Find overensstemmelsesoplysninger til Nik-ekstramoduler samt hvordan man løser, at Nik-ekstramoduler lukker ned i Photoshop.

Nik-filtre går ned på macOS High Siera

Photoshop går ned, når Nik plugins bruges på macOS 10.13 (High Sierra).

Løsning:

Sæt Nik-plugin-indstillingen for "Efter at have klikket på OK" til "anvend filtereffekten på det aktuelle lag"

NikSettings

Nik-pluginet går ned i macOS 10.12

Photoshop lukker ned, når Nik Viveza er installeret på macOS 10.12 (Sierra).

Løsning:

Installer de seneste macOS-opdateringer for at bruge macOS: 10.12.4 eller senere.

Yderligere kompatibilitetsoplysninger

Google understøtter og opdaterer ikke længere Nik-plugins til de aktuelle versioner af Photoshop på forskellige operativsystemer og hardware.

Kunder kan opleve manglende overensstemmelser (inklusiv (fastfrysning og nedbrud) ved brug af ekstramoduler. Vi anbefaler at afinstallere problematiske ekstramoduler.

Du kan læse mere under Fejlfinding ved plugins i Photoshop.