Vain pari ensimmäistä sivua monisivuisesta PDF-tiedostosta tulostetaan

Acrobat 9 ja Adobe Reader 9 tulostavat vain pari ensimmäistä sivua monisivuisista PDF-tiedostoista. Tulostin voi myös tulostaa PostScript-virheen.

Ratkaisu: vaihda kirjasinten ja resurssien käytännöksi Lähetä kutakin sivua varten.

Huomautus: tulostinohjaintesi on tuettava PostScript-toimintoa, jotta voit käyttää tätä menetelmää.

1. Käynnistä Acrobat tai Adobe Reader.
  2. Valitse Tiedosto > Tulosta.

3. Napsauta Lisäasetukset-painiketta.

Näkyviin tuleva ponnahdusikkuna näyttää erilaiselta sen mukaan, mikä tulostinohjain laitteellasi on. Jos ohjain tukee PostScript-toimintoa, ikkuna sisältää PostScript-asetusosion.

4. Valitse kirjasinten ja resurssien käytäntöjä koskevan ponnahdusikkunan PostScript-asetusosiossa Lähetä kutakin sivua varten.