Preview CC ei ole lokakuusta 2017 lähtien ladattavissa, eikä sitä ylläpidetä. Tämän lisäksi Laitteen esikatselu -toiminto on poistettu Photoshop CC:n lokakuun 2017 versiosta. Jos iOS-laitteellasi on aiemmin ladattu Preview CC -versio, voit jatkaa sen käyttöä sellaisenaan aiempien Photoshop-versioiden kanssa.

preview_appicon_128

Adobe Preview CC on Photoshopin oheissovellus iOS-käyttöjärjestelmässä. Sen avulla voit esikatsella töitäsi reaaliaikaisesti samalla, kun muokkaat niitä Photoshopissa. Preview CC -sovelluksella voit varmistaa, että työsi näkyvät laitteilla juuri sellaisina kuin sinä haluat. Preview CC nopeuttaa suunnitteluprosessia ja vähentää eri näyttökokojen testaamiseen tarvittavaa aikaa.

Jos asiakirjassasi on piirtoalustoja, Laitteen esikatselu pyrkii näyttämään sinulle oikean piirtoalustan täsmäämällä piirtoalustan koon ja sijoittelun liitetyn laitteen koon perusteella.

device preview2

Yleiset tiedot

Mikä on Preview CC ja mitä se tekee?

Preview CC -sovellus on nopein tapa esikatsella mobiili- ja verkkotöitä tarkasti ja samanaikaisesti eri iOS-laitteilla. Preview CC -sovelluksella voit varmistaa, että työsi näyttävät juuri siltä kuin haluat iOS-kohdelaitteilla.

Tarvitaanko Preview CC:n käyttöön Adobe Photoshop?

Kyllä. Preview CC on Adobe Photoshop CC 2015 -version oheissovellus.

Tarvitaanko Preview CC:n käyttöön Creative Cloud -tili?

Preview CC:n käyttöön tarvitaan maksuton tai maksullinen Creative Cloud -jäsenyys. Jos et ole vielä jäsen, voit rekisteröityä maksutonta Creative Cloud -jäsenyyttä varten.

Voinko ladata Preview CC:n ilmaiseksi?

Preview CC ei ole enää ladattavissa App Storesta.

Jos olet aikaisemmin ladannut Preview CC:n, mutta et ole päivittänyt Photoshop CC:n lokakuun 2017 versioon, voit jatkaa tämän toiminnon käyttöä Photoshop CC:n aikaisempien versioiden kanssa.

Mistä saan apua ja tukea Adobe Preview CC:n käyttöön?

Käy Laitteen esikatselu -ohjesivulla tai lähetä kysymys Device Preview -käyttäjäfoorumeille.

Adobe Preview CC:n käyttö

Toimiiko Preview CC kaikissa iOS-versiossa?

Preview CC toimii kaikissa laitteissa, jotka tukevat vähintään iOS 8 -käyttöjärjestelmää.

• iPad Pro
  • iPhone 4s
  • iPhone 5
  • iPhone 5c
  • iPhone 5s
  • iPhone 6
  • iPhone 6 Plus
  • iPhone 6s
  • iPhone 6s Plus
  • iPod Touch (5. sukupolvi)
  • iPad 2
  • iPad (3. sukupolvi)
  • iPad (4. sukupolvi)
  • iPad Air
  • iPad Air 2
  • iPad Mini
  • iPad Mini 2
  • iPad Mini 3

Onko Preview CC saatavilla Androidiin?

Preview CC ei ole saatavilla Androidiin.

Missä Photoshop-versioissa Preview CC toimii?

Preview CC toimii Photoshop CC 2015 -versiossa, joka on saatavilla maksuttomana päivityksenä Creative Cloud -jäsenille. Lisätietoja Photoshop CC 2015:n lataamisesta on artikkelissa Photoshop CC:n lataaminen.

Kuinka voin liittää Preview CC:n Photoshopiin?

Voit liittää Preview CC:n Photoshopiin USB-yhteyden tai Wi-Fi-yhteyden välityksellä.

Kun liität Preview CC:n Photoshopiin ensimmäistä kertaa, Photoshopin Laitteen esikatselu -paneelin on oltava auki. Paneelin ei tarvitse olla auki seuraavilla kerroilla, kun yhteys muodostetaan.

Tarvitaanko Adobe Preview CC:n käyttöön Adobe ID -tunnus?

