Lær og support til Adobe Technical Communication Suite

Se nyhederne i den seneste udgivelse af Technical Communication Suite.

Installationshåndbog

Installer Technical Communication Suite.

Installationshåndbog

Selvstudier

Find selvstudier fra begynder- til ekspertniveau der udvikler dine evner.

Selvstudier

Fejlfinding og hjælp

Adobe Technical Communication Suite består af Adobe FrameMaker, Adobe RoboHelp, Adobe Captivate og Adobe Acrobat*. Du kan få flere oplysninger om september 2022-udgaven i Ofte stillede spørgsmål om Technical Communication Suite.

Bemærk:
*Acrobat er kun tilgængelig ved tegning af abonnement.

Alle apps i Adobe Technical Communication Suite har deres egen supportside på adobe.com. Du kan finde links til brugerhåndbøger, selvstudier, brugergrupper og dokumenter med gode råd til fejlfinding på siderne for FrameMakerRoboHelpCaptivate og Acrobat.

Der er foruddefinerede skabeloner, der er tilgængelige i Admin Console til at oprette pakker til Adobe Technical Communication Suite. Du kan finde flere oplysninger under Adobe-skabeloner til pakker.

Installationsprogrammet og supportdokumenterne findes på downloadsiden til Technical Communication Suite.

Det er nemt og hurtigt at komme i gang med et abonnement: Gå ind på vores side med købsvejledningen, vælg det ønskede produkt og abonnement, og køb det. Når du har gennemført købet, får du en e-mail fra Adobe med et link, hvor du kan downloade softwaren. Når du har downloadet installationsprogrammet, skal du dobbeltklikke på det og følge anvisningerne på skærmen for at installere produktet og begynde at udnytte abonnementet.

Her kan du læse om, hvordan du løser problemer ved download af Technical Communication Suite og andre Adobe-apps.

Ja! Du kan downloade en prøveversion fra siden Adobe Downloads. Du skal log på med dit Adobe ID og din adgangskode for at kunne downloade en prøveversion. Du kan finde detaljerede anvisninger i denne artikel om installation af prøveversioner. Hvis der er problemer ved download af prøveversionen, kan du finde løsningsforslag i denne fejlfindingsvejledning.

Hvis du har mistet adgang til din konto, kan du få hjælp i afsnittet om de mest almindelige problemer med at logge på og Adobe ID.

Log ind på din Adobe-kontoside med dit nuværende Adobe ID samt adgangskoden. Herfra klik på fanen Sikkerhed & privatliv, og klik så på Skift underadgangskode. Du finder flere oplysninger om ændring af adgangskode og andre kontooplysninger under Administration af din Adobe ID-konto.

Du kan opdatere dine kreditkortoplysninger fra din kontoside på adobe.com. Se Betaling i Adobe-butikken | Ofte stillede spørgsmål om bestilling og betaling online.

Du kan konvertere den 30-dages prøveversion af Adobe Technical Communication Suite til et abonnement ved at købe en licens fra adobe.com. For eventuelle spørgsmål kan du nå os på techcomm@adobe.com.

Du kan annullere dit abonnement via din kontoside på adobe.com eller ved at kontakte Adobe Support. Hvis du annullerer inden for 14 dage, bliver hele beløbet refunderet. Ellers modtager du en regning, der svarer til 50 % af den resterende abonnementsperiode. Du kan ikke bruge din abonnementssoftware, når du har annulleret abonnementet. Du kan få flere oplysninger i Abonnement og priser under Ofte stillede spørgsmål om Technical Communication Suite.

ikonet for konto

Har du brug for mere hjælp? Her er flere svar på spørgsmål angående konti, fakturering og abonnementer.

Forum

Populære relaterede fora