Usein kysyttyjä kysymyksiä Adobe Scan -sovelluksesta

Skannaa mitä vain korkeatasoiseksi PDF-dokumentiksi mobiililaitteellasi. Adobe Scan -mobiilisovellus muuttaa mobiililaitteesi tehokkaaksi ja älykkääksi skannaus- ja tekstintunnistustyökaluksi, joka nopeasti taltioi ja muuntaa paperit ja luonnoslehtiöt haettavissa oleviksi, korkeatasoisiksi Adobe PDF -dokumenteiksi, jotka mahdollistavat haun, merkitsemisen, täytön, allekirjoittamisen, muokkauksen ja paljon muuta.

Automaattista tekstintunnistusta ja Adobe Sensein tekoälyä tukeva, maksuton Adobe Scan ‑mobiilisovellus mahdollistaa papereiden ja luonnoslehtiöiden vaivattoman tallennuksen mobiililaitteella. Muunna dokumentit, lomakkeet, luonnoslehtiöt, kuitit ja käyntikortit nopeasti korkeatasoisiksi Adobe PDF ‑dokumenteiksi, jotka mahdollistavat haun, merkitsemisen, täytön, allekirjoittamisen, muokkauksen ja paljon muuta.

Kyllä. Lataa mobiilisovelluksen maksuton Android- tai iOS-versio Google Playsta tai iTunes App Storesta.

Kyllä. Kun napautat Adobe Scanissa Tallenna PDF, tiedosto muunnetaan automaattisesti PDF-muotoon ja tallennetaan Adobe Document Cloud ‑tilillesi.

Adobe Scan -mobiilisovellus toimii Adobe Document Cloudin kanssa, jotta pystyt pitämään yhteyttä, työskentelemään tehokkaasti ja tekemään yhteistyötä millä tahansa laitteella paikkaan katsomatta.

Rekisteröi maksutta Adobe Document Cloud -tili, niin voit

• tallentaa ja käyttää tiedostoja Adobe Document Cloudissa, jossa saat 2 Gt ilmaista säilytystilaa
  • synkronoida tiedostot Adobe Document Cloudiin, jolloin voit välittömästi käyttää niitä tietokoneella, mobiililaitteissa ja verkossa
  • jakaa tiedostot helposti muiden kanssa ilman monimutkaisia sähköpostiviestiketjuja ja liitteitä.

Kaikki Adobe Scanilla luodut PDF-tiedostot voidaan täyttää ja allekirjoittaa Adobe Acrobatissa. Voit asentaa Adobe Acrobatin älypuhelimeen tai tablet-laitteeseen ja täyttää lomakkeen tai sopimuksen napauttamalla Viimeisimmät-välilehdessä Täytä ja allekirjoita.

Adobe Acrobat Reader käyttää kenttien, kuten nimen, osoitteen, allekirjoituksen tai valintaruutujen, älykkääseen tunnistamiseen Adobe Senseihin perustuvaa Lomakekenttien tunnistus ‑toimintoa, jonka ansiosta saat lomakkeet täytettyä ja allekirjoitettua entistä nopeammin.

Adobe Scanilla voit skannata ja automaattisesti tuoda käyntikortteja laitteesi yhteystietoihin tarvitsematta kirjoittaa niitä. Voit jopa skannata useita käyntikortteja monisivuisena skannauksena ja valita niistä ne, jotka haluat tuoda.

1. Avaa Yhteystiedot-sovellus.
  2. Valitse yhteystieto, jonka haluat lisätä Outlookiin.
  3. Valitse Jaa yhteystieto (iOS) tai Jaa vCard-tiedosto (Android) ja valitse sitten Outlook.
  4. Avaa liite Outlook-tietokonesovelluksessa ja valitse sitten Tallenna ja Sulje.

