Vianmääritys ja apu

Hankinta

Minulla on kysyttävää hinnoista. Mistä löydän tietoja?

Adobe Creative Cloud for teams tarjoaa skaalautuvia tuotteita, palveluita ja yhteistyötoimintoja, jotka parantavat tuottavuutta yksittäisten ohjelmistojen ostamista edullisemmin. Lisätietoja on Creative Cloudin yrityssopimuksissa. Lisätietoja parhaista tarjouksista saat perehtymällä erikoistarjouksiin.

Mitä maksutapoja voin käyttää Creative Cloud -jäsenyyden ostamiseen?

Luottokorttimaksu on Creative Cloud ‑jäsenyyksien yleisesti hyväksytty maksutapa kaikissa tuetuissa maissa. PayPal-maksut hyväksytään muutamissa tuetuissa maissa. Katso Maksuvaihtoehdot.

Saat lisätietoja yrityksille suunnatuista paremmista tarjouksista ja tuotteista perehtymällä Value Incentive Plan ‑ohjelmaan.

Miten voin seurata tilauksiani?

Tilaustuotteiden (Adobe Creative Cloud, Acrobat DC) tapauksessa löydät tilausnumeron verkosta Tilaushistoria-kohdasta. Sinun on kirjauduttava sisään Adobe ID:lläsi ja salasanallasi, jotta voit tarkastella tilaushistoriaasi.

Muiden kuin tilaustuotteiden tapauksessa tilausnumero on mainittu tilauksen vahvistussähköpostiviestissä. Löydät tilausnumeron myös verkosta Tilaushistoria-kohdasta. Kirjaudu sisään Adobe ID:lläsi ja salasanallasi, jotta voit tarkastella tilaushistoriaasi.

Joissakin maissa tilaustiedot on tallennettu eri paikkaan. Jos Tilaushistoria-kohdan mukaan sinulla ei ole tilauksia, napsauta Tilaushistoria-sivulla olevaa linkkiä ja valitse Näytä tapahtumahistoria.

Jos ostit Adoben tuotteita Value Incentive Program ‑ohjelmasta, voit tarkastella tilauksia Adoben lisensointisivuston Raportit-sivulla.

Voinko poistaa käyttöoikeuksia?

Käyttöoikeus on voimassa yhden vuoden tai suhteellisesti jaettuna vuosipäivään asti. Siksi käyttöoikeuksien määrä on pidettävä samana vuosipäivään asti. Jos olet ostanut Teams-jäsenyyden suoraan Adobe.comista, voit poistaa käyttöoikeudet. Tällöin peritään peruutusmaksu. Lisätietoja saat asiakastuesta.

Mistä löydän lisätietoja Teams-jäsenyydestä?

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin saat perehtymällä Creative Cloud for teamsin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Ryhmän hallinta

Miten voin määrittää käyttöoikeuksia ja poistaa niiden määrityksen?

Voit määrittää tuotteen käyttöoikeuden käyttäjälle suoraan Admin Consolen Yleiskatsaus-sivulta, jolla näet ostamasi käyttöoikeudet. Napsauta haluamasi Creative Cloud ‑sovelluksen alla olevaa Määritä käyttäjät ‑linkkiä ja lisää käyttäjä. Voit määrittää tuotteiden käyttöoikeuksia myös Tuotteet-sivulta. Voit määrittää käyttöoikeuden valitsemalla halutun tuotteen ja napsauttamalla Lisää käyttäjä.

Miten voin suorittaa käyttäjien hallintatehtäviä?

Jos olet järjestelmänvalvoja, voit suorittaa käyttäjien hallintatehtäviä, esimerkiksi lisätä ja poistaa käyttäjätilejä, Admin Consolen Käyttäjät-sivulla. Nämä käyttäjätilit oikeuttavat organisaatiosi loppukäyttäjät Adoben tuotteiden ja palveluiden käyttöön.

Miten voit muuttaa ensisijaisen työryhmän järjestelmänvalvojan / sopimuksen omistajan?

