Ongelma: Ikkuna ja valikot välkkyvät sen jälkeen, kun Creative Cloud -sovellus on käynnistetty

Ratkaisu 1: Asenna päivitys 2015.1.2 tai sitä uudempi versio (vain Photoshop CC)

Tämä ongelma korjattiin Photoshop CC -päivityksessä 2015.1.2.

Ratkaisu 2: Windows Narratorin poistaminen käytöstä

Windows Narrator lukee näytön tekstin henkilöille, joilla on heikentynyt näkökyky. Seuraa näitä ohjeita, sen poistamiseksi käytöstä:

1. Valitse Ohjauspaneeli Käynnistä-valikosta.
  2. Avaa Ease of Access.
  3. Valitse Tutustu kaikkiin asetuksiin Ease of Access -keskuksessa.
  4. Poista Turn on Narrator -valinta kohdasta "Use the computer without display" (Tietokoneen käyttö ilman näyttöä).
  5. Käynnistä Adobe-sovellus uudestaan. Käytä pikanäppäimiä Ctrl+Q ohjelman sulkemiseksi, jos toiminto estää käyttämästä valikon komentoja.
Löydät lisää tietoa Windows Narratorista tutustumalla kohtaan Hear text read aloud with Narrator (Tekstin lukeminen ääneen Narratorilla).

Ratkaisu 3: Näytä koti-työtilan poistaminen käytöstä

1. Valitse Muokkaa > Oletusarvot > Yleiset.
  2. Poista valinta kohdasta Show Start Workspace When No Documents Are Open (Näytä Koti-työtila, kun tiedostoja ei ole avoinna).
  3. Käynnistä sovellus uudelleen.