Teksti ei näy tai tulostu oikein, kun dokumentteja on muunnettu tai yhdistetty Acrobat 9:llä.

• Teksti ikään kuin sulaa tai merkit ovat päällekkäin
  • Merkit ovat sekaisin, vääristyneitä tai ne on korvattu tunnistamattomilla merkeillä.
  • Osa tekstistä näkyy alaindeksissä.
  • Teksti tulostuu väärin.

Syy

Upotettuja kirjasimia ei voi korvata tiedostoa luettaessa ja tulostettaessa eli lukijat näkevät tekstin alkuperäisen kirjasimen.

Ratkaisu

Katso alla oleva video jossa näytetään, miten ongelman voi ratkaista.

Jos haluat mieluummin lukea ohjeet, voit lukea HTML-version.