Fejlfinding og hjælp

Almindelige problemer

Hvad er forskellen på RoboHelp (2019-udgaven) og RoboHelp Classic (2019-udgaven)?

Installationsprogrammet til RoboHelp (2019-udgaven) installerer både RoboHelp (2019-udgaven), som er et helt nyt program til oprettelse og udgivelse af indhold, og RoboHelp Classic (2019-udgaven), som er en opdateret version af de tidligere versioner af RoboHelp. Du kan migrere eksisterende RoboHelp-projekter til RoboHelp (2019-udgivelsen). Bemærk dog, at når du først har migreret og redigeret et projekt, kan det ikke konverteres tilbage til ældre versioner af RoboHelp eller til RoboHelp Classic (2019-udgaven).

Når jeg klikker på Kontakt os, kan jeg ikke finde mit produkt på listen. Hvordan kontakter jeg support?

Hvis Adobe RoboHelp ejes af din virksomhed eller organisation, vises det ikke under dit Adobe ID. Chat med Adobes kundeservice.

Hvordan opretter jeg et projekt?

Du kan læse om de grundlæggende principper omkring projekter og om, hvordan du opretter dit første projekt i Adobe RoboHelp, i artiklen Opret et projekt.

Kan jeg importere et Word-dokument til et projekt?

Hvordan importerer jeg videoer fra YouTube eller Vimeo?

Det er nemt at importere YouTube- eller Vimeo-videoer til dine projekter. Du kan læse mere om emnet i afsnittet Tilføj video i artiklen Arbejde med billeder og multimedier.

Hvor kan jeg finde flere ressourcer?

Gå ind på siden med hjælp til RoboHelp, hvor der er link til selvstudier, brugerhåndbogen, videovejledninger m.m.

Download og installer

Hvor kan jeg købe Adobe RoboHelp (2019-udgaven)?

Du kan købe RoboHelp (2019-udgaven) online på Adobe-butik eller ved at ringe til: +1-866-647-1213 (mandag til fredag, 8 til 17 i ET-tidszonen). Det er også muligt at købe RoboHelp (2019-udgaven) på andre måder, herunder hos autoriserede forhandlere eller med en rabat til offentlige institutioner og uddannelsesinstitutioner. Du kan få flere oplysninger om købsmulighederne under Ofte stillede spørgsmål om RoboHelp.

Hvorfor kan RoboHelp ikke downloades?

Find ud af, hvordan du løser problemer ved download af RoboHelp og andre Adobe-apps.

Kan jeg downloade en prøveversion af RoboHelp?

Ja. Du kan downloade en fuldt funktionel version af produktet, som du kan prøve gratis i 30 dage. Du skal logge på med dit Adobe ID og adgangskoden for at kunne downloade en prøveversion. Du kan finde detaljerede anvisninger i denne artikel om installation af prøveversioner.

Hvordan henter jeg mit Adobe ID eller min adgangskode?

Her kan du læse nogle simple løsninger til enkle problemer med Adobe ID og med at logge på, så du kan få adgang til kontoen igen.

Kan jeg installere RoboHelp på en anden computer?

Du kan installere RoboHelp på op til to computere. Hvis du vil installere det på en tredje computer, skal du deaktivere det på en af de andre maskiner. Læs mere om aktivering og deaktivering af Adobe-apps. Hvis du har brug for fem licenser eller flere, kan du overveje at købe en volumenlicens.

Kontoadministration

Hvordan ændrer jeg adgangskoden?

Log på Adobes kontoside med det nuværende Adobe ID samt adgangskoden. Derfra klikker du på fanen Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger, og klik derefter på Rediger under Adgangskode. Du finder flere oplysninger om ændring af adgangskode og andre kontooplysninger under Administration af din Adobe ID-konto.

Hvordan kan jeg ændre mine kreditkortoplysninger?

Du kan opdatere dine kreditkortoplysninger fra din kontoside på adobe.com. Se Betaling i Adobe-butik | Ofte stillede spørgsmål om bestilling og betaling online.

Mit abonnement er udløbet. Hvordan kan jeg forny det?

Hvis dit abonnement udløber eller stoppes af en anden grund (f.eks. på grund af et udløbet kreditkort), får du besked om det via e-mail, og din software viser en advarsel om, at dit abonnement er udløbet. Hvis der er gået mindre end seks måneder, siden dit abonnement udløb, kan du klikke på knappen Forny, der vises sammen med advarslen, hvorefter du kan angive de oplysninger, der er nødvendige for at forlænge abonnementet.

Hvordan annullerer jeg mit abonnement? Kan jeg stadig bruge den software, jeg har?

Du kan annullere dit abonnement ved at kontakte Adobe Support. Hvis du annullerer inden for 14 dage, bliver hele beløbet refunderet. Ellers modtager du en regning, der svarer til 50 % af den resterende abonnementsperiode. Du kan ikke bruge din abonnementssoftware, når du har annulleret abonnementet. Du kan få flere oplysninger i Abonnementer og priser under Ofte stillede spørgsmål om RoboHelp.

Brugergruppe

Deltag i samtalen.