Vianmääritys ja apu

Adobe Creative Cloud for teams tarjoaa skaalautuvia tuotteita, palveluita ja yhteistyötoimintoja, jotka parantavat tuottavuutta yksittäisten ohjelmistojen ostamista edullisemmin. Lisätietoja on Creative Cloudin yrityssopimuksissa. Lisätietoja parhaista tarjouksista saat perehtymällä erikoistarjouksiin.

Luottokorttimaksu on Creative Cloud ‑jäsenyyksien yleisesti hyväksytty maksutapa kaikissa tuetuissa maissa. PayPal-maksut hyväksytään muutamissa tuetuissa maissa. Katso Maksuvaihtoehdot.

Saat lisätietoja yrityksille suunnatuista paremmista tarjouksista ja tuotteista perehtymällä Value Incentive Plan ‑ohjelmaan.

Tilaustuotteiden (Adobe Creative Cloud, Acrobat DC) tapauksessa löydät tilausnumeron verkosta Tilaushistoria-kohdasta. Sinun on kirjauduttava sisään Adobe ID:lläsi ja salasanallasi, jotta voit tarkastella tilaushistoriaasi.

Muiden kuin tilaustuotteiden tapauksessa tilausnumero on mainittu tilauksen vahvistussähköpostiviestissä. Löydät tilausnumeron myös verkosta Tilaushistoria-kohdasta. Kirjaudu sisään Adobe ID:lläsi ja salasanallasi, jotta voit tarkastella tilaushistoriaasi.

Joissakin maissa tilaustiedot on tallennettu eri paikkaan. Jos Tilaushistoria-kohdan mukaan sinulla ei ole tilauksia, napsauta Tilaushistoria-sivulla olevaa linkkiä ja valitse Näytä tapahtumahistoria.

Jos ostit Adoben tuotteita Value Incentive Program ‑ohjelmasta, voit tarkastella tilauksia Adoben lisensointisivuston Raportit-sivulla.

Käyttöoikeus on voimassa yhden vuoden tai suhteellisesti jaettuna vuosipäivään asti. Siksi käyttöoikeuksien määrä on pidettävä samana vuosipäivään asti. Jos olet ostanut Teams-jäsenyyden suoraan Adobe.comista, voit poistaa käyttöoikeudet. Tällöin peritään peruutusmaksu. Lisätietoja saat asiakastuesta.

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin saat perehtymällä Creative Cloud for teamsin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Voit määrittää tuotteen käyttöoikeuden käyttäjälle suoraan Admin Consolen Yleiskatsaus-sivulta, jolla näet ostamasi käyttöoikeudet. Napsauta haluamasi Creative Cloud ‑sovelluksen alla olevaa Määritä käyttäjät ‑linkkiä ja lisää käyttäjä. Voit määrittää tuotteiden käyttöoikeuksia myös Tuotteet-sivulta. Voit määrittää käyttöoikeuden valitsemalla halutun tuotteen ja napsauttamalla Lisää käyttäjä.

Jos olet järjestelmänvalvoja, voit suorittaa käyttäjien hallintatehtäviä, esimerkiksi lisätä ja poistaa käyttäjätilejä, Admin Consolen Käyttäjät-sivulla. Nämä käyttäjätilit oikeuttavat organisaatiosi loppukäyttäjät Adoben tuotteiden ja palveluiden käyttöön.

Teams-tilin omistajuuden muuttaminen edellyttää, että nykyinen sopimuksen omistaja (ensisijainen järjestelmänvalvoja) siirtää oikeudet tilin toissijaiselle järjestelmänvalvojalle. Vaihda sopimuksen omistaja ‑toiminto näkyy Admin Consolessa vain silloin, jos olet tilin nykyinen ensisijainen järjestelmänvalvoja. Jos olet Teams-tilin toissijainen järjestelmänvalvoja eikä ensisijainen järjestelmänvalvoja pysty tekemään muutosta, valitse Adobe Admin Console > Tuki ja ota yhteyttä.

Lisätietoja on artikkelissa Sopimuksen omistajan vaihto.

Kyllä. Adobe suosittelee, että tilille määritetään vähintään yksi toissijainen järjestelmänvalvoja, jotta työryhmän hallinta- ja käyttöönottotehtävät voidaan aina suorittaa nopeasti.

Työryhmien hallinnoijat voivat muuttaa työryhmän nimen, jos olet ostanut työryhmätilauksen suoraan Adobelta. Lisätietoja on artikkelissa Konsolin asetukset. VIP-ohjelmissa ei voi muuttaa työryhmän nimeä.

Jos ostat Teams-jäsenyyden Adoben sivustosta, voit ostaa lisäkäyttöoikeuksia milloin tahansa. Ylimääräiset käyttöoikeudet laskutetaan seuraavan laskutusjakson aikana.

Voit vastaavasti lisätä käyttöoikeuksia milloin tahansa myös silloin, jos olet ostanut käyttöoikeudet jälleenmyyjältä. Tapahtuman viimeistelemiseksi sinun on kuitenkin jätettävä tilaus jälleenmyyjälle 30 päivän kuluessa laskutuksen vuosipäivästä. Jos et jätä tilausta 30 päivän kuluessa, et enää voi lisätä käyttöoikeuksia, ja maksamattomien käyttöoikeuksien aktivointi poistetaan. Kaikkien ylimääräisten käyttöoikeuksien voimassaoloaika päättyy alkuperäisenä vuosipäivänä. Lisätietoja on artikkelissa Tuotteiden ja käyttöoikeuksien lisääminen.

