Ongelma

Kun tallennetaan PDF-lomaketta Adobe FormsCentralista, saadaan seuraava virheviesti:

”Tämä toiminto ei ole sallittu, koska dokumentti ei ole luotettu. Luotetaanko tähän dokumenttiin?”

Mitään ei kuitenkaan tapahdu, kun napsautetaan OK-painiketta Tulosta-valintaikkunassa.

Ratkaisu

Ota Acrobatin Suojattu näkymä pois käytöstä seuraavasti:

  1. Siirry kohtaan Muokkaa > Oletusarvot > Suojaus (laajennettu).
  2. Valitse Suojattu näkymä > Pois.
  3. Valitse OK.

Lisensoitu Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License -lisenssin mukaan.  Creative Commons -lisenssien ehdot eivät koske Twitter™- ja Facebook-viestejä.

Lakisääteiset ilmoitukset   |   Online-tietosuojakäytäntö