Dit Adobe ID er normalt den entydige e-mailadresse, du brugte, da du første gang startede dit medlemskab eller købte en Adobe-app eller -tjeneste.

Et Adobe ID er afgørende for en sikker og personlig oplevelse med Adobe-apps og -tjenester og kræves, når du vil købe Creative Cloud-produkter.

Opret dit omkostningsfri Adobe ID

1. Gå til Adobe-konti, og klik på Få et Adobe ID.

2. Følg instruktionerne, og angiv en gyldig e-mailadresse. Den adresse, du angiver, bliver dit Adobe ID, så brug en adresse, du kan huske. Klik derefter på Bliv medlem.

Nu du kan logge ind på din konto når som helst ved at bruge navigationslinjen på Adobe.com-sider.

3. Hvis du vil logge ind på din konto, skal du gå til www.adobe.com/dk og klikke på Log ind. Linket Log ind findes i den øverste navigationslinje på de fleste sider.

Skift dit Adobe ID

1. Log ind på din Adobe-konto med dit Adobe ID (normalt din e-mailadresse) og din adgangskode.

2. I navigationslinjen øverst klikker du på Profil-fanen.

Fanen-Profil
  3. I sektionen Kontooplysninger indtaster du en ny primær e-mailadresse, som du vil have tilknyttet dit Adobe ID. Klik på Gem.

Primær-e-mailadresse

Adobe sender dig en e-mail for at bekræfte ændringen. Hvis du ikke modtager e-mailen, skal du læse artiklen Har ikke modtaget en ventet e-mail fra Adobe.

Administrer flere Adobe ID'er

Sørg for, at du altid bruger det samme Adobe ID (e-mailadresse), når du køber et medlemskab, en plan, et produkt, et abonnement eller en tjeneste fra Adobe.

Hvis du mener, at du har flere Adobe ID'er, der er knyttet til forskellige e-mailadresser, hvis du er i tvivl om, hvilken e-mailadresse der er knyttet til dit medlemskab eller et produkt, du har købt, eller hvis du gerne vil slette et Adobe ID, kan du kontakte os.

Men før du sletter dit id, skal du huske, at selv hvis du ikke har et aktivt abonnement, giver dit Adobe ID dig adgang til omkostningsfri medlemsfordele, og det kan altid genaktiveres.