Fejlfinding og hjælp

Den nyeste version af RoboHelp er opdatering 6. Denne opdatering introducerer hoved- og sidefod med statistiske oplysninger om rammeløs output,  Glossary Hotspot-værktøjet,  forbedret listeeditor, forbedringer af søgning og meget mere.  Du kan læse mere i Nyheder i RoboHelp.

Opdateringen indeholder også fejlrettelser i forbindelse med oprettelse, udgivelse, opgradering og søgning samt generelle forbedringer af ydeevnen. Listen over alle fejlrettelser findes i artiklen Løste problemer.

Du kan samarbejde med andre forfattere om at oprette, dele og administrere anmeldelser af dit indhold ved hjælp af Git, SharePoint online og Azure DevOps.

Hvis du vil opgradere dit projekt fra RoboHelp Classic til den nye version (2019- eller 2020-versionen), skal du være opmærksom på følgende faktorer, der kan gøre sig gældende i forbindelse med opgraderingen. Du kan læse mere i artiklen Opgradering af et projekt i RoboHelp

For at kunne samarbejde omkring Review-funktionen skal man logge på med Adobe ID, fordi Review-indholdet findes i Adobe Creative Cloud.Du kan læse mere i artiklen Review-funktionen og samarbejde

Find ud af, hvordan du løser problemer ved download af RoboHelp og andre Adobe-apps.

Ja. Du kandownloadeen fuldt funktionel 30-dages gratis prøveversion ved at logge ind med et Adobe ID og en adgangskode. For detaljerede instruktioner, se installation af en prøveversion. For at tjekke, om der er nogen opdateringer, skal du gå til Hjælp Søg efter opdateringer i din nuværende version af RoboHelp. Alternativt kan du også manuelt installere dem fra downloads.

Alle Adobe-produkter anbefaler at bruge de nyeste operativsystem- og browseropdateringer for at fungere effektivt. Hvis du kører de seneste opdateringer og stadig står over for fejlen, kan du få mere hjælp ved at se forældet IE10-support  Tag også et kig på opgradering af operativsystem og understøttede browserversioner

Du kan installere RoboHelp på op til to computere. Hvis du vil installere det på en tredje computer, skal du deaktivere det på en af de andre maskiner. Læs mere om aktivering og deaktivering af Adobe-apps. Hvis du har brug for fem licenser eller flere, kan du overveje at købe en volumenlicens.

Der er foruddefinerede skabeloner til Adobe RoboHelp, som er tilgængelige i administratorkonsollen til at oprette brugerdefinerede pakker og tildele programadgang til brugere i din organisation. Du kan få flere oplysninger under tilpas og opret pakker

Log ind på din Adobe-konto. I afsnittet Adgangskode skal du vælge Skift for Aktuel adgangskode og derefter følge vejledningen på skærmen.

Har du glemt din adgangskode? Find ud af, hvordan du nulstiller den.

Du kan opdatere dine kreditkortoplysninger fra din kontoside på adobe.com. Se Betaling i Adobe-butik | Ofte stillede spørgsmål om bestilling og betaling online.

Hvis dit abonnement udløber eller stoppes af en anden grund (f.eks. på grund af et udløbet kreditkort), får du besked om det via e-mail, og din software viser en advarsel om, at dit abonnement er udløbet. Hvis der er gået mindre end seks måneder, siden dit abonnement udløb, kan du klikke på knappen Forny, der vises sammen med advarslen, hvorefter du kan angive de oplysninger, der er nødvendige for at forlænge abonnementet.

Du kan annullere dit abonnement ved at kontakte Adobe Support. Hvis du annullerer inden for 14 dage, bliver hele beløbet refunderet. Ellers modtager du en regning, der svarer til 50 % af den resterende abonnementsperiode. Du kan ikke bruge din abonnementssoftware, når du har annulleret abonnementet. Du kan få flere oplysninger i Abonnementer og priser under Ofte stillede spørgsmål om RoboHelp.

Du kan komme i kontakt med din administrator, der administrerer licenser for din organisation. Hvis du har brug for mere hjælp, så kan du oprette en ticket i Administrationskonsollen af din administrator.

Forum

Deltag i samtalen.