Preview ei ole lokakuusta 2017 lähtien ladattavissa, eikä sitä ylläpidetä. Tämän lisäksi Laitteen esikatselu -toiminto on poistettu Photoshopin lokakuun 2017 versiosta. Jos iOS-laitteellasi on aiemmin ladattu Preview-versio, voit jatkaa sen käyttöä sellaisenaan aiempien Photoshop-versioiden kanssa.

preview_appicon_128

Adobe Preview on Photoshopin oheissovellus iOS-käyttöjärjestelmässä. Sen avulla voit esikatsella töitäsi reaaliaikaisesti samalla, kun muokkaat niitä Photoshopissa. Preview-sovelluksella voit varmistaa, että työsi näkyvät laitteilla juuri sellaisina kuin sinä haluat. Preview nopeuttaa suunnitteluprosessia ja vähentää eri näyttökokojen testaamiseen tarvittavaa aikaa.

Jos asiakirjassasi on piirtoalustoja, Laitteen esikatselu pyrkii näyttämään sinulle oikean piirtoalustan täsmäämällä piirtoalustan koon ja sijoittelun liitetyn laitteen koon perusteella.

device preview2

Yleiset tiedot

Mikä on Preview ja mitä se tekee?

Preview-sovellus on nopein tapa esikatsella mobiili- ja verkkotöitä tarkasti ja samanaikaisesti eri iOS-laitteilla. Preview-sovelluksella voit varmistaa, että työsi näyttävät juuri siltä kuin haluat iOS-kohdelaitteilla.

Tarvitaanko Preview’n käyttöön Adobe Photoshop?

Kyllä. Preview on Adobe Photoshop 2015 -version oheissovellus.

Tarvitaanko Preview’n käyttöön Creative Cloud -tili?

Preview’n käyttöön tarvitaan maksuton tai maksullinen Creative Cloud -jäsenyys. Jos et ole vielä jäsen, voit rekisteröityä maksutonta Creative Cloud -jäsenyyttä varten.

Voinko ladata Preview’n ilmaiseksi?

Preview ei ole enää ladattavissa App Storesta.

Jos olet aikaisemmin ladannut Preview’n, mutta et ole päivittänyt Photoshopin lokakuun 2017 versioon, voit jatkaa tämän toiminnon käyttöä Photoshopin aikaisempien versioiden kanssa.

Mistä saan apua ja tukea Adobe Preview’n käyttöön?

Käy Laitteen esikatselu -ohjesivulla tai lähetä kysymys Device Preview -käyttäjäfoorumeille.

Adobe Preview’n käyttö

Toimiiko Preview kaikissa iOS-versiossa?

Preview toimii kaikissa laitteissa, jotka tukevat vähintään iOS 8 -käyttöjärjestelmää.

• iPad Pro
  • iPhone 4s
  • iPhone 5
  • iPhone 5c
  • iPhone 5s
  • iPhone 6
  • iPhone 6 Plus
  • iPhone 6s
  • iPhone 6s Plus
  • iPod Touch (5. sukupolvi)
  • iPad 2
  • iPad (3. sukupolvi)
  • iPad (4. sukupolvi)
  • iPad Air
  • iPad Air 2
  • iPad Mini
  • iPad Mini 2
  • iPad Mini 3

Onko Preview saatavana Androidiin?

Preview ei ole saatavana Androidiin.

Missä Photoshop-versioissa Preview toimii?

Preview toimii Photoshop 2015 -versiossa, joka on saatavana maksuttomana päivityksenä Creative Cloud -jäsenille.

Kuinka voin liittää Preview’n Photoshopiin?

Voit liittää Preview’n Photoshopiin USB-yhteyden tai Wi-Fi-yhteyden välityksellä.

Kun liität Preview’n Photoshopiin ensimmäistä kertaa, Photoshopin Laitteen esikatselu -paneelin on oltava auki. Paneelin ei tarvitse olla auki seuraavilla kerroilla, kun yhteys muodostetaan.

Tarvitaanko Adobe Preview’n käyttöön Adobe ID -tunnus?

