Käyttöopas Peruuta

Creative Cloud -kirjastojen käyttäminen Frescossa

Opi käyttämään Adobe Frescon väripaneeliin automaattisesti ilmestyvien Creative Cloud -kirjastojen värejä.

Creative Cloud -kirjastojen kaikki väriteemat ja värimallit ovat käytettävissä Adobe Frescon Väri-paneelissa. Napauta haluamaasi väriä ja ala käyttää sitä Fresco-taideteoksessa. On tärkeää, että olet kirjautunut sisään samalla Adobe ID:llä kaikissa sovelluksissa.

Creative Cloud -kirjastot ja Fresco
Creative Cloud -kirjastot ja Fresco

Creative Cloud -kirjastojen värien käyttäminen

Creative Cloud -kirjaston värit Frescossa

1. Napauta Väri-paneelissa Kaikki
  2. Napauta Creative Cloud -värikirjastojen luettelossa värikirjastoa, josta pidät.
  3. Napauta värimallien ja teemojen luettelossa väriä, josta pidät. Työkalupalkin väripaletissa näet valitsemasi värin.
  4. Valitse sivellin tai Täyttö  -työkalu käyttääksesi väriä taideteoksessasi.

Katso Värit-kohdasta, miten voit käyttää Adobe Frescon värityökaluja.

Lisätietoja Creative Cloud -kirjastojen ja tuettujen toimintojen käytöstä on artikkelissa Adobe Creative Cloud -kirjastot

Onko sinulla kysymys tai idea?

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat jakaa idean, osallistu Adobe Fresco ‑yhteisön toimintaan. Odotamme yhteydenottoasi ja haluamme nähdä luomuksesi.

Enemmän tällaisia