Käyttöopas Peruuta

Hankaustyökalu

Opi sekoittamaan ja hankaamaan värejä pikselisiveltimien avulla.

Hankaustyökalulla voit luoda luonnollisia sekoituksia taideteokseesi. Kaikkia sisäänrakennettuja siveltimiä ja CC-kirjastoissa olevia Photoshop-siveltimiä voidaan käyttää hankaussiveltimenä.

hankaussiveltimet
Hankaustehosteita hankaussiveltimillä

Käytä hankaustyökalua hankaussiveltimien luontiin

Luo taideteoksessasi hankaustehoste toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan:

1. Avaa uusi taideteos ja kaksoisnapauta Pikselisiveltimet  ‑kuvaketta.
  2. Valitse pikselisivellin ja piirrä värikuvioita tai viivoja.
  3. Kaksoisnapauta työkalupalkin Hankaustyökalu-kuvaketta ja valitse sivellin Hankaussiveltimet-paneelista. Voit säätää siveltimen kokoa, hankaussiveltimen voimakkuutta, pehmennystä ja muita asetuksia, kuten hankausväliä ja muodon dynamiikkaa.
  4. Napauta hankaustyökalua, valitse hankaussivellin ja hankaa piirtoalueella olevia pikseleitä.
säädä hankaussiveltimien voimakkuutta
Säädä hankaussiveltimen voimakkuutta työkalupalkin alaosassa olevilla työkalun asetuksilla.

Mitä seuraavaksi?

Autamme sinua aloittamaan hankaussiveltimien käytön Adobe Frescossa. Adobe Frescon käyttöliittymä on intuitiivinen, joten päästä luovuutesi valloilleen pikselisiveltimienreaaliaikaisten siveltimien, vektorisiveltimienvärien, tasojen ja kaiken muun avulla.

Onko sinulla kysymys tai idea?

ask

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat jakaa idean, osallistu Adobe Fresco ‑yhteisön toimintaan. Odotamme yhteydenottoasi ja haluamme nähdä luomuksesi.