Sinun on kirjauduttava sisään Creative Cloud -tiliisi käyttämällä Adobe ID -tunnusta, jotta voit käyttää Preview’ta Wi-Fi-yhteyden välityksellä.

Kuinka monta laitetta voin liittää Photoshopiin samanaikaisesti?

Liitettävillä laitteilla ei ole tarkkaa enimmäismäärää. Huomaa, että mitä useampi laite on samanaikaisesti liitettynä, sitä enemmän kaistanleveyttä kuvien lähettäminen vie, mikä saattaa hidastaa esikatselua.

Miten muodostan yhteyden USB-yhteyden välityksellä?

Aloita lataamalla ja asentamalla iTunes tietokoneellesi . Tarkista, että seuraavat asiat ovat kunnossa, ennen kuin liität Preview’n Photoshopiin USB-portin välityksellä:

• Preview on käytössä laitteellasi.
  • USB-johto on kytketty tietokoneeseen, jossa on Photoshop.
  • Photoshopin Laitteen esikatselu -paneeli on auki.

Kuinka voin muodostaa yhteyden Photoshopiin Wi-Fi-yhteyden välityksellä?

Liitä Preview Photoshopiin Wi-Fi-yhteyden välityksellä toimimalla seuraavasti:

• Kirjaudu sisään Adobe Preview’hen Creative Cloud -tililläsi.
  • Varmista, että Adobe Photoshop ja laitteesi ovat samassa Wi-Fi-verkossa.
  • Varmista, että Photoshopin Laitteen esikatselu -paneeli on auki.

Miten voin esikatsella mobiilisovelluksen työtä samanaikaisesti kahdella laitteella?

Jos haluat esikatsella työtä samanaikaisesti kahdella laitteella, esimerkiksi iPadilla ja iPhonella, varmista, että laitteet on liitetty Photoshopiin Wi-Fi- tai USB-yhteyden välityksellä. Preview havaitsee ja näyttää automaattisesti kullekin laitteelle soveltuvan kokoiset piirtoalustat.

Voinko selata piirtoalustoja laitteessani pyyhkäisemällä?

Kyllä. Voit selata piirtoalustoja ja esikatsella niitä pyyhkäisemällä. Preview’ssa voit selata pyyhkäisemällä piirtoalustoja leveyden perusteella. Jos PSD:ssäsi on piirtoalustoja eri iOS-kokoja varten ja muodostat yhteyden iPhone 5 -puhelimeen, Preview näyttää automaattisesti ensimmäisen iPhone 5 -piirtoalustan. Voit myös valita tietyn piirtoalustan sovelluksen navigointivalikosta ja selata piirtoalustoja, jotka vastaavat valitun piirtoalustan leveyttä.

Voinko selata tasovedoksia laitteessani pyyhkäisemällä?

Preview näyttää tällä hetkellä aktiiviset tasovedokset Photoshopissa. Voit valita Photoshopin Tasovedos-paneelista, mitä tasovedosta esikatsellaan.

Voinko esikatsella töitäni reaaliaikaisesti samalla kun muokkaan niitä Photoshopissa?

Tähän vaikuttaa Photoshop-tiedoston koko ja tasojen määrä. Photoshopissa tehtyjen muutosten näkyminen Preview’ssa voi kestää muutaman sekunnin.

Mitä eleitä Preview tukee?

Pyyhkäisemällä voit selata piirtoalustoja ja esikatsella niitä haluamillasi laitteilla.

Nipistämällä ulospäin voit lähentää ja nipistämällä sisäänpäin voit loitontaa kuvaa.

Kaksoisnapauttamalla voit siirtyä todellisen koon ja koko näytön näkymien välillä.

Vetämällä voit panoroida kuvan ympäri.

Voinko katkaista laitteeni yhteyden Photoshopiin ja esikatsella silti sovellustani?

Kyllä. Preview tallentaa välimuistiin kaikki piirtoalustat, joita tarkastelit ennen yhteyden katkaisemista.

Tukeeko Preview vaaka- ja pystytiloja?

Kyllä. Preview tukee vaaka- ja pystytilojen töitä. Preview tunnistaa automaattisesti oikeankokoiset piirtoalustat kuvan kiertämistä varten.