Værktøjet Blyant

Der er blevet arbejdet på Værktøjet Blyant for at genvinde noget af den finkontrol, som værktøjet havde i tidligere versioner af Illustrator.

Den forbedrede dialogboks Indstillinger for værktøjet Blyant

Ekstra forudindstillinger i Naturtro

Skydeknappen Naturtro har nu 5 forudindstillinger. Der er tilføjet en ny forudindstilling (den mest præcise) på skydeknappen for at hjælpe dig med at tegne den mest præcise kurve. Den nye forudindstilling er også føjet til dialogboksen Indstillinger for værktøjet Udjævn.

Alt-tasten skifter til værktøjet Udjævn

Når dette afkrydsningsfelt er markeret, kan du med værktøjet Blyant eller værktøjet Pensel trykke på Alt (Mac: Alt/Option) for at skifte til værktøjet Udjævn.