scan_appicon_96

Skannaa mitä vain korkeatasoiseksi PDF-dokumentiksi mobiililaitteellasi. Adobe Scan -mobiilisovellus muuttaa mobiililaitteesi tehokkaaksi ja älykkääksi skannaus- ja tekstintunnistustyökaluksi, joka nopeasti taltioi ja muuntaa paperit ja luonnoslehtiöt haettavissa oleviksi, korkeatasoisiksi Adobe PDF -dokumenteiksi, jotka mahdollistavat haun, merkitsemisen, täytön, allekirjoittamisen, muokkauksen ja paljon muuta.

Mikä Adobe Scan -mobiilisovellus on?

Automaattista tekstintunnistusta ja Adobe Sensein tekoälyä tukeva, maksuton Adobe Scan ‑mobiilisovellus mahdollistaa papereiden ja luonnoslehtiöiden vaivattoman tallennuksen mobiililaitteella. Muunna dokumentit, lomakkeet, luonnoslehtiöt, kuitit ja käyntikortit nopeasti korkeatasoisiksi Adobe PDF ‑dokumenteiksi, jotka mahdollistavat haun, merkitsemisen, täytön, allekirjoittamisen, muokkauksen ja paljon muuta.

Onko Adobe Scan -mobiilisovellus maksuton?

Kyllä. Lataa mobiilisovelluksen maksuton Android- tai iOS-versio Google Playsta tai iTunes App Storesta.

Voiko skannatut kohteet tallentaa PDF-muodossa?

Kyllä. Kun napautat Adobe Scanissa Tallenna PDF, tiedosto muunnetaan automaattisesti PDF-muotoon ja tallennetaan Adobe Document Cloud ‑tilillesi.

Miten Adobe Scan -mobiilisovellus toimii Adobe Document Cloudin kanssa?

Adobe Scan -mobiilisovellus toimii Adobe Document Cloudin kanssa, jotta pystyt pitämään yhteyttä, työskentelemään tehokkaasti ja tekemään yhteistyötä millä tahansa laitteella paikkaan katsomatta.

Rekisteröi maksutta Adobe Document Cloud -tili, niin voit

• tallentaa ja käyttää tiedostoja Adobe Document Cloudissa, jossa saat 2 Gt ilmaista säilytystilaa
  • synkronoida tiedostot Adobe Document Cloudiin, jolloin voit välittömästi käyttää niitä tietokoneella, mobiililaitteissa ja verkossa
  • jakaa tiedostot helposti muiden kanssa ilman monimutkaisia sähköpostiviestiketjuja ja liitteitä.

Miten voin täyttää ja allekirjoittaa lomakkeen skannattuani sen?

Kaikki Adobe Scanilla luodut PDF-tiedostot voidaan täyttää ja allekirjoittaa Adobe Acrobatissa. Voit asentaa Adobe Acrobatin älypuhelimeen tai tablet-laitteeseen ja täyttää lomakkeen tai sopimuksen napauttamalla Viimeisimmät-välilehdessä Täytä ja allekirjoita.

Adobe Acrobat Reader käyttää kenttien, kuten nimen, osoitteen, allekirjoituksen tai valintaruutujen, älykkääseen tunnistamiseen Adobe Senseihin perustuvaa Lomakekenttien tunnistus ‑toimintoa, jonka ansiosta saat lomakkeet täytettyä ja allekirjoitettua entistä nopeammin.

Voinko skannata ja tuoda käyntikortteja?

Adobe Scanilla voit skannata ja automaattisesti tuoda käyntikortteja laitteesi yhteystietoihin tarvitsematta kirjoittaa niitä. Voit jopa skannata useita käyntikortteja monisivuisena skannauksena ja valita niistä ne, jotka haluat tuoda.

Miten voin lisätä uudet yhteystietoni Outlookiin?

1. Avaa Yhteystiedot-sovellus.
  2. Valitse yhteystieto, jonka haluat lisätä Outlookiin.
  3. Valitse Jaa yhteystieto (iOS) tai Jaa vCard-tiedosto (Android) ja valitse sitten Outlook.
  4. Avaa liite Outlook-tietokonesovelluksessa ja valitse sitten Tallenna ja Sulje.

Voinko lähettää uudet yhteystietoni puhelimesta?

Kyllä, voit lähettää Adobe Scanilla alkuperäisestä sähköpostisovelluksesta lataamasi sähköpostiyhteystiedot kirjoittamalla yhteyshenkilön nimen suoraan ja valitsemalla hänen tietonsa avattavasta luettelosta.

Pitääkö minun ostaa Acrobatin työpöytäsovellus voidakseni käyttää Adobe Scan -mobiilisovellusta?

