Føj individuelle brugere til grupper

Føj brugere til en gruppe

Konti til Acrobat Sign med flere brugere har mulighed for at have grupper. Denne indstilling giver kontoadministratoren (eller gruppeadministratoren) mulighed for at angive visse indstillinger eller tidszoner for hver gruppe. Indstillingerne påvirker brugerne i disse grupper, hvilket giver en unik oplevelse for forskellige afdelinger eller team.

Det er nemt at føje brugere til en gruppe, og du kan flytte dem efter behov.

1. Log på og gå til siden Konto som konto- eller gruppeadministrator. Klik på Grupper, og klik derefter på Navnet på den gruppe, du vil føje en bruger til.

2. Klik på Gruppeindstillinger.

3. Klik på Brugere i gruppe.

• Hvis du vil oprette en ny bruger, skal du klikke på plusikonet i øverste højre hjørne.
      • Angiv mailadressen og navnet på den bruger, du vil oprette,
      • Klik på Gem.
    • Hvis du vil tildele en eksisterende bruger, skal du klikke på brugerikonet i øverste højre hjørne.

4. Når du tildeler eksisterende brugere, opdateres vinduet for at vise de Aktive brugere på kontoen, der i øjeblikket ikke er i gruppen.

• Klik én gang på en bruger, og linket Vælg vises øverst på listen
    • Klik på Vælg, eller dobbeltklik på brugeren for at udnævne denne til at blive flyttet til gruppen

Bemærk:

Hvis den bruger, du vil tildele, ikke vises på listen, skal du klikke på menuen Indstillinger i hjørnet øverst til højre (de tre linjer oven på hinanden). Vælg derefter Vis alle brugere.

5. Når alle brugerne er blevet valgt, skal du klikke på knappen Tildel

Du returneres til ruden Gruppe med alle de valgte brugere vist i gruppen

Tilføjelse af brugere via brugerprofilen (når Brugere i flere grupper er aktiveret)

Gruppeadministratorer har autoritet til at tillade eller afvise en brugers medlemskab af hver gruppe, som de administrerer, via brugerens profil. (Kontoadministratorer har autoritet til at føje et medlem til en gruppe.)

• Brugeren skal vises for gruppeadministratoren (gennem oprettelse eller administratorrettighed), for at brugeren er synlig på listen over brugere

Sådan tilføjes gruppemedlemskab:

• Gå til siden [Gruppe] > Brugere i gruppe
  • Dobbeltklik på brugeren for at åbne brugerprofilen
  • Klik på plusikonet til højre for overskriften Gruppemedlemskab
    • Dialogboksen Tilføj gruppemedlemskab åbnes
  • Vælg den gruppe, du vil føje brugeren til
    • Kun de grupper, som administratoren er administrator for, kan vælges
  • Klik på Tilføj
  • Gentag processen for alle de grupper, der skal tilføjes
  • Klik på Gem, når du er færdig.
Tilføj gruppemedlemskab

Brugere, der for nyligt er placeret i en gruppe, vil bevare to autoritetsværdier:

• Gruppeadministrator – Har bruger-id'et administrativ gruppeautoritet?
    • Falsk som standard
  • Kan sende – Har bruger-id'et autoriteten til at tilgå skabeloner/workflows og sende aftaler under gruppens egenskabsprofil?
    • Sand som standard

Vælg eller fravælg værdierne per gruppe efter behov

• Klik på Gem, når du er færdig
Bemærk:

Administratorer på gruppeniveau har ikke beføjelse til at redigere den primære gruppe for et bruger-id, medmindre de har administrativ tilladelse i både den oprindelige primære gruppe og den nye gruppe.

Redigeret brugermedlemskab

Sådan slettes et gruppemedlemskab

Sådan fjerner du en bruger fra gruppemedlemskab:

• Gå til siden [Gruppe] > Brugere i gruppe
  • Dobbeltklik på brugeren for at åbne brugerprofilen
  • Enkeltklik på den gruppe, du vil fjerne, for at vise handlingen Slet gruppemedlemskab
  • Klik på linket Fjern
  • Gentag for de medlemskaber, der skal fjernes
  • Klik på Gem
Bemærk:

Hvis en bruger har sit gruppemedlemskab tilbagekaldt for alle grupper:

• Bruger-id'et er opbevares i Standard-gruppen
  • Den primære gruppe for brugeren er indstillet til Standard-gruppen
Slet et gruppemedlemskab