Kirjautuminen ulos Acrobat DC:stä ja kirjautuminen sisään

Jos olet hankkinut Acrobat-tilauksen Adobe ID -tunnuksen avulla mutta Acrobatin aktivointi ei onnistu, aktivoi Acrobat-kokeiluversiosi tilausversioksi alla olevien ohjeiden mukaisesti:

1. Valitse Ohje > Kirjaa ulos <Adobe-tunnuksesi>.

Ohje-valikon Kirjaudu ulos -valinta
  2. Valitse Kirjaudu ulos.

Uloskirjautumisikkuna
  3. Valitse Ohje > Kirjaudu sisään.

Ohje-valikon Kirjaudu sisään -valinta
  4. Valitse Kirjaudu sisään nyt.

Kirjautumisikkuna
  5. Kirjaudu sisään Adobe ID-tunnuksella, jolla ostit Acrobat-tilauksesi.

Adobe ID -kirjautumisikkuna
  6. Kun olet kirjautunut sisään, napsauta Jatka ja käynnistä sitten Acrobat uudelleen.

Kiitosikkuna

Huomautus:

Jos olet ostanut Acrobat DC -sarjanumeron, sinun on ladattava ja asennettava erillinen Acrobat-asennusohjelma.

Acrobat on nyt aktivoitu. Jos aktivointiongelmat jatkuvat, katso ohjeet alla mainituista asiakirjoista.

Aiheeseen liittyviä linkkejä