Sinun on kirjauduttava sisään Creative Cloud -tiliisi käyttämällä Adobe ID -tunnusta, jotta voit käyttää Preview CC:tä Wi-Fi-yhteyden välityksellä.

Kuinka monta laitetta voin liittää Photoshop CC:hen samanaikaisesti?

Liitettävillä laitteilla ei ole tarkkaa enimmäismäärää. Huomaa, että mitä useampi laite on samanaikaisesti liitettynä, sitä enemmän kaistanleveyttä kuvien lähettäminen vie, mikä saattaa hidastaa esikatselua.

Miten muodostan yhteyden USB-yhteyden välityksellä?

Aloita lataamalla ja asentamalla iTunes tietokoneellesi . Tarkista, että seuraavat asiat ovat kunnossa, ennen kuin liität Preview CC:n Photoshopiin USB-portin välityksellä:

• Preview CC on käytössä laitteellasi.
  • USB-johto on kytketty tietokoneeseen, jossa on Photoshop.
  • Photoshopin Laitteen esikatselu -paneeli on auki.

Kuinka voin muodostaa yhteyden Photoshopiin Wi-Fi-yhteyden välityksellä?

Liitä Preview CC Photoshopiin Wi-Fi-yhteyden välityksellä toimimalla seuraavasti:

• Kirjaudu sisään Adobe Preview CC -sovellukseen Creative Cloud -tililläsi.
  • Varmista, että Adobe Photoshop ja laitteesi ovat samassa Wi-Fi-verkossa.
  • Varmista, että Photoshopin Laitteen esikatselu -paneeli on auki.

Miten voin esikatsella mobiilisovelluksen työtä samanaikaisesti kahdella laitteella?

Jos haluat esikatsella työtä samanaikaisesti kahdella laitteella, esimerkiksi iPadilla ja iPhonella, varmista, että laitteet on liitetty Photoshopiin Wi-Fi- tai USB-yhteyden välityksellä. Preview CC havaitsee ja näyttää automaattisesti kullekin laitteelle soveltuvan kokoiset piirtoalustat.

Voinko selata piirtoalustoja laitteessani pyyhkäisemällä?

Kyllä. Voit selata piirtoalustoja ja esikatsella niitä pyyhkäisemällä. Preview CC:ssä voit selata pyyhkäisemällä piirtoalustoja leveyden perusteella. Jos PSD:ssäsi on piirtoalustoja eri iOS-kokoja varten ja muodostat yhteyden iPhone 5 -puhelimeen, Preview CC näyttää automaattisesti ensimmäisen iPhone 5 -piirtoalustan. Voit myös valita tietyn piirtoalustan sovelluksen navigointivalikosta ja selata piirtoalustoja, jotka vastaavat valitun piirtoalustan leveyttä.

Voinko selata tasovedoksia laitteessani pyyhkäisemällä?

Preview CC näyttää tällä hetkellä aktiiviset tasovedokset Photoshopissa. Voit valita Photoshopin Tasovedos-paneelista, mitä tasovedosta esikatsellaan.

Voinko esikatsella töitäni reaaliaikaisesti samalla kun muokkaan niitä Photoshopissa?

Tähän vaikuttaa Photoshop-tiedoston koko ja tasojen määrä. Photoshopissa tehtyjen muutosten näkyminen Preview CC:ssä voi kestää muutaman sekunnin.

Mitä eleitä Preview CC tukee?

Pyyhkäisemällä voit selata piirtoalustoja ja esikatsella niitä haluamillasi laitteilla.

Nipistämällä ulospäin voit lähentää ja nipistämällä sisäänpäin voit loitontaa kuvaa.

Kaksoisnapauttamalla voit siirtyä todellisen koon ja koko näytön näkymien välillä.

Vetämällä voit panoroida kuvan ympäri.

Voinko katkaista laitteeni yhteyden Photoshopiin ja esikatsella silti sovellustani?

Kyllä. Preview CC tallentaa välimuistiin kaikki piirtoalustat, joita tarkastelit ennen yhteyden katkaisemista.

Tukeeko Preview CC vaaka- ja pystytiloja?

Kyllä. Preview CC tukee vaaka- ja pystytilojen töitä. Preview CC tunnistaa automaattisesti oikeankokoiset piirtoalustat kuvan kiertämistä varten.