Fejl, der skyldes, at mappen med indstillinger er skrivebeskyttet | Problem med tilladelser

Problem

I sjældne tilfælde kan der opstå et af følgende problemer:

• Illustrator holder op med at svare
  • Illustrator ser ud til med mellemrum at gå ned i tempo
  • Der vises en fejlmeddelelse om, at mappen med indstillinger er skrivebeskyttet
Fejl, der skyldes, at mappen med indstillinger er skrivebeskyttet
Fejl, der skyldes, at mappen med indstillinger er skrivebeskyttet

Løsning: Indstil manuelt egenskaberne for mappen med indstillinger, så der både kan læses fra den og skrives til den

Følg anvisningerne angivet herunder at give læse- og skriverettigheder til Adobe-mapper.

Windows

Udfør denne procedure på hver af følgende mapper:

C:\Programmer\Adobe

C:\Programmer (x86)\Adobe

C:\ProgramData\Adobe

C:\Brugere\<bruger>\AppData\Roaming\Adobe

C:\Brugere\<bruger>\AppData\Roaming\Adobe\Adobe Illustrator <version>Settings

1. Åbn Stifinder. Klik på fanen Vis, og angiv, at Skjulte elementer skal vises.

2. Naviger til mappen angivet ovenfor.

3. Højreklik på mappen i Stifinder, og vælg Egenskaber.

4. Klik på fanen Sikkerhed, og klik dernæst på Rediger for at indstille tilladelser.

5. Vælg dit brugernavn i dialogboksen Tilladelser. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Afvis under Tilladelser.

6. Klik to gange på OK.

7. Start Adobe Illustrator.

macOS

Udfør denne procedure på hver af følgende mapper:

/Brugere/<user>/Bibliotek/Preferences/

/Brugere/<user>/Bibliotek/Application Support/Adobe/

1. Åbn Finder, og naviger til stien som nævnes ovenfor.

2. Højreklik på mappen, og vælg Vis info.

3. Hvis elementet er låst, skal du klikke på låseikonet () og indtaste en administrators navn og adgangskode.

4. Vælg dit navn (eller en brugerprofil) i kolonnen Navn under Deling og tilladelser.

5. Vælg Læse og skrive i kolonnen Tilladelse.

6. Anvend også tilladelsen på alle undermapper, hvis du bliver spurgt om det.

7. Klik på låseikonet () for at gemme dine indstillinger.

8. Åbn Illustrator.

Bemærk:

I stier og mappenavne i anvisningerne skal du erstatte det, der står i kantede parenteser, '<>', med de nødvendige oplysninger.

• Erstat <bruger> med dit kontonavn.
  • Erstat <version> med den version af Illustrator, du bruger.

Illustrator CC-version

Versionsnummer

CC 2017

CC 2015

CC 2014