Har du spørgsmål vedrørende din regning? Her kan du finde svar på de mest almindelige spørgsmål vedrørende regninger.

Du kan se dine køb og oplysninger om dine abonnementer på siden Abonnementer og produkter.

Hvorfor er min sidste regning større end normalt?

Der kan være følgende forklaringer på, at din sidste regning var større end normalt:

• En tilbudsperiode for dit medlemskab er slut, og du er blevet opkrævet den almindelige pris efter fornyelsen.
  • Du havde en prøveversion af Adobe Stock, og efter prøveperiodens udløb er betalingsabonnementet startet.
  • Du har købt et billede fra Adobe Stock Premium-samlingen eller købt ekstra Adobe Stock-billeder (ud over det antal, der er inkluderet i dit månedlige abonnement).
  • Prisen for medlemskab i dit land er steget.

Læs mere om, hvorfor din sidste regning var større end normalt.

Hvorfor opkræves et beløb to gange?

Der kan være flere forklaringer på, at der er to ens beløb på din regning:

• Du har for nylig købt et produkt eller en tjeneste ved hjælp af det samme eller et andet Adobe ID (typisk din e-mailadresse).
  • Du har opsagt dit årsabonnement inden fornyelsesdatoen.
  • En ubetalt betaling fra den foregående måned blev overført til denne måneds regning.
  • Du har købt produkter vha. forskellige Adobe ID'er og betalt med samme kort.
  • Du har købt et produkt flere gange.

Læs mere om, hvorfor der kan være to ens beløb på din regning.

Jeg har ikke købt noget fra Adobe. Hvorfor er der et beløb på mit kontoudtog?

Der kan være følgende forklaringer på, at der er en uventet kreditkortbetaling til Adobe på dit kontoudtog:

• Du har glemt at opsige et prøveabonnement på Adobe Acrobat eller Adobe Stock, og prøveabonnementet er efterfølgende blevet ændret til et almindeligt abonnement.
  • Du har købt en tjeneste, der faktureres årligt – f.eks. PDF Pack.

Læs mere om, hvorfor der er en uventet kreditkortbetaling til Adobe på dit kontoudtog.

Hvorfor har jeg fået en rykker fra Adobe om manglende betaling, når jeg allerede har betalt?

Der kan være følgende forklaringer på, at du har modtaget en betalingspåmindelse:

• Du har flere abonnementer.
  • Du har købt et produkt eller en tjeneste ved hjælp af et andet Adobe ID (som typisk er din e-mailadresse).
  • Dit kreditkort er udløbet, eller adressen på dit kreditkort er blevet ændret.

Læs mere om, hvorfor du har modtaget en betalingspåmindelse.

Hvorfor kan jeg ikke opdatere mine kreditkortoplysninger?

Der kan være følgende forklaringer på, at du ikke kan opdatere dine kreditkortoplysninger, eller at der ikke vises nogen mulighed for at opdatere oplysningerne:

• Din browser er ikke kompatibel med kontosiden.
  • Du forsøger at opdatere kreditkortoplysningerne på selve dagen for fornyelse/fakturering.
  • Forfaldsdatoen for betalingen var for mere end 30 dage siden.

Læs mere om, hvorfor du ikke kan opdatere dine kreditkortoplysninger, og hvad du kan gøre for at løse problemet.

Hvorfor er der et ekstra beløb på min regning?

Der kan være følgende forklaringer på, at der er et ekstra beløb på din regning:

• Du har opsagt et årsabonnement inden fornyelsesdatoen og er derfor blevet opkrævet et gebyr for tidlig opsigelse.
  • Du har købt ekstra Adobe Stock-billeder (ud over det antal, der er inkluderet i dit månedlige abonnement).
  • Du downloadede et prøveabonnement på Adobe Acrobat, som efter prøveperiodens udløb blev ændret til et almindeligt abonnement.
  • Du har betalt for automatisk fornyelse af et årsabonnement, som du tegnede det foregående år – f.eks. på Create PDF, PDF Pack, Export PDF eller Fill & Sign.

Læs mere om, hvorfor der kan være et ekstra beløb på din regning.