Teams-jäsenyys tuo käyttöön uusimmat tietokonesovellukset, yhteistyötä tukevat työkalut ja palveluita, joiden avulla voit luoda parhaat työsi.

Järjestelmänvalvojasi on kutsuttava sinut, jotta voit käyttää Creative Cloud for teamsin tai Document Cloud for teamsin tuotteita ja palveluita. Jos et löydä sähköpostikutsua, pyydä järjestelmänvalvojaa lähettämään se uudelleen. Sinusta tulee jäsen, kun hyväksyt kutsun.

Lisätietoja siitä, miten voit hyväksyä sähköpostikutsun liittyäksesi Adobe Creative Cloud for teams ‑jäseneksi, saat artikkelista Työryhmä- tai yritysjäsenyyteen liittyminen.

Ensimmäisen sovelluksen lataus ja asennus

Pääset alkuun lataamalla ensimmäisen sovelluksesi Adoben sivustosta. Myöhemmin ladattavien sovellusten hallintaan käytettävä Adobe Creative Cloud ‑tietokonesovellus asennetaan samaan aikaan.

Lisätietoja Creative Cloud ‑sovellusten lataamisesta ja asentamisesta on artikkelissa Creative Cloud ‑sovellusten lataaminen. Lisätietoja Document Cloud ‑sovelluksesta saat artikkelista Adobe Acrobat DC ‑tilauksen lataus ja asennus.

Sovellusten käynnistys ja käyttö

Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen ansiosta näet kaikki Creative Cloud ‑sovellukset helposti yhdellä silmäyksellä ja voit käynnistää ne yhdellä napsautuksella. Voit myös käynnistää sovellukset muiden tietokoneessa olevien sovellusten tapaan niiden asennussijainnista.

Lisätietoja Creative Cloud ‑sovellusten käynnistämisestä tietokoneessa on artikkelissa Creative Cloud ‑sovellusten käynnistäminen. Jos haluat käyttää Document Cloud ‑palveluita, perehdy artikkeliin Adobe Document Cloud.

Creative Cloud ‑sovellusten ja ‑palveluiden hallinta

Adobe Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen avulla voit hallita Creative Cloud ‑jäsenyyteesi sisältyviä kymmeniä sovelluksia ja palveluita keskitetysti. Voit myös synkronoida ja jakaa tiedostoja, hallita tuhansia kirjasimia sekä käyttää kuvituskuvia ja suunnitteluresursseja sisältäviä kirjastoja.

Opi muun muassa lataamaan, asentamaan ja päivittämään sovelluksia, jakamaan tiedostoja, hallitsemaan kirjasimia ja käyttämään kuvituskuvia perehtymällä artikkeliin Sovellusten ja palveluiden hallinta.

Document Cloud ‑sovellusten ja ‑palveluiden hallinta

Document Cloud ‑sivuston kautta voit käyttää monia Acrobat-suosikkityökalujasi verkossa. Luo, järjestele, jaa ja tallenna PDF-tiedostoja. Lue ohjeet opastusohjelmasta PDF-tiedostojen käsittely verkossa.