Fejlfinding og hjælp

Almindelige problemer

Adobe Technical Communication Suite (2019-udgaven) består af Adobe FrameMaker (2019-udgaven), Adobe RoboHelp (2019-udgaven), Adobe Captivate (2019-udgaven), Adobe Acrobat Pro DC*, Adobe Presenter 11.1 og en række mindre værktøjer som Adobe RoboScreenCapture. Du kan få flere oplysninger om 2019-udgaven under Ofte stillede spørgsmål om Technical Communication Suite.

Alle apps i Adobe Technical Communication Suite har deres egen supportside på adobe.com. På siderne for FrameMaker, RoboHelp, Captivate, Acrobat og Presenter kan du finde link til brugerhåndbøger, selvstudier, brugergrupper og dokumenter med gode råd til fejlfinding.

Download og installer

Det er nemt og hurtigt at komme i gang med et abonnement: Gå ind på vores side med købsvejledningen, vælg det ønskede produkt og abonnement, og køb det. Når du har gennemført købet, får du en e-mail fra Adobe med dit serienummer og et link, hvor du kan downloade softwaren. Når du har downloadet installationsprogrammet, skal du dobbeltklikke på det og følge anvisningerne på skærmen for at installere produktet og begynde at udnytte abonnementet.

Her kan du læse om, hvordan du løser problemer ved download af Technical Communication Suite og andre Adobe-apps.

Ja! Du kan downloade en prøveversion fra Adobe Downloads-siden. Du skal logge på med dit Adobe ID og adgangskoden for at kunne downloade en prøveversion. Du kan finde detaljerede anvisninger i denne artikel om installation af prøveversioner. Hvis der er problemer ved download af prøveversionen, kan du finde løsningsforslag i denne fejlfindingsvejledning.

Her kan du læse nogle simple løsninger til enkle problemer med Adobe ID og med at logge på, så du kan få adgang til kontoen igen.

Du kan installere Adobe Technical Communication Suite-apps på op til to computere. Hvis du vil installere en app på en tredje computer, skal du deaktivere den på en af de andre maskiner. Læs mere om aktivering og deaktivering af Adobe-apps. Hvis du har brug for fem licenser eller flere, kan du overveje at købe en volumenlicens.

Kontoadministration

Log på Adobes kontoside med det nuværende Adobe ID samt adgangskoden. Derfra klikker du på fanen Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger, og klik derefter på Rediger under Adgangskode. Du finder flere oplysninger om ændring af adgangskode og andre kontooplysninger under Administration af din Adobe ID-konto.

Du kan opdatere dine kreditkortoplysninger fra din kontoside på adobe.com. Se Betaling i Adobe-butik | Ofte stillede spørgsmål om bestilling og betaling online.

Du kan konvertere en prøveversion af Adobe Technical Communication Suite (2019-udgaven) til et abonnement. Du skal bare vælge abonnementsmuligheden, når du lægger produktet i indkøbskurven i Adobe Store. Du kan få flere oplysninger i Abonnement og priser under Ofte stillede spørgsmål om Adobe Technical Communication Suite.

Du kan annullere dit abonnement via din kontoside på adobe.com eller ved at kontakte Adobe Support. Hvis du annullerer inden for 14 dage, bliver hele beløbet refunderet. Ellers modtager du en regning, der svarer til 50 % af den resterende abonnementsperiode. Du kan ikke bruge din abonnementssoftware, når du har annulleret abonnementet. Du kan få flere oplysninger i Abonnement og priser under Ofte stillede spørgsmål om Technical Communication Suite.