Windows-käyttäjät: Jos käytät Windows-käyttöjärjestelmää, katso Adobe Acrobat Readerin asennus | Windows.

Adobe Acrobat Reader DC -sovelluksen asentamisessa on kaksi vaihetta. Ensin ladataan asennuspaketti ja sitten Acrobat Reader DC asennetaan tästä paketista. Readerin vanhaa versiota ei tarvitse poistaa ennen Acrobat Reader DC:n asentamista.

Järjestelmävaatimukset

Tarkista aina ennen asentamista, että järjestelmäsi täyttää järjestelmän vähimmäisvaatimukset.

Readerin asentaminen vanhoihin käyttöjärjestelmiin

Tarvitset vähintään Mac OS X 10.9 -käyttöjärjestelmäversion Acrobat Reader DC:n käyttöön. Jos käytössäsi on sitä vanhempi käyttöjärjestelmäversio,
voit asentaa Readerin vanhemman version. Vaiheittaiset ohjeet ovat artikkelissa Adobe Readerin vanhemman version asentaminen Mac OS -käyttöjärjestelmässä.

Huomautus:

Etkö ole varma, mikä Mac OS -käyttöjärjestelmäversio sinulla on? Napsauta näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa Apple-symbolia ja valitse sitten Tietoja tästä Macista.

Firefox: Acrobat Reader DC:n lataaminen ja asentaminen

1. Siirry Adobe Acrobat Readerin lataussivulle ja napsauta Lataa nyt.

Acrobat Readerin lataussivu

Huomautus:

Tarvitset vähintään Mac OS X 10.9 -käyttöjärjestelmäversion Acrobat Reader DC:n käyttöön. Jos käytössäsi on Mac OS X 10.8 tai vanhempi, Adobe Readerin lataussivu näyttää seuraavalta:

Adobe Readerin lataussivu vanhemmille käyttöjärjestelmäversioille

Voit asentaa Acrobat Readerin vanhemman version. Katso ohjeita artikkelista Adobe Readerin vanhemman version asentaminen Mac OS -käyttöjärjestelmässä.

2. Kun järjestelmä kysyy, tallennetaanko .dmg-tiedosto, valitse Tallenna tiedosto.

Huomautus:

Jos valintaikkunaa ei näy, toinen ikkuna saattaa olla sen edessä. Kokeile siirtää toiset ikkunat pois tieltä.

Valitse Tallenna tiedosto
  3. Kaksoisnapsauta .dmg-tiedostoa. (Jos Lataukset-ikkunaa ei näy, valitse Työkalut > Lataukset.)

Kaksoisosoita .dmg-tiedostoa
  4. Aloita asennus kaksoisnapsauttamalla Asenna Adobe Reader DC.

Asenna kaksoisnapsauttamalla
  5. Kun järjestelmä kysyy, haluatko varmasti avata tiedoston, valitse Avaa.

Napsauta Avaa
  6. Anna pyydettäessä macOS-käyttäjätunnuksesi ja salasanasi.
    Jos et muista salasanaasi, katso ohjeita Applen dokumentista: https://support.apple.com/fi-fi/HT202860

Anna käyttäjätunnus ja salasana
  7. Kun näkyviin tulee asennuksen valmistumisesta kertova viesti, napsauta Valmis.

Napsauta Valmis

Safari: Acrobat Reader DC:n lataaminen ja asentaminen

1. Siirry Adobe Acrobat Readerin lataussivulle ja napsauta Lataa nyt.

Acrobat Readerin lataussivu

Huomautus:

Tarvitset vähintään Mac OS X 10.9 -käyttöjärjestelmäversion Acrobat Reader DC:n käyttöön. Jos käytössäsi on Mac OS X 10.8 tai vanhempi, Adobe Readerin lataussivu näyttää seuraavalta:

Adobe Readerin lataussivu vanhemmille käyttöjärjestelmäversioille

Voit asentaa Acrobat Readerin vanhemman version. Katso ohjeita artikkelista Adobe Readerin vanhemman version asentaminen Mac OS -käyttöjärjestelmässä.

2. Kaksoisnapsauta .dmg-tiedostoa. (Jos Safarin Lataukset-ikkunaa ei näy, valitse Finder > (käyttäjätunnus) > Lataukset.)

Kaksoisosoita .dmg-tiedostoa
  3. Aloita asennus kaksoisnapsauttamalla Asenna Adobe Reader DC.

Asenna kaksoisnapsauttamalla
  4. Kun järjestelmä kysyy, haluatko varmasti avata tiedoston, valitse Avaa.

Napsauta Avaa
  5. Anna pyydettäessä macOS-käyttäjätunnuksesiuser nameja salasanasi.
    Jos et muista salasanaasi, katso ohjeita Applen dokumentista: https://support.apple.com/fi-fi/HT202860

Anna käyttäjätunnus ja salasana
  6. Kun näkyviin tulee asennuksen valmistumisesta kertova viesti, napsauta Valmis.

Napsauta Valmis

Chrome: Acrobat Reader DC:n lataaminen ja asentaminen

1. Siirry Adobe Acrobat Readerin lataussivulle ja napsauta Lataa nyt.

Acrobat Readerin lataussivu

Huomautus:

Tarvitset vähintään Mac OS X 10.9 -käyttöjärjestelmäversion Acrobat Reader DC:n käyttöön. Jos käytössäsi on Mac OS X 10.8 tai vanhempi, Adobe Readerin lataussivu näyttää seuraavalta:

Adobe Readerin lataussivu vanhemmille käyttöjärjestelmäversioille

Voit asentaa Acrobat Readerin vanhemman version. Katso ohjeita artikkelista Adobe Readerin vanhemman version asentaminen Mac OS -käyttöjärjestelmässä.

2. Kun tiedosto näkyy selaimen alalaidassa, napsauta sitä. (Jos tiedostoa ei näy, valitse Chrome-valikosta Lataukset.)

Napsauta ladattua tiedostoa
  3. Aloita asennus kaksoisnapsauttamalla Asenna Adobe Acrobat Reader DC.

Asenna kaksoisnapsauttamalla
  4. Kun järjestelmä kysyy, haluatko varmasti avata tiedoston, valitse Avaa.

Napsauta Avaa
  5. Anna pyydettäessä macOS-käyttäjätunnuksesi ja salasanasi.
    Jos et muista salasanaasi, katso ohjeita Applen dokumentista: https://support.apple.com/fi-fi/HT202860.

Syötä käyttäjätunnus ja salasana
  6. Kun näkyviin tulee asennuksen valmistumisesta kertova viesti, napsauta Valmis.

Napsauta Valmis

Tarvitsetko vielä apua?

Selvitä, onko muilla käyttäjillä samankaltaisia lataus- ja asennusongelmia käymällä Readerin käyttäjäfoorumilla. Kokeile vuorovaikutteista vianmääritystä postittamalla ongelma foorumeille. Kun kirjoitat foorumeille, kerro käytössä oleva käyttöjärjestelmä ja tuotteen versionumero.