Jos et pysty päivittämään luottokorttitietojasi tai et näe tietojen päivitysvaihtoehtoa, tarkista seuraavat mahdolliset syyt:

• Selaimesi ei ole yhteensopiva tilisivun kanssa.
  • Yrität päivittää luottokorttitietosi uusinta- tai laskutuspäivänä.
  • Maksu erääntyi yli 30 päivää sitten.
  • Tarkista, onko maksutapana PayPal/ostotilaus tai VIP.
  • Tarkista, oletko kirjautunut sisään sopimuksen omistajana.

Voit muuttaa maksutavan vain luottokortista PayPaliksi ja toisin päin Admin Consolen Sopimukset-sivulla. Voit myös muuttaa laskutusosoitettasi ja niin edelleen. Lisätietoja on artikkelissa Luottokortti- ja laskutustietojen päivittäminen.

Jos olet sopimuksen omistaja ja olet ostanut Teams-jäsenyyden Adobe.comista, voit tarkastella aikaisempia laskujasi Admin Consolessa. Lisätietoja on artikkelissa Aikaisempien laskujen näyttö.

Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen avulla voit ladata, asentaa ja päivittää Creative Cloud ‑sovelluksia. Ohjeet löydät artikkelista Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen lataaminen.

Creative Cloud ‑sovelluksen asennus voi jumiutua useista syistä. Creative Cloud ‑sovellusten asennusohjelmat voivat olla viallisia tai laitteesi ei pysty muodostamaan yhteyttä Adoben palvelimeen. Vihjeitä ja vianmääritysohjeita on artikkelissa Creative Cloud ‑sovelluksen asennus jumiutuu.

Käyttöoikeusongelmia ilmenee, jos sinulla on virheelliset tai riittämättömät käyttöoikeudet tietyn toiminnon tai tehtävän suorittamiseen. Ohjeita käyttöoikeusongelmien ratkaisemiseen on artikkelissa Asennukseen liittyvät virhekoodit ja ratkaisut.

Jos kohtaat verkko-ongelmia, kun yrität ladata tai päivittää Creative Cloud ‑sovellusta, ne saattavat johtua useista syistä, kuten hitaasta Internet-yhteydestä, rajoittavista palomuureista, reitittimen virheellisestä määrityksestä tai välityspalvelimen väärästä kokoonpanosta. Lisätietoja on artikkelissa Yleisten yhteysongelmien korjaaminen. Adobe Creative Cloudin verkon päätepisteiden yleiskatsauksen löydät artikkelista Adobe Creative Cloudin verkon päätepisteet.

Pakkaus- ja käyttöönotto-ongelmat johtuvat yleensä eri syistä, joihin kuuluvat muun muassa seuraavat:

• Asennuspaketti on vioittunut.
  • Asennusohjelma ei sisällä asennettavaa pakettia.
  • Järjestelmäsi ei vastaa järjestelmän vähimmäisvaatimuksia.
  • Järjestelmässä on käynnissä ristiriitaisia prosesseja.

Vianmääritystietoja on artikkelissa Asennukseen liittyvät virhekoodit ja ratkaisut.

Saat lisätietoja pakettien luonnista artikkelista Pakettien luonti

Jos haluat määrittää pakettia luotaessa tiettyjä asetuksia, sisällytä pakettiin esimerkiksi AUSST-ohitustiedosto ja mukautettuja asennuspolkuja.

Creative Cloud ‑sovellus tai ‑palvelu aktivoidaan sen jälkeen, kun Adoben palvelimet pystyvät liittämään sen kelvolliseen käyttäjän käyttöoikeuteen. Tämä vahvistusprosessi suoritetaan automaattisesti taustalla, kun kirjaudut sisään. Virheitä voi kuitenkin ilmetä, jos et pysty muodostamaan yhteyttä aktivointipalvelimeen, käyttöoikeutesi ei ole aktiivinen tai yrität asentaa sovelluksen useisiin laitteisiin. Vianmääritystietoja on artikkelissa Creative Cloudin aktivointivirheiden vianmääritys.

Jos saat virheilmoituksia, joiden mukaan olet edelleen kokeilutilassa, vaikka olet jo ostanut Creative Cloud ‑tilauksen, katso ongelman ratkaisuohjeet artikkelista Ostetut Creative Cloud ‑sovellukset näkyvät kokeiluversioina.

Joissakin tilanteissa et ehkä pysty kirjautumaan sisään Creative Cloud ‑sovelluksiisi, sinut kirjataan odottamatta ulos tai sinun on kirjauduttava sisään useamman kerran. Voit ratkaista tällaiset ongelmat perehtymällä artikkeliin Creative Cloud kirjaa sinut ulos tai pyytää sinua toistuvasti kirjautumaan sisään.

Lisätietoja Adobe ID ‑tilin sisäänkirjautumisongelmien yksinkertaisista ratkaisuista on artikkelissa Adobe-tilin sisäänkirjautumisongelmien ratkaiseminen.

Yhteisö

Enterprise- ja Teams-järjestelmänvalvojille tarkoitettu, kumppaneiden toimintaan perustuva foorumi.