Sulje seuraavat sovellukset ennen jatkamista:- SafariNotificati -virhe Acrobatin asennuksen aikana

Ongelma: asennukseen liittyvä virheilmoitus

Kun Acrobat Pro DC- tai Acrobat XI Pro -sovellusta asennetaan Creative Cloud -työpöytäsovelluksen kautta Mac OS X 10.9 Mavericks -käyttöjärjestelmässä, näyttöön avautuu kehote ”Sulje seuraavat sovellukset ennen jatkamista:- SafariNotificati”.

Sulje tämä viesti

Acrobat Pro DC

Sulje tämä viesti

Acrobat XI Pro

Ratkaisu

Ristiriidan aiheuttava sovellus estää asennuksen. Suorita Activity Monitor sen pysäyttämistä varten.

1. Valitse Applications > Utilities, etsi Activity Monitor ja käynnistä se kaksoisosoittamalla sen symbolia. (Applications-kansio on kovalevyn juuritasolla.)

2. Valitse Activity Monitorissa prosessi, jonka koko nimi on SafariNotificationAgent, ja sulje sen jälkeen prosessi osoittamalla ylävasemmalla olevaa painiketta.

Activity Monitor