Opret eller opdater dit Adobe ID

Find ud af, hvordan du opretter et Adobe ID, ændrer det og administrerer flere Adobe ID’er.

Hvad er et Adobe ID?

Dit Adobe ID er din e-mailadresse. Brug det samme Adobe ID for at have alle dine Adobe-planer og -produkter tilknyttet en enkelt konto. Et Adobe ID er afgørende for en sikker og personlig oplevelse med Adobe-apps og -tjenester og kræves, når du vil købe Adobe-produkter.

Sådan opretter eller opdatere du dit Adobe ID

1. Gå til https://account.adobe.com, og vælg derefter Opret en konto.

Opret en ny Adobe-konto

2. På skærmen Opret en konto skal du angive de nødvendige oplysninger. Vælg derefter Opret konto.

Bemærk:

Den e-mailadresse, du angiver, bliver dit Adobe ID, så brug en ofte brugt adresse, som du kan huske.

Indtast detaljer for at oprette en Adobe-konto

Du modtager en e-mail fra Adobe med et link til bekræftelse af din e-mailadresse. Det kan tage lidt tid, før du modtager e-mailen.

Hvis du har angivet en forkert e-mailadresse, eller hvis du vil bruge en ny primær e-mailadresse, kan det være nødvendigt at ændre den e-mailadresse, der er knyttet til dit Adobe ID.

1. I afsnittet Kontooplysninger og adgang skal du vælge Skift ud for Primær e-mail.

Klik på "Skift" ud for Primær e-mail (Adobe ID)

2. Bekræft den nye primære e-mailadresse, som du vil knytte til dit Adobe ID.

Adobe sender dig en e-mail for at bekræfte ændringen. Hvis du ikke modtager e-mailen, skal du se Har ikke modtaget en ventet e-mail fra Adobe.

Sådan administrerer du flere Adobe ID'er

Sørg for, at du altid bruger det samme Adobe ID (e-mailadresse), når du køber et nyt produkt eller en ny tjeneste fra Adobe.

Hvis du mener, at du har flere Adobe ID'er, der er knyttet til forskellige e-mailadresser, eller hvis du er i tvivl om, hvilken e-mailadresse der er knyttet til dit medlemskab eller et produkt, du har købt, kan du kontakte os.

Du kan også slette et Adobe ID.

Bemærk:

Før du sletter dit id, skal du huske, at selv hvis du ikke har et aktivt abonnement, giver dit Adobe ID dig adgang til omkostningsfrie medlemsfordele, og det kan altid genaktiveres.

Skift den primære e-mail for din teamskonto

Hvis du er en del af en Adobe-teamskonto (ikke en individuel Adobe-kunde), og du vil skifte den primære e-mail for din konto, skal du kontakte din Adobe-administrator for at tildele licensen til en alternativ e-mailadresse.