Teams-tilin omistajuuden muuttaminen edellyttää, että nykyinen sopimuksen omistaja (ensisijainen järjestelmänvalvoja) siirtää oikeudet tilin toissijaiselle järjestelmänvalvojalle. Vaihda sopimuksen omistaja ‑toiminto näkyy Admin Consolessa vain silloin, jos olet tilin nykyinen ensisijainen järjestelmänvalvoja. Jos olet Teams-tilin toissijainen järjestelmänvalvoja eikä ensisijainen järjestelmänvalvoja pysty tekemään muutosta, ota yhteyttä tukeen.

Lisätietoja on artikkelissa Sopimuksen omistajan vaihto.

Voiko työryhmällä olla useita järjestelmänvalvojia?

Kyllä. Adobe suosittelee, että tilille määritetään vähintään yksi toissijainen järjestelmänvalvoja, jotta työryhmän hallinta- ja käyttöönottotehtävät voidaan aina suorittaa nopeasti.

Miten voin muuttaa työryhmäni nimen?

Työryhmien hallinnoijat voivat muuttaa työryhmän nimen, jos olet ostanut työryhmätilauksen suoraan Adobelta. Lisätietoja on artikkelissa Konsolin asetukset. VIP-ohjelmissa ei voi muuttaa työryhmän nimeä.

Miten voin lisätä tuotteita ja käyttöoikeuksia?

Jos ostat Teams-jäsenyyden Adoben sivustosta, voit ostaa lisäkäyttöoikeuksia milloin tahansa. Ylimääräiset käyttöoikeudet laskutetaan seuraavan laskutusjakson aikana.

Voit vastaavasti lisätä käyttöoikeuksia milloin tahansa myös silloin, jos olet ostanut käyttöoikeudet jälleenmyyjältä. Tapahtuman viimeistelemiseksi sinun on kuitenkin jätettävä tilaus jälleenmyyjälle 30 päivän kuluessa laskutuksen vuosipäivästä. Jos et jätä tilausta 30 päivän kuluessa, et enää voi lisätä käyttöoikeuksia, ja maksamattomien käyttöoikeuksien aktivointi poistetaan. Kaikkien ylimääräisten käyttöoikeuksien voimassaoloaika päättyy alkuperäisenä vuosipäivänä. Lisätietoja on artikkelissa Tuotteiden ja käyttöoikeuksien lisäys.

Laskutus

Miksi en pysty päivittämään luottokorttitietojani?

Jos et pysty päivittämään luottokorttitietojasi tai et näe tietojen päivitysvaihtoehtoa, tarkista seuraavat mahdolliset syyt:

• Selaimesi ei ole yhteensopiva tilisivun kanssa.
  • Yrität päivittää luottokorttitietosi uusinta- tai laskutuspäivänä.
  • Maksu erääntyi yli 30 päivää sitten.
  • Tarkista, onko maksutapana PayPal/ostotilaus tai VIP.
  • Tarkista, oletko kirjautunut sisään sopimuksen omistajana.

Miten voin muuttaa maksutapaa?

Voit muuttaa maksutavan vain luottokortista PayPaliksi ja toisin päin Admin Consolen Sopimukset-sivulla. Voit myös muuttaa laskutusosoitettasi ja niin edelleen. Lisätietoja on artikkelissa Luottokortti- ja laskutustietojen päivittäminen.

Miten voin tarkastella laskujani?

Jos olet sopimuksen omistaja ja olet ostanut Teams-jäsenyyden Adobe.comista, voit tarkastella aikaisempia laskujasi Admin Consolessa. Lisätietoja on artikkelissa Aikaisempien laskujen näyttö.

Lataus/asennus

Miten voin suorittaa asennuksen jumiutumisten vianmäärityksen?

Creative Cloud ‑sovelluksen asennus voi jumiutua useista syistä. Creative Cloud ‑sovellusten asennusohjelmat voivat olla viallisia tai laitteesi ei pysty muodostamaan yhteyttä Adoben palvelimeen. Vihjeitä ja vianmääritysohjeita on artikkelissa Creative Cloudin lataus- ja asennusongelmien vianmääritys.

