Fejlfinding og hjælp

RoboHelp Classic leveres ikke længere med Adobe RoboHelp. Du kan flytte eksisterende projekter fra RoboHelp Classic til den seneste version af RoboHelp. Når du først er migreret, og der er foretaget ændringer, kan disse projekter ikke importeres tilbage til RoboHelp Classic (udgivelsen fra 2019 og tidligere versioner).

Gå ind på siden med hjælp til RoboHelp, hvor der er link til selvstudier, brugerhåndbogen, videovejledninger m.m.

Sådan åbner du et RoboHelp-projekt ( .xpj-filen) i RoboHelp, følg disse trin:

• Vælg Filer > Opgrader RoboHelp Classic Project.
  • Marker ønsket .xpj-projektfilen i dialogboksen Åbn, og klik på Åbn.
  • Klik på Opret i dialogboksen Nyt projekt. RoboHelp-projektet gemmes nu som en .rhpj-fil.

Brug Git at spore ændringer i dit indhold og samarbejde med andre forfattere. Følg anvisningerne her for at komme i gang med Git.

Brug SharePoint til at forblive organiseret og samarbejde med dine teams om forskellige typer projekter. Lær hvordan du kan tilføje eller downloade projekter fra SharePoint i RoboHelp. Du kan læse mere i Samarbejd ved hjælp af SharePoint Online.

Find ud af, hvordan du løser problemer ved download af RoboHelp og andre Adobe-apps.

Ja. Du kan downloade en fuldt funktionel version af produktet, som du kan prøve gratis i 30 dage. Du skal logge på med dit Adobe ID og adgangskoden for at kunne downloade en prøveversion. Du kan finde detaljerede anvisninger i denne artikel om installation af prøveversioner.

Her kan du læse nogle simple løsninger til enkle problemer med Adobe ID og med at logge på, så du kan få adgang til kontoen igen.

Du kan installere RoboHelp på op til to computere. Hvis du vil installere det på en tredje computer, skal du deaktivere det på en af de andre maskiner. Læs mere om aktivering og deaktivering af Adobe-apps. Hvis du har brug for fem licenser eller flere, kan du overveje at købe en volumenlicens.

Der er foruddefinerede skabeloner, der er tilgængelige i administrationskonsollen for at oprette pakker til Adobe RoboHelp. Du kan finde flere oplysninger under Adobe-skabeloner til pakker.

Log på Adobes kontoside med det nuværende Adobe ID samt adgangskoden. Derfra klikker du på fanen Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger, og klik derefter på Rediger under Adgangskode. Du finder flere oplysninger om ændring af adgangskode og andre kontooplysninger under Administration af din Adobe ID-konto.

Du kan opdatere dine kreditkortoplysninger fra din kontoside på adobe.com. Se Betaling i Adobe-butik | Ofte stillede spørgsmål om bestilling og betaling online.

Hvis dit abonnement udløber eller stoppes af en anden grund (f.eks. på grund af et udløbet kreditkort), får du besked om det via e-mail, og din software viser en advarsel om, at dit abonnement er udløbet. Hvis der er gået mindre end seks måneder, siden dit abonnement udløb, kan du klikke på knappen Forny, der vises sammen med advarslen, hvorefter du kan angive de oplysninger, der er nødvendige for at forlænge abonnementet.

Du kan annullere dit abonnement ved at kontakte Adobe Support. Hvis du annullerer inden for 14 dage, bliver hele beløbet refunderet. Ellers modtager du en regning, der svarer til 50 % af den resterende abonnementsperiode. Du kan ikke bruge din abonnementssoftware, når du har annulleret abonnementet. Du kan få flere oplysninger i Abonnementer og priser under Ofte stillede spørgsmål om RoboHelp.

Forum

Deltag i samtalen.