Sulje ristiriitainen sovellus tai prosessi

Kun asennat tai päivität Adoben Creative Cloud -sovellusta, esimerkiksi Photoshop CC, käynnissä olevat sovellukset tai prosessit voivat aiheuttaa häiriötä ja keskeyttää asennuksen väliaikaisesti.

Saatat saada esimerkiksi seuraavanlaisen virheviestin:

• ”Sulje seuraavat sovellukset ennen jatkamista: - LogTransport2”.
  • "Tallenna työ ja sulje seuraavat ohjelmat. Valitse sitten Jatka:” (kuten alla näkyy)
Sulje ristiriitainen sovellus tai prosessi
Adobe Photoshop CC -päivityksen aikana havaittiin ristiriitainen prosessi

Ristiriitainen sovellus tai prosessi on suljettava ennen kuin asennusta tai päivitystä voidaan jatkaa. Valitse tietokoneesi käyttöjärjestelmä seuraavilta välilehdiltä.

Ristiriitaisen sovelluksen tai prosessin sulkeminen

Windows

Sovelluksen sulkeminen:

• napsauta hiiren kakkospainikkeella tehtäväriviä ja valitse sitten Sulje ikkuna.

Prosessin sulkeminen:

1. napsauta tehtäväriviä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Tehtävienhallinta.
  2. Valitse Prosessit-välilehti ja valitse Näytä kaikkien käyttäjien prosessit.
  3. Valitse ristiriidan aiheuttava prosessi luettelosta ja valitse Lopeta prosessi.
  4. Toista vaihe 3, jos ristiriitaisia prosesseja on useampia.

Katso mahdollisesti ristiriitaisten prosessien luettelo kohdasta: Resolving Process Conflicts

Mac

Sovelluksen sulkeminen:

• paina Ctrl-näppäintä, osoita sovelluksen kuvaketta telakassa ja valitse Lopeta.

Prosessin sulkeminen:

1. Valitse Finder-etsimistoiminnosta Siirry > Apuohjelmat.
  2. Kaksoisosoita Järjestelmän valvonta -sovellusta.
  3. Anna prosessin nimi Järjestelmän valvonta -ikkunan oikean yläkulman hakuruutuun.
  4. Kaksoisosoita ristiriidan aiheuttavaa prosessia luettelosta ja valitse Lopeta prosessin ikkunassa. Osoita sitten Pakota lopetus.
  5. Toista vaiheet 3 ja 4 muille ristiriidan aiheuttaville prosesseille.

Jos tätä prosessia ei löydy Järjestelmän valvonta -ikkunasta, siirry Spotlight-hakuun. Kirjoita prosessin nimi ja osoita prosessin nimeä hakuluettelossa. Noudata sitten ohjeita 1–4.

Jos haluat lisätietoa, katso seuraava artikkeli:

Katso mahdollisesti ristiriitaisten prosessien luettelo kohdasta: Selvitä prosessiristiriidat

Virhe 86 | Käynnissä on toinen versio Creative Cloud -työpöytäsovelluksesta

Lisätietoja tämän virheen korjaamisesta on artikkelissa Virhekoodi 86 | Creative Cloud.