Miten voin ratkaista käyttöoikeusongelmat?

Käyttöoikeusongelmia ilmenee, jos sinulla on virheelliset tai riittämättömät käyttöoikeudet tietyn toiminnon tai tehtävän suorittamiseen. Ohjeita käyttöoikeusongelmien ratkaisemiseen on artikkelissa Asennukseen liittyvät virhekoodit ja ratkaisut.

Miten voin suorittaa verkko-ongelmien vianmäärityksen?

Jos kohtaat verkko-ongelmia, kun yrität ladata tai päivittää Creative Cloud ‑sovellusta, ne saattavat johtua useista syistä, kuten hitaasta Internet-yhteydestä, rajoittavista palomuureista, reitittimen virheellisestä määrityksestä tai välityspalvelimen väärästä kokoonpanosta. Lisätietoja on artikkelissa Creative Cloudin lataus- ja asennusongelmien vianmääritys. Adobe Creative Cloudin verkon päätepisteiden yleiskatsauksen löydät artikkelista Adobe Creative Cloudin verkon päätepisteet.

Miten voin ratkaista pakkaus- ja käyttöönotto-ongelmat?

Pakkaus- ja käyttöönotto-ongelmat johtuvat yleensä eri syistä, joihin kuuluvat muun muassa seuraavat:

• Asennuspaketti on vioittunut.
  • Asennusohjelma ei sisällä asennettavaa pakettia.
  • Järjestelmäsi ei vastaa järjestelmän vähimmäisvaatimuksia.
  • Järjestelmässä on käynnissä ristiriitaisia prosesseja.

Vianmääritystietoja on artikkelissa Asennukseen liittyvät virhekoodit ja ratkaisut.

Saat lisätietoja pakettien luonnista artikkelista Pakettien luonti

Jos haluat määrittää pakettia luotaessa tiettyjä asetuksia, sisällytä pakettiin esimerkiksi AUSST-ohitustiedosto ja mukautettuja asennuspolkuja.

Aktivointi

En pysty vahvistamaan tilausta.

Creative Cloud ‑sovellus tai ‑palvelu aktivoidaan sen jälkeen, kun Adoben palvelimet pystyvät liittämään sen kelvolliseen käyttäjän käyttöoikeuteen. Tämä vahvistusprosessi suoritetaan automaattisesti taustalla, kun kirjaudut sisään. Virheitä voi kuitenkin ilmetä, jos et pysty muodostamaan yhteyttä aktivointipalvelimeen, käyttöoikeutesi ei ole aktiivinen tai yrität asentaa sovelluksen useisiin laitteisiin. Vianmääritystietoja on artikkelissa Creative Cloudin aktivointivirheiden vianmääritys.

Ostamani Creative Cloud ‑sovellukset näkyvät kokeiluversioina.

Jos saat virheilmoituksia, joiden mukaan olet edelleen kokeilutilassa, vaikka olet jo ostanut Creative Cloud ‑tilauksen, katso ongelman ratkaisuohjeet artikkelista Ostetut Creative Cloud ‑sovellukset näkyvät kokeiluversioina.

En pysty kirjautumaan sisään Creative Cloud ‑sovelluksiini.

Joissakin tilanteissa et ehkä pysty kirjautumaan sisään Creative Cloud ‑sovelluksiisi, sinut kirjataan odottamatta ulos tai sinun on kirjauduttava sisään useamman kerran. Voit ratkaista tällaiset ongelmat perehtymällä artikkeliin Creative Cloud kirjaa sinut ulos tai pyytää sinua toistuvasti kirjautumaan sisään.

Lisätietoja Adobe ID ‑tilin sisäänkirjautumisongelmien yksinkertaisista ratkaisuista on artikkelissa Adobe-tilin sisäänkirjautumisongelmien ratkaiseminen.

Yhteisö

Enterprise- ja Teams-järjestelmänvalvojille tarkoitettu, kumppaneiden toimintaan perustuva foorumi.