Ei. Adobe Scan on maksuton, erillinen sovellus.

Acrobat Pro DC ‑tilauksella voit yhdistää ja järjestää skannaukset muiden dokumenttien ja lomakkeiden kanssa yhdeksi PDF-tiedostoksi ja viedä skannaukset täysin muokattaviksi Microsoft Office ‑tiedostoiksi tietokoneelta, mobiililaitteista tai verkosta. PDF-tiedostojen kuvat ja teksti ovat myös täysin muokattavia tietokoneella tai tablet-laitteella.

Mikä Adobe Acrobat Reader -mobiilisovellus on, ja miten se liittyy Adobe Scan -mobiilisovellukseen?

Adobe Acrobat Reader on kansainvälisesti johtava ratkaisu PDF-tiedostojen luotettavaan tarkasteluun ja käsittelyyn. Maksuttomalla sovelluksella voit täyttää ja allekirjoittaa Adobe Scanilla luodut PDF-tiedostot, tehdä niihin merkintöjä ja korostuksia sekä hakea niistä tekstiä.

Kun tilaat Adobe Export PDF:nAdobe PDF Packin tai Adobe Acrobat Pro DC:n, voit käyttää myös maksullisia toimintoja ja käsitellä PDF-tiedostoja entistä monipuolisemmin.

Miten skannattuihin dokumentteihin voi lisätä kommentteja ja muokkauksia?

Avaamalla Acrobat Readerin Adobe Scanista yhdellä napautuksella voit avata skannaukset Adobe Acrobat Readerissa, jossa voit helposti tehdä merkintöjä ja korostuksia skannauksissa oleviin teksteihin sekä tehdä niistä hakuja.

Kun tilaat Acrobat Pro DC:n, skannauksissa olevat kuvat ja teksti ovat täysin muokattavissa tietokoneella tai millä tahansa iOS- tai Android-tablet-laitteella. Tiedostot ovat myös käytettävissä kaikkialla, missä käytät Adobe Document Cloudia – tietokoneella, mobiililaitteissa ja verkossa.

Voinko tuoda papereista tai luonnoslehtiöistä otettuja valokuvia Adobe Scaniin?

Kyllä, voit tuoda papereista tai luonnoslehtiöistä otettuja valokuvia Adobe Scaniin. Valitse Viimeisimmät- tai Kaikki skannaukset ‑välilehdestä Kuvat-kuvake, jos haluat, että Adobe Scan tunnistaa ja hakee dokumenttien ja lomakkeiden valokuvat kirjastostasi automaattisesti.

Voit jakaa kuvia myös valokuvakirjastostasi. Valitse Jaa-kuvake, kun katselet valokuvia, ja valitse sitten Adobe Scan.

Miten voin tallentaa alkuperäisen kuvani jpg-tiedostona?

Voit tallentaa alkuperäisen kuvasi .jpg-tiedostona valitsemalla Asetukset > Oletusarvot ja ottamalla Tallenna alkuperäiset Valokuviin ‑toiminnon käyttöön.

Mikä on optinen tekstintunnistus?

Optinen tekstintunnistus on tekniikka, jonka avulla voi muuntaa erityyppisiä dokumentteja (kuten skannattuja paperisia asiakirjoja, PDF-tiedostoja tai digikameralla taltioituja kuvia) muokattavaksi ja haettavaksi dataksi. Adobe Scan käyttää automaattisesti optista tekstintunnistusta dokumentissa ja muuntaa sen PDF-dokumentin muokattavaksi kopioksi.

Onko Adobe Scanin tekstintunnistustoiminto maksuton?

Kyllä. Adobe Scan -sovellus tarjoaa maksuttoman optisen tekstintunnistuksen.

Miten tekstintunnistuksen voi poistaa käytöstä?

Poista automaattinen tekstintunnistus käytöstä napauttamalla Asetukset > Oletusarvot > Suorita tekstintunnistus.

Voiko tekstintunnistuksen kieltä vaihtaa?

Kyllä. Vaihtaaksesi kieltä napauta Asetukset > Oletusarvot > Tekstintunnistuksen kieli, ja valitse haluamasi kieli.

Mistä löydän käyttöohjeet?

Voit käyttää verkossa olevia ohjeita laitteeltasi tai mistä tahansa selaimesta. Ohjeita on saatavilla 19 kielellä.

Onko sovelluksella käyttäjäfoorumia, jossa voi esittää kysymyksiä?

Kyllä. Saat lisäapua esittämällä kysymyksen käyttäjäfoorumilla. Nämä linkit käyttäjäfoorumeille ovat käytettävissä myös sovelluksesta käsin: