Læs om ekstramoduler og udvidelser – tilføjelsessoftware, som optimerer funktionerne i Photoshop.

Bemærk:

I afsnittet Fejlfinding i forbindelse med ekstramoduler i Photoshop får du hjælp til at løse problemer med ekstramoduler i Photoshop.

Find ekstramoduler og udvidelser til Photoshop

På webstedet Adobe Add-ons findes der hundredvis af ekstramoduler og udvidelser fra Adobe og tredjepartsudviklere til Adobe-produkter. Desuden ligger der på webstedet diverse tilføjelsesprogrammer til Photoshop (både mod betaling og gratis), som kan hjælpe dig med at skabe særlige billedeffekter, udvikle et mere effektivt arbejdsforløb og anvende mange andre praktiske værktøjer.

1. Vælg Photoshop på listen over programmer i venstre side af webstedet Adobe Add-ons. Herefter vises kun Photoshop-tilføjelsesprogrammerne.

Side med tilføjelsesprogrammer fra Adobe

Bemærk:

Du kan kun hente og installere tilføjelsesprogrammer via webstedet Creative Cloud Add-ons via Adobe Creative Cloud-skrivebordsappen.

2. Klik på et tilføjelsesprogram for at se specifikke produktoplysninger, forhåndsvisninger, vurderinger og anmeldelser samt yderligere oplysninger om overførsel og installation.

Information om tilføjelsesprogram

Bemærk:

I videovejledningen Brug Adobe-tilføjelsesprogrammer til at finde ekstramoduler og udvidelser kan du se, hvordan du bruger webstedet Adobe Add-ons.

Administration af ekstramoduler og udvidelser til Photoshop

Du kan bruge Extension Manager til at gennemse, installere og fjerne Photoshop-tilføjelsesprogrammerne. I afsnittet Extension Manager CC-reference kan du læse, hvordan du administrerer alle dine Adobe-udvidelser.

Bemærk:

Extension Manager-versionen skal stemme overens med Photoshop-versionen.

Extension Manager

Bemærk:

I Photoshop CC 2015 kan du ikke længere installere tilføjelsesprogrammer direkte via Extension Manager. Du skal i stedet bruge Creative Cloud-skrivbordsappen.

Bemærk:

Hvis du ikke allerede har installeret Extension Manager CC, skal du klikke på Hjælp > Administrer udvidelser i Photoshop for at hente og installere Extension Manager automatisk. Du kan også hente programmet manuelt her.

Kontrollér kompatibiliteten for ældre ekstramoduler og udvidelser i Photoshop

Er der et ekstramodul, du holder særligt meget af, fra en ældre version af Photoshop, som du gerne vil kunne bruge i Photoshop CC? På siden Adobe Add-ons (eller webstedet for en tredjepartsudvikler af ekstramoduler) kan du se, om der findes en opdateret version.

Bemærk:

Du kan få flere oplysninger om ekstramoduler i afsnittet Indhold, der kan hentes (ekstramoduler).