Käyttöopas Peruuta

Adobe Frescon tallennustilan päivittäminen

Tutustu tallennustilan toimintatapaan sekä Adobe Frescon tallennustilan hallintaan ja päivitykseen.

Kaikki Adobe Fresco ‑sopimukset sisältävät pilvitallennustilaa, jonka avulla voit käyttää Adobe Fresco ‑dokumenttejasi kaikissa laitteissasi. Voit luoda taideteoksia ja jakaa mistä tahansa paikasta tai laitteesta, minne ikinä menetkin. Ota selvää, miten voit päivittää pilvitallennustilasi ja hallita sitä.

Kuinka suureen tallennustilaan olen oikeutettu?

Sopimus

Pilvitallennustilan peruskäyttöoikeus

Adobe Fresco – Yksi sovellus (maksuton)

2 Gt

Adobe Fresco – Yksi sovellus (maksullinen)

5 Gt

Adobe Fresco – Yksi sovellus (maksullinen)

Adobe Photoshop – Yksi sovellus (maksullinen)

Adobe Creative Cloud – Kaikki sovellukset (maksullinen)

100 Gt

Kun käytät Adobe Fresco – Yksi sovellus (maksuton) ‑sopimusta, olet oikeutettu 2 Gt:uun pilvitallennustilaa. Jos tallennustilasi loppuu, voit päivittää maksulliseen sopimukseen.

Minulla on maksuton sopimus. Miten voin päivittää maksulliseen sopimukseen ja saada lisää tallennustilaa?

Voit käyttää Frescon kaikkia maksullisia toimintoja päivittämällä maksulliseen sopimukseen, joka sisältää myös enemmän tallennustilaa tiedostoillesi.

Katso sopimuksen päivittämisen vaiheittaiset ohjeet artikkelista Päivittäminen Adobe Frescon maksulliseen sopimukseen.

Minulla on maksullinen sopimus. Voinko päivittää tallennustilani?

Voit päivittää tallennustilasi helposti Adoben tallennustilan päivityssivustossa.

Miten voin vapauttaa pilvitallennustilassa tilaa?

Kun olet saavuttanut tallennustilakiintiösi, voit vapauttaa tilaa päivittämällä tallennustilasi tai poistamalla vanhoja projekteja. Voit poistaa vanhemmat tiedostot toimimalla näiden ohjeiden mukaan:

1. Napauta Adobe Frescon aloitusnäytön Omat tiedostot ‑välilehteä, napauta minkä tahansa pilvidokumentin vieressä ... ja napauta sitten Poista.

2. Jos haluat poistaa dokumentin pysyvästi, napauta Poistettu, napauta poistetun dokumentin vieressä ... ja napauta Poista pysyvästi.

Mitä tapahtuu resursseilleni, kun peruutan maksullisen tilaukseni?

Vaikka peruutat maksullisen tilauksesi, voit käyttää maksullisen tilauksesi käytön aikana luotuja resursseja. Et kuitenkaan voi lisätä resursseja enempää kuin varatun 2 Gt:n tallennustilan edestä.

aiheeseen liittyvät resurssit

Nyt kun olet aloittanut tallennustilan hallinnan Adobe Frescossa, jatka eteenpäin ja ota selvää, miten voit päivittää Creative Cloud ‑tallennustilasi tai aloittaa Adobe Frescon käyttöliittymän käytön.

Keskustele kanssamme

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat esittää idean, odotamme yhteydenottoasi. Esitä asiasi Adobe Fresco ‑yhteisössä.