Disse selvstudier får dig i gang med at bruge Adobe Sign Salesforce-integration.

Få flere oplysninger om Adobe Sign Salesforce-integration på siden Referencevejledninger

Opret en aftaleskabelon

Se, hvordan du opretter en aftaleskabelon til Adobe Sign i Salesforce.

Konfigurer flettetilknytning

Se, hvordan du konfigurerer en flettetilknytning til Adobe Sign i Salesforce.

Konfigurer datatilknytning

Se, hvordan du konfigurerer en datatilknytning til Adobe Sign i Salesforce.

Opret en brugerdefineret knap

Se, hvordan du opretter en brugerdefineret knap i et standardobjekt i Salesforce.com. I dette eksempel opretter vi en brugerdefineret knap, som vi føjer til en Kontakt.