Fejlfinding og hjælp

Download og installer

Hvordan køber og installerer jeg RoboHelp Server?

Du kan få oplysninger om køb i købsvejledningen til RoboHelp Server 10. Der findes en trinvis installationsvejledning under Installation i brugerhåndbogen til RoboHelp Server.

Hvorfor kan RoboHelp Server ikke downloades?

Find ud af, hvordan du løser problemer ved download af RoboHelp Server og andre Adobe-apps.

Kan jeg downloade en prøveversion af RoboHelp Server?

Ja! Du kan downloade en prøveversion fra Adobe Downloads-siden. Du skal logge på med dit Adobe ID og adgangskoden for at kunne downloade en prøveversion. Du kan finde detaljerede anvisninger i denne artikel om installation af prøveversioner.

Hvordan henter jeg mit Adobe ID eller min adgangskode?

Her kan du læse nogle simple løsninger til enkle problemer med Adobe ID og med at logge på, så du kan få adgang til kontoen igen.

Almindelige spørgsmål

Hvordan udgiver jeg indhold fra RoboHelp til RoboHelp Server?

Hvordan udgiver jeg indhold fra FrameMaker til RoboHelp Server?

Kan jeg overføre data fra RoboHelp Server 9 til RoboHelp Server 10?

Kan jeg importere serverkonfigurationen fra én forekomst af RoboHelp Server til en anden?

Hvordan kan jeg analysere data fra RoboHelp Server?

Du kan generere flere forskellige rapporter, hvis du vil finde ud af, hvordan brugerne søger og navigerer i dit indhold.

Brugergruppe

Deltag i samtalen.