Kyllä, voit lähettää Adobe Scanilla alkuperäisestä sähköpostisovelluksesta lataamasi sähköpostiyhteystiedot kirjoittamalla yhteyshenkilön nimen suoraan ja valitsemalla hänen tietonsa avattavasta luettelosta.

Ei. Adobe Scan on maksuton, erillinen sovellus.

Acrobat Pro DC ‑tilauksella voit yhdistää ja järjestää skannaukset muiden dokumenttien ja lomakkeiden kanssa yhdeksi PDF-tiedostoksi ja viedä skannaukset täysin muokattaviksi Microsoft Office ‑tiedostoiksi tietokoneelta, mobiililaitteista tai verkosta. Skannattujen PDF-tiedostojen kuvat ja teksti ovat myös täysin muokattavia tietokoneella.

Adobe Acrobat Reader on kansainvälisesti johtava ratkaisu PDF-tiedostojen luotettavaan tarkasteluun ja käsittelyyn. Maksuttomalla sovelluksella voit täyttää ja allekirjoittaa Adobe Scanilla luodut PDF-tiedostot, tehdä niihin merkintöjä ja korostuksia sekä hakea niistä tekstiä.

Kun tilaat Adobe Acrobat Export PDF:nAdobe Acrobat PDF Packin tai Adobe Acrobat Pro DC:n, voit käyttää myös maksullisia toimintoja ja käsitellä PDF-tiedostoja entistä monipuolisemmin.

Avaamalla Acrobat Readerin Adobe Scanista yhdellä napautuksella voit avata skannaukset Adobe Acrobat Readerissa, jossa voit helposti tehdä merkintöjä ja korostuksia skannauksissa oleviin teksteihin sekä tehdä niistä hakuja.

Kun tilaat Acrobat Pro DC:n, skannauksissa olevat kuvat ja teksti ovat täysin muokattavissa tietokoneella. Tiedostot ovat myös käytettävissä kaikkialla, missä käytät Adobe Document Cloudia – tietokoneella, mobiililaitteissa ja verkossa.

Kyllä, voit tuoda papereista tai luonnoslehtiöistä otettuja valokuvia Adobe Scaniin. Valitse Viimeisimmät- tai Kaikki skannaukset ‑välilehdestä Kuvat-kuvake, jos haluat, että Adobe Scan tunnistaa ja hakee dokumenttien ja lomakkeiden valokuvat kirjastostasi automaattisesti.

Voit jakaa kuvia myös valokuvakirjastostasi. Valitse Jaa-kuvake, kun katselet valokuvia, ja valitse sitten Adobe Scan.

Voit tallentaa alkuperäisen kuvasi .jpg-tiedostona valitsemalla Asetukset > Oletusarvot ja ottamalla Tallenna alkuperäiset Valokuviin ‑toiminnon käyttöön.

Optinen tekstintunnistus on tekniikka, jonka avulla voi muuntaa erityyppisiä dokumentteja (kuten skannattuja paperisia asiakirjoja, PDF-tiedostoja tai digikameralla taltioituja kuvia) muokattavaksi ja haettavaksi dataksi. Adobe Scan käyttää automaattisesti optista tekstintunnistusta dokumentissa ja muuntaa sen PDF-dokumentin muokattavaksi kopioksi.

Kyllä. Adobe Scan -sovellus tarjoaa maksuttoman optisen tekstintunnistuksen.

Poista automaattinen tekstintunnistus käytöstä napauttamalla Asetukset > Oletusarvot > Suorita tekstintunnistus.

Kyllä. Vaihtaaksesi kieltä napauta Asetukset > Oletusarvot > Tekstintunnistuksen kieli, ja valitse haluamasi kieli.

Voit käyttää verkossa olevia ohjeita laitteeltasi tai mistä tahansa selaimesta. Ohjeita on saatavilla 19 kielellä.

Kyllä. Saat lisäapua esittämällä kysymyksen käyttäjäfoorumilla. Nämä linkit käyttäjäfoorumeille ovat käytettävissä myös sovelluksesta käsin: