Photoshop Fix ja Photoshop Mix – Tuen päättymiseen liittyvät usein kysytyt kysymykset

Tässä on kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää Adobe Photoshop Fixin ja Photoshop Mixin tuen päättymisestä.

Photoshop Fixistä ja Photoshop Mixistä tutut suosikkitoimintosi, ‑työkalusi ja muut resurssisi lisätään Photoshop Expressiin, jolla pyrimme tarjoamaan sinulle markkinoiden parhaan kokonaisvaltaisen valokuvien muokkaussovelluksen.

Kyllä, voit ladata Photoshop Expressin ilmaiseksi. Siinä on käytettävissäsi muokkaus-, retusointi-, kollaasi- ja sommittelutyökaluja, kuten myös teemojen, tarrojen, peittokuvien ja tekstin kaltaisia lisäyksiä. Käyttäjille, jotka haluat tehdä monimutkaisempia muokkauksia tai päästää luovuutensa valloilleen vielä enemmän, tarjoamme maksullisia toimintoja.

Ei! Voit jatkaa jo laitteeseesi ladatun Photoshop Fixin tai Photoshop Mixin käyttöä. Adobe ei kuitenkaan lisää uusia ominaisuuksia tai päivityksiä näihin sovelluksiin.

Emme enää tue Photoshop Fixiä tai Photoshop Mixiä, eikä henkilökohtaista teknistä tukea, tietoturvakorjauksia ja virhekorjauksia ole saatavana. Kehitämme siirtymisratkaisua, jotta käyttäjät voivat käyttää nykyisiä käyttäjäprojektejaan Photoshop Expressissä, ja kerromme tästä lisää tulevaisuudessa.

Photoshop Express on mobiililaitteisiin tarkoitettu kokonaisvaltainen valokuvien muokkaussovellus, joka tekee kuvien muuntamisesta helppoa ja hauskaa.  Muokkaa ja retusoi kuvia, kokoa kollaaseja tai yhdistä valokuvia yhdellä napautuksella ja tuota laadukkaita kuvia missä ja milloin tahansa – Photoshopin tehokkailla ja taatuilla toiminnoilla. Lue lisää täältä: https://www.adobe.com/products/photoshop-express.html.

Muista, että voit käyttää ja hallita taideteosta kirjautumalla osoitteeseen asset.adobe.com. Kehitämme tämän lisäksi siirtymisratkaisua, jolla voit tuoda projektisi Photoshop Fixistä ja Photoshop Mixistä suoraan Photoshop Expressiin. Pidämme sinut ajan tasalla sen julkistamisesta.

Kyllä, Photoshop Fixin ja Photoshop Mixin saatavuus Google Play Storessa ei tällä hetkellä muutu.