappen med indstillinger er skrivebeskyttet.

Løsning: Indstil egenskaberne for mappen med indstillinger, så der både kan læses fra den og skrives til den

Bemærk:

I stier og mappenavne i anvisningerne skal du erstatte det, der står i kantede parenteser, '<>', med de nødvendige oplysninger.

• Erstat <bruger> med dit kontonavn.
  • Erstat <version> med den version af Illustrator, du bruger.

Illustrator CC-version Versionsnummer
CC2017 21
CC2015 20
CC2014 19

macOS

1. Åbn Finder, og åbn mappen /Brugere/<user>/Bibliotek/Indstillinger
  2. Ctrl-klik på den, og vælg Vis info i genvejsmenuen.
  3. Hvis elementet er låst, skal du klikke på låseikonet () og indtaste en administrators navn og adgangskode.
  4. Vælg dit navn (eller en brugerprofil) i kolonnen Navn under Deling og tilladelser.
  5. Vælg Læse og skrive i kolonnen Tilladelse.
  6. Anvend også tilladelsen på alle undermapper, hvis du bliver spurgt om det.
  7. Klik på låseikonet () for at gemme dine indstillinger.
  8. Udfør trin 2 til 6 for mappen: /Brugere/<user>/Bibliotek/Application Support
  9. Start Illustrator.

Windows

1. Tryk på Windows-tasten + R for at åbne dialogboksen Kør.
  2. Skriv %appdata%, og klik på OK.
  3. Find mappen Adobe i det vindue, der åbnes i Stifinder.
  4. Højreklik på mappen Adobe Illustrator <version>-indstillinger, vælg Egenskaber > Sikkerhed, og klik på Rediger.
  5. Vælg dit brugernavn i dialogboksen Tilladelser. Fjern markeringen af afkrydsningsfeltet Afvis under Tilladelser.
  6. Klik to gange på OK.
  7. Start Illustrator.