Windows-käyttäjät: Jos käytät Windows-käyttöjärjestelmää, katso Adobe Readerin asennuksen vianmääritys | Windows.

Readerin järjestelmävaatimukset Mac OS:ssä

Tarkista, että järjestelmäsi täyttää Readerin vähimmäisvaatimukset.

Latausongelmien vianmääritys

Jos jokin seuraavista virheistä ilmenee, kun Adoben sivustoon yritetään muodostaa yhteyttä tai sieltä yritetään ladata tiedostoa, käy läpi seuraavat toimenpiteet.

• Mitään ei tapahdu.
  • Tiedoston lataaminen lakkaa ennenaikaisesti.
  • Jokin seuraavista virheistä ilmenee:
    ”Palvelin palautti tarkempia tietoja.”
    "Yhteysvirhe keskeytti latauksen. Tarkista Internet-asetuksesi ja napsauta Yritä uudelleen."
    "Palvelimeen ei saada yhteyttä, palvelinta ei löydy."

1. Yritä ladata Adobe Reader uudelleen.

Yritä ladata Adobe Reader uudelleen napsauttamalla Lataa-painiketta.

2. Varmista internet-yhteyden vakaus.

Epävakaa Internet-yhteys voi estää lataamisen muista sivustoista. Kokeile tiedoston lataamista joltakin muulta sivustolta, esimerkkeinä www.microsoft.com, www.apple.com tai www.mozilla.com. Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä verkon ylläpitäjään, tekniseen tukeen tai internetpalveluntarjoajaan. Lisätietoja on artikkelissa Korjaa epävakaa internet-yhteys Adobe-sivustoon tai FTP-sivustoon.

Kun vakaa internet-yhteys on muodostettu, kokeile ladata tiedosto uudelleen. Jos tiedoston alkuperäinen latausyritys keskeytyi, käynnistä lataaminen uudelleen samasta internetselaimesta.

3. Lataa silloin, kun internetissä on vähemmän liikennettä.

Runsas liikenne saattaa häiritä Internet-yhteyttä. Parhaat tulokset saavutetaan yrittämällä latausta silloin, kun liikennettä on vähemmän (esimerkiksi myöhään illalla, aikaisin aamulla tai viikonloppuisin).

5. Varmista, että JavaScript on käytössä selaimessasi.

Selaimessasi on JavaScriptiä koskeva asetus. Noudata seuraavia selaintasi koskevia ohjeita.

Apple Safari

1. Avaa Safarin asetukset (valitse Safari > Asetukset).

2. Napsauta Suojaus-välilehteä.

3. Varmista, että Ota JavaScript käyttöön on valittu.

Ota JavaScript käyttöön
    Varmista, että Salli JavaScript -asetus on valittuna Safarin suojausasetukset -välilehdeltä.

4. Siirry Readerin lataussivulle ja yritä ladata Reader uudelleen.

Katso vaihe-vaiheelta ohjeet kohdasta Adobe Acrobat Reader DC:n asennus | Mac OS.

Mozilla Firefox

JavaScript on oletusarvoisesti käytössä Firefoxissa, eikä se edellytä lisäasennuksia. Saat lisätietoja Mozillan tukisivulta JavaScript-asetukset vuorovaikutteisten verkkosivujen avaamiseen.

Google Chrome

1. Avaa Chromen asetukset (valitse Chrome > Asetukset).

2. Napsauta sivun alalaidasta Näytä lisäasetukset.

Valitse Näytä lisäasetukset
  3. Napsauta yksityisessä tilassa Sisältöasetukset.

Valitse Sisältöasetukset
  4. Varmista, että Salli kaikkien sivustojen käyttää JavaScriptiä on valittu ja napsauta sitten OK.

Valitse Salli kaikkien sivujen käyttää JavaScriptiä
  5. Siirry Readerin lataussivulle ja yritä ladata Reader uudelleen.

Katso vaihe-vaiheelta ohjeet kohdasta Adobe Acrobat Reader DC:n asennus | Mac OS.

Jos sinua pyydetään antamaankäyttäjätunnusja salasana, syötä macOS-käyttäjätunnuksesiuser nameja salasana.
Jos et muista salasanaasi, katso ohjeita Applen dokumentista: https://support.apple.com/en-in/HT202860.

Anna järjestelmän käyttäjätunnus ja salasana

Tarvitsetko vielä apua?

Tutustu foorumeihin.Selvitä, onko muilla käyttäjillä samankaltaisia lataus- ja asennusongelmia käymällä Readerin käyttäjäfoorumilla. Kokeile vuorovaikutteista vianmääritystä postittamalla ongelma foorumeille. Kun kirjoitat foorumeille, kerro mitä käyttöjärjestelmää ja tuotteen versiota käytät.