Fejlfinding og hjælp

Download og installer

Du kan få oplysninger om køb i købsvejledningen til RoboHelp Server 10. Der findes en trinvis installationsvejledning under Installation i brugerhåndbogen til RoboHelp Server.

Find ud af, hvordan du løser problemer ved download af RoboHelp Server og andre Adobe-apps.

Ja! Du kan downloade en prøveversion fra Adobe Downloads-siden. Du skal logge på med dit Adobe ID og adgangskoden for at kunne downloade en prøveversion. Du kan finde detaljerede anvisninger i denne artikel om installation af prøveversioner.

Her kan du læse nogle simple løsninger til enkle problemer med Adobe ID og med at logge på, så du kan få adgang til kontoen igen.

Almindelige spørgsmål

Du kan generere flere forskellige rapporter, hvis du vil finde ud af, hvordan brugerne søger og navigerer i dit indhold.

Brugergruppe

Deltag i samtalen.