En samling af installations-, bruger- og opgraderingsvejledninger til nuværende Adobe Sign-integrationer. Nogle af de mere komplekse integrationer vil også have ofte anvendte vidensbaseartikler vist.

Adobe Sign til Salesforce

Salesforce-vejledninger – v20

Flere artikler

Tilføj Adobe Sign til din Salesforce-mailkomponent

Send, påmind, annuller og mere – det hele direkte fra din mailklient. Fås til Outlook og Gmail

Adobe Sign-forbindelse til Salesforce CPQ

Tilføj en knap for at sende CPQ-tilbud direkte fra tilbudssiden til Adobe Sign

Adobe Sign til selvunderskrivelse (Community Cloud)

Hvis du bruger community-portaler og ønsker at levere dokumenter, der kan underskrives

Adgang til Salesforce-brugere/profiler

Hvis du ikke konfigurerede Adobe Sign-appen til Alle brugere

arbejde med aftaler i batch

For generering af batches af aftaler baseret på brugerdefinerede kriterier

Indstillinger for konvertering af kundeemner

Hvis du bruger Adobe Sign med Kundeemner i Salesforce, vil du nok være interesseret i at kigge her

Gruppetilknytninger

Juster brugere i Adobe Sign-grupper baseret på Salesforce-brugerprofiler

Konfigurer Salesforce til at sende store dokumenter

Hvis du sender dokumenter på over 2 MB, skal dette være konfigureret

► Konfigurer push-aftaler til at oprette eksternt genererede aftaler i Salesforce

"Push-aftaler" er transaktioner, der igangsættes eksternt til Salesforce som aftaler, der oprettes af widgets, og derefter sendes til Salesforce.

Aktivering af Chatter og Salesforce1

Indstillinger for at aktivere afsendelse fra Chatter eller Salesforce1

Konfiguration af sidelayout (Basis, Avanceret og Lyn)

Når du vil ændre dit sidelayout til en af de andre muligheder

Bemærk:

Support af Adobe Sign til Salesforce-integration v16 og v17 ophørte 15. november 2018

Support af Adobe Sign til Salesforce-integration v18 ophører 1. marts 2019

Produktopdateringer, sikkerhedsopdateringer og teknisk support til Adobe Sign til Salesforce v18 ophører 1. marts 2019

Hvis du bruger version 18 eller ældre, skal du opgradere til den nye pakke for at sikre fortsat support.

Ældre dokumentation

Adobe Sign til Microsoft Office

Outlook

Understøttede platforme:

• Outlook 2013 (Windows v15+)
  • Outlook 2016 (Windows v16+)
  • Outlook Online – ved brug af:
    • Chrome v59+
    • Firefox v53+
    • Safari 9+
    • Edge 38+
    • IE 11+
  • Outlook 2016 (Mac v15.35+)

Word / PowerPoint

Understøttede platforme:

• Word eller PowerPoint 2013 (Windows v15+)
  • Word eller PowerPoint 2016 (Windows v16+)
  • Word eller PowerPoint Online (365) – ved brug af:
    • Chrome v59+
    • Firefox v53+
    • Safari 9+
    • Edge 38+
    • IE 11+
  • Word eller PowerPoint 2016 (Mac v15.34+)

Microsoft Flow

Understøttede platforme:

• Office 365 – ved brug af:
    • Chrome v59+
    • Firefox v53+
    • Safari 9+
    • Edge 38+
    • Internet Explorer 11+

Microsoft Teams

Understøttede platforme:

• Office 365 – ved brug af:
    • Chrome v51.0+
    • Firefox v47.0+
    • Microsoft Edge 12+
    • Internet Explorer 11+

Adobe Sign til Microsoft Dynamics

MS Dynamics CRM-vejledninger (365, online og lokalt)

Nuværende installationspakke til Dynamics 365 CRM (v7)

Vejledninger til Dynamics 365 CRM (v7)

Nuværende installationspakke til Dynamics 2013/2015/2016 (v6)

Vejledninger til Dynamics 2013/2015/2016 (v6)

Flere artikler

Produktbemærkninger

Bemærk:

Adobe Sign til Microsoft Dynamics v5 og tidligere (lokale og online versioner) ophørte 31. marts 2018.

Alle eksisterende kunder bør have den nye løsning installeret og klar til brug, ellers er der risiko for, at Adobe Sign-funktionaliteten går tabt.

Microsoft Dynamics 365 for Talent

Installationsvejledning

Adobe Sign til Microsoft SharePoint

SharePoint lokalt 2013 og 2016

Vejledninger

Bemærk:

Adobe Sign til Microsoft SharePoint v3 og tidligere (lokale og online versioner) ophørte 30. november 2017.

Alle eksisterende kunder bør have den nye løsning (link ovenfor) installeret og klar til brug, ellers er der risiko for, at Adobe Sign-funktionaliteten går tabt.

Adobe Sign til ServiceNow

Adobe Sign til HR (ServiceNow)

Adobe Sign til SAP SuccessFactors

Adobe Sign til Workday

Adobe Sign til Workplace af Facebook – kommer snart!

Adobe Sign til NetSuite

Vejledninger

Produktbemærkninger

Bemærk:

Support til Adobe Sign til NetSuite-integrationen v3.x er ophørt.

Produktopdateringer, sikkerhedsopdateringer og teknisk support til Adobe Sign til NetSuite v3.x og ældre er ophørt.

Sørg for at opgradere til v4 for at sikre fortsat support til denne integration.

Adobe Sign til SugarCRM

Adobe Sign API