Työryhmän loppukäyttäjänä järjestelmänvalvojasi on määritettävä Creative Cloud- tai Document Cloud ‑tuotteet ja ‑palvelut sinulle, jotta voit käyttää niitä. Saat sähköposti-ilmoituksen, kun sinulle määritetään tuote tai palvelu, ja voit sen jälkeen ryhtyä käyttämään sitä.

Käytä Adoben uusimpia luovia sovelluksia

artboard_4

Pääset alkuun lataamalla ensimmäisen sovelluksesi. Myöhemmin ladattavien sovellusten hallintaan käytettävä Adobe Creative Cloud ‑tietokonesovellus asennetaan samaan aikaan.

Luo ja toimita sisältöä

artboard_4_copy_2

Voit oppia ja laajentaa taitojasi perehtymällä vaiheittaisiin opastusohjelmiin. Nämä aloittelijoista harjaantuneille käyttäjille tarkoitetut opastusohjelmat sisältävät perusteet, uusia ominaisuuksia sekä vihjeitä ja tekniikoita.

Vianmääritys ja apu

artboard_8

Seuraavissa linkeissä on hyödyllisiä tietoja, jos sinulla on vaikeuksia Adoben sovelluksen lataamisessa, asentamisessa tai käyttämisessä.

Cloud-palveluiden käyttö

artboard_4_copy

Nosta luovuutesi uudelle tasolle ja jaa se muiden kanssa. Käytä Adobe Fontsia, Adobe Stockia, Behancea ja Portfoliota ja esittele työsi maailman suurimmassa luovassa yhteisössä.

Näytä tilisi tiedot

artboard_7

Pääset tilisi tietoihin kirjautumalla Adobe ID:hesi verkossa. Voit tarkastella sopimuksiasi ja tuotteitasi, vaihtaa salasanan ja suorittaa muita toimintoja.

Osallistu keskusteluun

artboard_9

Jos sinulla on tässä artikkelissa kuvattuihin aiheisiin, konsepteihin tai menettelytapoihin liittyviä kysymyksiä tai huomioita, osallistu keskusteluun.

Osallistu nyt