Kun Adobe-sovellusta asennetaan Creative Cloud -työpöytäsovelluksen avulla Mac-tietokoneelle, ilmenee seuraava virhe:

! Asennus epäonnistui – Lisätietoja

Screen Shot 2017-03-01 at 1.03.14 PM

Jos valitset Lisätietoja, näkyviin tulee valintaikkuna, jossa lukee:

”[Tuotenimi]-sovelluksen asennuksessa on ongelma.

”Katso lisätietoja alla olevasta virheestä.

”Asennus epäonnistui. Asennuksen aikana ilmenneet virheet.(7) Lisätietoja”

Screen Shot 2017-02-27 at 11.51.33 AM

Jos valitset Lisätietoja, näkyviin tulee seuraava ikkuna:

Poistumiskoodi: 7
Katso vianmääritystä varten alla olevat virheet. Esimerkiksi VIRHE: DW003, DW006...

-------------------------------------- Yhteenveto --------------------------------------
 – 0 vakavaa virhettä, 2 virhettä

----------- Hyötykuorma: [Tuotenimi] [tuotteen asennustiedosto] -----------
VIRHE: DW006: Apple-paketin asennus epäonnistui.
VIRHE: DW003: Muun valmistajan hyötykuorma-asennusohjelma [tuotteen asennusohjelma] epäonnistui lopetuskoodin 1 vuoksi
-------------------------------------------------------------------------------------

Joidenkin Adobe-ohjelmistoversioiden suojausvarmenne on vanhentunut

Virhe ilmenee, kun seuraavat sovellukset asennetaan Creative Cloud -työpöytäsovelluksen avulla:

• Adobe Scout CC
  • Lightroom 5

Vältät tämän virheen Creative Cloud -työpöytäsovelluksen kautta asennettaessa noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Asenna Adobe-ohjelmistojen viimeisin versio. Jos asennat esimerkiksi Lightroom 6/CC:n Lightroom 5:n sijasta, virhettä ei tapahdu. Jos haluat asentaa vanhemman Lightroom-version, käytä erillisiä asennusohjelmia, jotka ovat saatavilla täällä: Photoshop Lightroomin asennus.
  2. Jos haluat asentaa Scoutin, käytä erillisiä asennusohjelmia, jotka ovat saatavilla täällä: Adobe Scout CC:n lataaminen.

Jos yritit asentaa paketin, joka sisältää luetellut kohteet, ja tämä ongelma ilmeni, käynnistä tietokone uudelleen ennen kuin yrität suorittaa toisen asennuspaketin.

Tätä asiakirjaa päivitetään, kun lisätietoja on saatavilla.